PET LEGO 1. máj svátek zamilovaných

Hračky

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-motorizovany-majak-recenze.jpg

LEGO® Ideas 21335 (RECENZIA) – Za svetlom majáka

S novým setom motorizovaného majáka sa LEGO dizajnéri skutočne vytiahli. Nebál by som sa ho označiť za jeden z dvoch najkrajších setov. Samozrejme zásluhy patria aj Sandrovi Quattrinimu – dizajnérovi pôvodného modelu, z ktorého maják vychádza. Rad LEGO Ideas totiž označuje, že maják vznikol v rukách fanúšika a do oficiálnej distribúcie bol zaradený po výraznej podpore celej komunity. Poďme teda preskúmať, čím si to zaslúžil.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sphero-bb8-nahled.jpg

Noví Star Wars inteligentní droidi sú tu!

Spoločnosť Sphere priviedla v spolupráci s Disney k životu skupinu droidov z legendárnej série Star Wars. Inteligentní roboti sa ovládajú pomocou aplikácie cez inteligentný telefón alebo tablet. A nie sú to len obyčajné hračky, ale vaši spoločníci s vlastnou osobnosťou. Čo všetko malí roboti dokážu?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ultimate-lightning-mcqueen-auta-3.jpg

Ultimate Lightning McQueen nie je len obyčajné auto na diaľkové ovládanie

Malí aj veľkí milovníci automobilov sú nadšení! Je tu pretekárske auto Blesk McQueen na diaľkové ovládanie pomocou smartfónu. Dokáže robiť triky, reaguje na dotyk, svieti, usmieva sa a žmurká, preteká rýchlosťou takmer 10 km/h. Túto hračku nedáte z ruky.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Batmobil_Lego batman_movie_1.jpg

LEGO Batman Movie hrdinovia a zloduchovia

LEGO Batman Movie ťa vtiahne do sveta zloduchov a superhrdinov. Vydaj sa do boja za záchranu Gotham City, zachráň elektráreň a osloboď mesto z pazúrov Jokera.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/800.jpg

Deti vyskúšali: Inteligentné minipero s kvízom

Deti známej blogerky vyskúšali inteligentné minipero s kvízom – hračky, ktorá zábavnou formou vzdeláva všetky ratolesti. Pozrite sa na fotografie a prečítajte si recenziu, ako sa im hračka páčila.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Longboard_mala.jpg

Ako si vybrať longboard?

Nielen mladšie, ale aj staršie generácie postupne prepadajú longboardovému šialenstvu. Rozhodne sa nie je čomu diviť. Podlhovasté skateboardy ponúkajú doslova pre každého niečo. Potrebujete sa v pokoji dostať do práce, alebo školy, ale nechcete sa tlačiť v preplnenej MHD? A čo takto ohromiť priateľov nejakým vydareným trikom?

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií