Cobi B-25 Mk II Mitchell

Zobraziť katalóg
Cobi B-25 Mk II Mitchell
Stavebnica – rozmery modelu 42,5×14cm a rozpätie krídiel 48.5cm, 500 kociek a 2 kusy vojakov
Kód:  HRAif5733 Produktové číslo:  5902251055301

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi B-25 Mk II Mitchell

Postavte si s deťmi lietajúcu pevnosť americkej armády – dvojmotorový bombardér North American B-25 Mk II Mitchell z obdobia 2. svetovej vojny. Stavebnice COBI vynikajú schopnosťou rozvíjať nielen detskú fantáziu a jemnú motoriku, ale zároveň tiež u detí vzbudzujú záujem o históriu. V balení navyše nájdete okrem dvoch figúrok pilotov a 500 súčiastok aj stojanček pre vystavenie lietadla.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Cobi B-25 Mk II Mitchell

  • Verný model bombardéra B-25 Mk II Mitchell
  • Kompatibilná s ostatnými stavebnicami COBI
  • Stavebnica COBI B-25 Mk II Mitchell rozvíja zručnosť a kreativitu
  • Rozpätie krídiel po zostavení 48,5 cm
  • Vhodné pre deti od 7 rokov

Príbeh bombardéra B-25 Mitchell

Lietadlá s označením B-25 využívali americké námorné letectvo v časoch 2. svetovej vojny hlavne v oblasti Pacifiku. Najznámejšia misia týchto lietadiel sa stala nálet na Tokio, pri ktorom sa letka o 16 bombardérov typu B-25 vzniesla z lietadlovej lode USS Hornet a úspešne vykonala útok. Niet teda divu, že sa bombardér B-25 Mitchell stal postrachom japonských pilotov. So stavebnicou COBI B-25 Mk II Mitchell ho teraz môžete obdivovať aj u vás doma. 

Obsah balenia:
2 figúrky pilotov
500 dielikov
Stojanček na vystavenie

Poznámka:
» Všetky Cobi stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi B-25 Mk II Mitchell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 5530 B-25 Mk II Mitchell. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi B-25 Mk II Mitchell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi B-25 Mk II Mitchell. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cobi B-25 Mk II Mitchell.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií