PET AP+ plus nový vizuál

Bigjigs Veľké presýpacie hodiny 3 minúty

Zobraziť katalóg
Bigjigs Veľké presýpacie hodiny 3 minúty
Didaktická hračka – rozmery: 7.2×16.5×7.2cm
Kód:  HRAif5593 Produktové číslo:  691621590041

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bigjigs Veľké presýpacie hodiny 3 minúty Predaj skončil

Bigjigs Veľké presýpacie hodiny 3 minúty

Didaktická pomôcka Bigjigs Veľké presýpacie hodiny 3 minúty pomôže deťom pochopiť plynutie času pomocou efektnej vizualizácie. Presýpacie hodiny sú vhodné pre deti z každej vekovej kategórie. Použite presýpacie hodiny na určenie času na hranie, upratovanie alebo napríklad učenie doma alebo v škole. Deti tak budú mať presnú predstavu, ako čas ubieha a koľko času im ešte zostáva na danú činnosť. Didaktická pomôcka Presýpacie hodiny 3 minúty má nerozbitný dizajn. Vnútorná nádoba na piesok je vyrobená zo skla, vonkajšia z pevného plastu. Presýpacie hodiny sú úplne bezpečné a vďaka vymedzenému času pomáhajú vášmu dieťaťu sústrediť sa na konkrétne činnosti a úlohy. Didaktická motorická pomôcka Veľké presýpacie hodiny 3 minúty spríjemní vašim deťom obdobie vývoja a pomôže im spoznávať svet. 

Kľúčové vlastnosti didaktickej pomôcky Veľké presýpacie hodiny 3 minúty Bigjigs

  • Kvalitný materiál
  • Didaktická pomôcka na vymedzenie času na rôzne činnosti
  • Veľké presýpacie hodiny Bigjigs uľahčia deťom pochopenie plynutia času
  • Piesok v hodinách sa presype za tri minúty
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bigjigs Veľké presýpacie hodiny 3 minúty Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Velké přesýpací hodiny 3 minuty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lernspielzeug Bigjigs Große Sanduhr 3 Minuten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lernspielzeug Bigjigs Große Sanduhr 3 Minuten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bigjigs Nagy homokóra három perc.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií