Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Cobi Action Town – Hasičská helikoptéra

Zobraziť katalóg
Cobi Action Town – Hasičská helikoptéra
Stavebnica – obsahuje 300 dielikov a 2 figúrky, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa8438 Produktové číslo:  5902251014735 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi Action Town – Hasičská helikoptéra Predaj skončil

Cobi Action Town – Hasičská helikoptéra

Kto si stavia, nehnevá. Využite osvedčené pravidlo a zabavte svoje deti stavebnicou modelu hasičskej helikoptéry. Nielenže deti zažijú veľa zábavy, ale navyše si ešte precvičia svoju zručnosť, priestorovú predstavivosť a trpezlivosť. Detská fantázia prenesie vášho potomka do sveta dospelých, kde sú potrebný neohrození hasiči, aby pomohli skrotiť nebezpečný požiar v lese. A bez helikoptéry by ich práca bola márna.

Hlavné prednosti

  • Stavebnica modelu hasičskej helikoptéry
  • 300 dielikov a 2 figúrky hasičov
  • Pohyblivé časti – rameno a zdvíhací hák, vodné delo
  • Pre deti od 6 rokov

Pohyblivé časti

Stavebnica Cobi Action Town – Hasičská helikoptéra je bystro navrhnutá hračka pre deti, ktoré rady stavajú. Stavebnica sa skladá z 300 dielikov kociek a 2 figúrok hasičov, ktorí tvoria posádku. Model helikoptéry má pohyblivé časti, napríklad rameno so zdvíhacím hákom alebo vodné delo. Hračka je vhodná pre deti od 6 rokov.

Rozmery helikoptéry:
23 × 11,5 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky Cobi stavebnice
» Všetky plastové stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi Action Town – Hasičská helikoptéra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 1473 Action Town - Hasičská helikoptéra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Action Town - Feuerwehr Hubschrauber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Action Town - Feuerwehr Hubschrauber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cobi Action Town - Tűzoltó helikopter.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií