AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cobi Small Army – Hydroplán

Zobraziť katalóg
Cobi Small Army – Hydroplán
Stavebnica – obsahuje 200 dielikov a 2 figúrky, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa8460 Produktové číslo:  5902251023355 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi Small Army – Hydroplán Predaj skončil

Cobi Small Army – Hydroplán

Poučte tých najmenších o histórii formou zábavnej hry s touto netradičnou stavebnicou! Nielenže sa deti dozvedia niečo nové, ale zároveň si užijú veľa zábavy pri zostavovaní kociek dokopy. Zažite tak so svojimi deťmi adrenalínovú vojenskú akciu vďaka tejto originálnej stavebnici Cobi Small Army!

Kľúčové vlastnosti

  • Netradičná a originálna stavebnica
  • Zabaví deti celý deň
  • Deti sa formou hry učia
  • Táto stavebnica perfektne rozvíja detskú fantáziu

Originálna kolekcia Small Army

Táto stavebnica predstavuje lietadlo určené na pristávanie na vode. Využíva sa na námorný prieskum napríklad sledovanie ponoriek. Model hydroplánu má otváracie dvere a rotujúcu vrtuľu. Balenie obsahuje 200 kociek a 2 figúrky.

Rozvíja fantáziu

Tento jedinečný model vojenského lietadla z vojnového obdobia deti nielen zabaví, ale tiež ich poučí o histórii. Nechajte pracovať detskú fantáziu a vytvorte si svoju vlastnú vojnovú jednotku! Historické udalosti z vojny môžete teraz ovplyvniť aspoň pomocou tejto špeciálnej stavebnicovej edície Cobi Small Army!

Úplne bezpečná

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky Cobi stavebnice
» Všetky plastové stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi Small Army – Hydroplán Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 2335 Small Army - Hydroplán . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - Wasserflugzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - Wasserflugzeug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cobi Small Army játék készlet - hidroplán.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií