Alza pre firmy

Kočíky pre bábiky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Tyk kočiarika
Hlboký
(20)
Golfový
(6)
Kombinovaný
(9)
Športový
(7)
Maximálna výška bábiky
23 cm
57 cm
-
Materiál konštrukcie
Drevo
(2)
Plast
(22)
Kov
(36)
Vlastnosti
Skladacia konštrukcia
(24)
Trojkolesové vyhotovenie
(2)
Odnímateľná korbička
(14)
Otočné predné kolieska
(12)
Vyhotovenie pre dvojčatá
(1)
Farba
Ružová
(31)
Biela
(9)
Sivá
(9)
Modrá
(5)
Béžová
(3)
Dĺžka/hĺbka
40 cm
100 cm
-
Šírka
27,5 cm
47 cm
-
Výška
41 cm
90 cm
-
Vhodné od
1 rokov
3 rokov
-
Najnovšie objednávky

Kočík pre bábiky je obľúbenou hračkou medzi deťmi naprieč rokmi. Predovšetkým dievčatká sa rady starajú o bábätko a chodia s ním na prechádzku, vďaka čomu trénujú zodpovednosť, ale aj hrubú a jemnú motoriku. V ponuke nájdete všetko od klasických korbičiek až po golfky. Ako vybrať správny kočík pre bábiky?

Pokračovať

Prečo kočík pre bábiky dieťaťu vôbec zaobstarať?

V určitom veku deti chcú kopírovať správanie dospelých, a preto je pre nich kočík pre bábiky skvelou voľbou, pretože môžu robiť to, čo mamička alebo otecko, a to im urobí obrovskú radosť.

  • Kočíky pre bábiky zabavia nielen dievčatá, ale aj chlapcov.
  • Deti sa s ich pomocou učiť starať o bábätko a preberať zodpovednosť.
  • Prechádzky s kočíkom sa stanú razom oveľa zábavnejšie.
  • Ratolesti trénujú sociálne zručnosti vďaka hre s kočíkom a kamarátmi.
  • Detský kočík pre bábiky je tréningovou pomôckou pre hrubú aj jemnú motoriku.
  • Kočík pre bábiky neslúži na učenie chôdze, ale používa sa, až keď dieťa chodí samo.
  • Pokiaľ nezvolíte skladacie detské kočíky pre bábiky, zaberajú viac miesta.

Vek dieťaťa: V ponuke nájdete už detský kočík pre bábiky od 1 roka

Vek vašej ratolesti hrá celkom zásadnú úlohu vo výbere kočíka, pretože napríklad detský kočík pre bábiky od 1 roka bude vyzerať úplne inak ako ten od 6 rokov. V čom sa jednotlivé modely líšia podľa veku?

Detský kočík pre bábiky – od 1 roka

Detský kočík pre bábiky od 1 roka väčšinou nebýva tak veľmi prepracovaný a nenájdete u neho veľmi obsiahle balenie. Základom sú pestré farby, obľúbené motívy a postavičky z rozprávok, polohovateľné držadlo, ktoré porastie spoločne s dieťaťom, nízka hmotnosť, ale zároveň stabilita a dostatočný priestor pre obľúbenú bábiku. Každé malé dieťa bude chcieť kočík pre bábiky, kde môže voziť svoje malé bábätko.

Detský kočík pre bábiky – od 3 rokov

Detský kočík pre bábiky od 3 rokov ocenia potom najmä staršie dievčatká, ktoré môžu mať hračku aj niekoľko rokov, a tak vyberajte zodpovedne. Staršie dievčatká ocenia najmä jednoduché farby a vzhľad, ktorý sa podobá klasickým kočíkom. Dbajte tiež na variabilitu – sklápaciu striešku, bezpečnostné pásy, vyberateľnosť korbičky a podobne. Staršie deti budú rady, keď si budú môcť vziať na prechádzku zakaždým iný detský kočík pre bábiky.

Detský kočík pre bábiky od 1 roka
Kočík pre bábiku pre najmenších

Detský kočík pre bábiky od 3 rokov
Kočík pre bábiku pre staršie deti

Kočík pre bábiky vyberajte aj podľa veľkosti

Kočík pre bábiky je k dispozícii v niekoľkých veľkostiach, ktoré by ste mali vyberať najmä s ohľadom na vek a výšku dieťaťa. Ak by bol detský kočiarik pre bábiky na dieťa príliš malý, hrbilo by sa a kočíkovanie by nebola zábava. Naopak príliš vysoký detský kočík pre bábiku by bol nepohodlný. Orientačnú veľkosť uvádza nasledujúca tabuľka.

Vek dieťaťa Výška rukoväte
1 – 2 roky 45 – 55 cm
2 – 3 roky 55 – 65 cm
3 – 4 roky 65 – 70 cm
5 rokov a viac 70 – 75 cm

Hodnoty sú iba orientačné. Ak si chcete byť istí, zmerajte dieťaťu vzdialenosť lakťa od zeme (v stoji). K nameranej hodnote pripočítajte 10 cm a získate správnu výšku držadla, ktorú by mal kočík pre bábiku mať.

Najlepšou možnosťou je zvoliť nastaviteľnú rukoväť, vďaka ktorej detské kočíky pre bábiky vydržia ratolestiam niekoľko rokov, prípadne si ich môže ktokoľvek požičať alebo ich môžete pohodlne doviezť domov.

Chcete golfky alebo klasický hlboký kočík pre bábiky?

V ponuke nájdete niekoľko typov kočíkov – štandardom je golfka alebo hlboký kočík pre bábiky (korbička).

Hlboký kočík pre bábiky

Hlboký kočík pre bábiky patrí medzi klasiku. Pohodlne doň umiestnite rôzne veľké bábiky, je stabilný, avšak nie je vhodný pre najmenších. Tento kočík pre bábiku môže dieťa využiť ako doma, tak aj na vonkajšie prechádzky. Korba môže slúžiť aj ako postieľka pre bábiky. Hlboké kočíky pre bábiky sú tiež horšie skladovateľné, pretože ich nemožno len tak zložiť, taktiež sa horšie ovládajú.

Kočík pre bábiky - golfka

Golfka pre bábiky je ideálna kvôli nízkej hmotnosti, ktorú ocenia najmä malé deti, ktoré s ňou môžu ľahko všade možne behať. Ľahko ju zložíte, avšak nie je tak stabilná – práve preto sa kočík pre bábiky (golfka) hodí skôr na domáce využitie ako do terénu, navyše sa doň zmestia skôr menšie bábiky. Veľkou výhodou je aj to, že je kočík pre bábiky dobre skladovateľný, pretože ho ľahko zložíte.

i

Športové kočíky pre bábiky

Športové kočíky pre bábiky sú typické väčšími kolesami, ktoré sú vhodné aj do terénu. Modely mávajú väčšinou 3 kolesá, ktoré sú na športovanie vhodnejšie. Kočík pre bábiky - športiak býva skladací a ľahko sa ovláda.

Kombinované kočíky pre bábiky

Kombinované kočíky pre bábiky sú veľmi obľúbené, pretože sú univerzálne. Existujú varianty 2 v 1 (korbička a športiak), kočík pre bábiky 3 v 1 (vajíčko navyše) a 5 v 1 (stolička na kŕmenie a autosedačka navyše). Vďaka tomu bude kočík pre bábiky slúžiť dieťaťu dlhé roky a stále sa s ním perfektne vyhrá, a to pri rôznych situáciách. Nevýhodou je určite horšia skladovateľnosť, pretože kočík pre bábiky má niekoľko komponentov a tiež vyššia obstarávacia cena.

Kočíky pre bábiky dvojčatá

Kočíky pre bábiky dvojčatá už nie sú žiadnou výnimkou. Pokiaľ teda vaše dieťa rado vozí viac ako jednu bábiku, sú tieto kočíky ideálne. Kočík pre bábiky dvojčatá môže byť ako hlboký, tak aj športový. Fantázii sa medze nekladú, dieťa môže voziť pokojne bábiku s jej obľúbeným plyšiakom. Aj tu však myslite na to, či máte kočík pre bábiky kam umiestniť, pretože je veľký a horšie skladovateľný.

Hlboké detské kočíky pre bábiky
Hlboký kočík pre bábiky

Kočík pre bábiky golfky
Kočíky pre bábiky golfka

Športový kočík pre bábiky
Športový kočík pre bábiky

Kočík pre bábiky dvojčatá
Kočík pre bábiky dvojčatá

Detský kočík pre bábiky musí byť predovšetkým stabilný

Keďže si dieťa ešte dlho nie je v chôdzi príliš isté, je vhodné zaobstarať skutočne stabilný detský kočík pre bábiky. Väčšinou však ide o modely, ktoré nie sú vhodné pre menšie deti, pretože sú ťažšie, ale zato kvalitnejšie. Pokiaľ zvolíte ľahké detské kočíky pre bábiky, musíte počítať s tým, že sa môžu ľahko prevrhnúť. Ako už bolo spomenuté vyššie, nepoužívajte kočík pre bábiky na učenie chôdze – kupujte ho až dieťaťu, ktoré si je chôdzou isté.

i

Hmotnosť a kočík pre bábiky

Detský kočík na hranie od 1 roka by mal mať hmotnosť do cca 3 kg. Staršie deti potom zvládnu aj ťažší, napríklad 5 kg kočiarik pre bábiky. Ťažšie modely sú síce stabilnejšie, ale taktiež je tam vyššie riziko úrazu.

Detský kočík pre bábiky – so stabilitou súvisí aj vyhotovenie koliesok

Ak chcete používať detský kočík pre bábiky predovšetkým vonku, je pre vás vyhotovenie koliesok alfou a omegou. Drahšie a kvalitnejšie modely mávajú kovové kolieska (prípadne kvalitné plastové), ktoré sú odhlučnené gumou. U lacných kočíkov sa väčšinou stretnete s plastom. Kolieska bývajú pre ľahkú manipuláciu otočné.

A čo materiál? Chcete detské kočíky pre bábiky z dreva, kovu, či plastu?

S výberom materiálu súvisí životnosť, a tak podľa toho vyberajte detské kočíky pre bábiky. Základom sú však vždy oblé hrany, zaistené skrutky a kvalitné spracovanie. Okrem konštrukcie dbajte aj na kvalitné spracovanie textilných prvkov – nikde by nemali trčať nite a látka by mala byť kvalitná.

  1. Plastový kočík pre bábiky je ľahký, cenovo dostupný, ľahko sa ovláda a ocenia ho tí najmenší. Ďalšou nespornou výhodou je jeho ľahká údržba, pretože ho stačí ho umyť vodou, alebo utrieť handričkou. Plastové kočíky pre bábiky sú taktiež variabilnejšie.
  2. Kovový kočík pre bábiky býva vyrobený z hliníka, je vhodný pre staršie deti a je odolný. Hliník zaisťuje vysokú stabilitu a odolnosť voči nepriaznivým vplyvom. Často býva kovový kočík pre bábiky doplnený textilnými detailmi pre väčšie pohodlie.
  3. Drevený kočík pre bábiky je kvalitné, dizajnový, ale nedá sa zložiť, a tak zaberá miesto. V dnešnej dobe sa teší veľkej obľube, pretože je prírodný, teda bezpečný a na oko veľmi pekný. Pokiaľ máte radi čisté línie, drevené kočíky pre bábiky budú jasnou voľbou.

Kovový detský kočík pre bábiky
Kovový kočík pre bábiky

Drevený detský kočík pre bábiky
Drevený kočík pre bábiky

Plastový detský kočík pre bábiky
Plastový kočík pre bábiky

Čo sa týka rukoväte, tu môžu mať detské kočiare pre bábiky vyrobené z plastu či kovu, avšak dôležité je, aby bola potiahnutá penou, koženkou či gumou, aby bola dieťaťu príjemná a pohodlná.

Kočík pre bábiky musí plniť aj dizajnovú funkciu

Deti, a to predovšetkým dievčatká, si potrpia aj na vzhľad, a tak nezabudnite vybrať taký kočík pre bábiky, ktorý sa bude vašej ratolesti páčiť. Malým deťom sa väčšinou páčia skôr veselšie farby, staršie potom ocenia striedmejšie odtiene. Najlepšie je vybrať taký detský kočiarik pre bábiky, ktorý len tak nevyjde z módy, môže ho zdediť aj mladší súrodenec a vydrží dieťaťu dlho – najdôležitejšie je však vždy prianie dieťaťa, jedine tak totiž hračku využije naplno.

Akým vybavením môžu disponovať detské kočíky pre bábiky?

Detské kočíky pre bábiky dnes už disponujú bohatým vybavením tak ako klasické kočíky. Vybavenie navyše ocenia najmä staršie deti, ktoré sa hrajú s kočíkom naplno, menšie deti príslušenstvo príliš nezaujíma. Čo teda môžu detské kočíky pre bábiky obsahovať?

  • Sklápacia strieška,
  • taška na držadlo,
  • slnečník,
  • pláštenka,
  • nákupný košík,
  • držiak na nápoje.

Zaujímajú vás skúsenosti ostatných zákazníkov? Prečítajte si, aké má kočík pre bábiky recenzie.

Retro kočík pre bábiky od 12 mesiacov

Kočík pre bábiky so slnečníkom, taškou na držadlo a vankúšikom.

Správna údržba udrží detský kočík pre bábiky dlhšie krásny

Určite chcete, aby bol detský kočík pre bábiky stále ako nový a krásny – tomu pomôžete správnou údržbou. Najvhodnejšie je, ak model disponuje textilnými prvkami, ktoré je možné ľahko vyprať v práčke (často totiž bude kočík pre bábiky od blata, prachu či jedla). Konštrukciu kočíka potom stačí utrieť vlhkou handričkou.

i

Kde zohnať detský kočík pre bábiky výhodnejšie?

Zháňate lacné kočíky pre bábiky? Výpredaj ponúka skvosty. Ak vám nevadí rozbalený, zánovný či použitý kočík pre bábiky, bazár ponúkne výhodnejší tovar.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, 3 v 1, hlboký, skladací, možnosť polohovania opierky chrbta a striešky, s úložným priestorom, max. výška bábiky 42 cm, kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 54,5 × 38,5 × 64 cm (H׊×V), čierna a ružová farba
62,88 €

2.
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, hlboký, materiál konštrukcie plast a kov, s úložným priestorom, max. výška bábiky 41 cm, taška a kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 50 × 35 × 56 cm (H׊×V), biela, modrá a ružová farba
47,90 €

3.
ABC Design Migno Berry 2024 Na sklade 1 ks
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, kombinovaný, odnímateľná korbička, skladací, materiál konštrukcie kov, s úložným priestorom, rozmery 71 × 44 cm (H׊), ružová farba
157,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
43 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
DeCuevas 86035 Môj prvý kočík pre bábiky s batôžkom a doplnkami SKY 2020
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, hlboký, materiál konštrukcie plast a kov, možnosť polohovania striešky, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, max. výška bábiky 23 cm, batôžtek a kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 50 × 35 × 56 cm (H׊×V), sivá farba
59,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAtm00005
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0
Kombinovaný kočík Maxi Cosi pre bábiky zelenosivý
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, 3 v 1, hlboký, odnímateľná korbička, materiál konštrukcie plast a kov, možnosť polohovania opierky chrbta, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, max. výška bábiky 42 cm, rozmery 54,5 × 38,5 × 64 cm (H׊×V), viacfarebné spracovanie
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05184
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Le Toy Van Kočík Sweet Dreams
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, retro, pre dvojičky, športový, hlboký, materiál konštrukcie drevo, s úložným priestorom, max. výška bábiky 40 cm, taška súčasťou balenia, rozmery 46 × 29 × 52,5 cm (H׊×V), biela a ružová farba
Super cena
89,90 € Ušetríte 1,39 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HRAif12288
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
DeCuevas 80335 Skladací kočík pre dvojčatá bábiky 3 v 1 s batôžkom SKY 2020
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, športový, kombinovaný, 3 v 1, odnímateľná korbička, skladací, materiál konštrukcie plast a kov, možnosť polohovania rukoväti, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, prateľný poťah, batôžtek, kryt na korbičku a bezpečnostné popruhy súčasťou balenia, rozmery 100 × 45 × 81 cm (H׊×V), biela, ružová a sivá farba
128,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HRAtm00003
5,0
Decuevas 85143 skladací kočík pre bábiky 3 v 1 s prenosnou taškou Didi 2021 – 53 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, kombinovaný, 3 v 1, skladací, materiál konštrukcie kov, možnosť polohovania opierky chrbta, s úložným priestorom, max. výška bábiky 38 cm, taška a bezpečnostné popruhy súčasťou balenia, rozmery 70 × 36 × 53 cm (H׊×V), biela, hnedá a ružová farba
61,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAnk004294
5,0
BN Kočík hlboký pre bábiky
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 1,5 roka, hlboký, materiál konštrukcie plast, s úložným priestorom, max. výška bábiky 42 cm, rozmery 54 × 37 × 48 cm (H׊×V), viacfarebné spracovanie
41,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05183
5,0
DeCuevas 85086 Skladací kočík pre bábiky s taškou FUNNY 2023 – 60 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, hlboký, skladací, materiál konštrukcie plast a kov, s úložným priestorom, max. výška bábiky 45 cm, taška a kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 65 × 38 × 60 cm (H׊×V), krémová, ružová a sivá farba
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06877
DeCuevas 81435 Moderný športový kočík pre bábiky 3 v 1 s taškou SKY 2020
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, 3 v 1, odnímateľná korbička, materiál konštrukcie kov, možnosť polohovania rukoväti, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, prateľný poťah, taška súčasťou balenia, rozmery 53 × 46 × 80 cm (H׊×V), sivá farba
112,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAtm00001
5,0
BN Kočík športový CHULI POP
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 1,5 roka, materiál konštrukcie plast, s úložným priestorom, max. výška bábiky 42 cm, rozmery 58 × 38 × 58 cm (H׊×V), béžová farba
31,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05185
5,0
Teddies Kočík pre bábiky hlboký
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, hlboký, skladací, materiál konštrukcie plast a kov, možnosť polohovania striešky, s úložným priestorom, rozmery 40 × 30 × 55 cm (H׊×V), červená a ružová farba
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz32852
5,0
DeCuevas 82035 Skladací kočík pre bábiky REBORN so slnečníkom a doplnkami SKY 2020 – 90 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, retro, pre dvojičky, športový, hlboký, odnímateľná korbička, skladací, materiál konštrukcie kov, možnosť polohovania rukoväti, s úložným priestorom, prateľný poťah, max. výška bábiky 57 cm, batôžtek, slnečník a kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 90 × 40 × 90 cm (H׊×V), sivá farba
113,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAbz35596
ABC Design Migno Berry 2024 - Kočík pre bábiky Varianty
ABC Design Migno Berry 2024
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, kombinovaný, odnímateľná korbička, skladací, materiál konštrukcie kov, s úložným priestorom, rozmery 71 × 44 cm (H׊), ružová farba
157,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAls4811
DeCuevas 86051 Môj prvý kočík pre bábiky s taškou GALA 2023 – 56 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, hlboký, materiál konštrukcie plast a kov, s úložným priestorom, max. výška bábiky 41 cm, taška a kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 50 × 35 × 56 cm (H׊×V), biela, modrá a ružová farba
47,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06873
DeCuevas 81535 Moderný kočík pre bábiky 3 v 1 s taškou SKY 2020
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, kombinovaný, 3 v 1, odnímateľná korbička, materiál konštrukcie kov, možnosť polohovania rukoväti, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, prateľný poťah, taška, kryt na korbičku, bezpečnostné popruhy a držiak na nápoje súčasťou balenia, rozmery 85 × 45 × 90 cm (H׊×V), biela a sivá farba
Zľavnené -7 %
112,90 € 121,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: HRAtm00002
ABC Design Migno Lion 2024 - Kočík pre bábiky Varianty
ABC Design Migno Lion 2024
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, kombinovaný, odnímateľná korbička, skladací, materiál konštrukcie kov, s úložným priestorom, rozmery 71 × 44 cm (H׊), zelená farba
152,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls4809
DeCuevas 81651 Skladací kočík pre bábiky 3 v 1 s taškou GALA 2023 – 75 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, 3 v 1, hlboký, skladací, materiál konštrukcie plast a kov, možnosť polohovania rukoväti, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, prateľný poťah, max. výška bábiky 48 cm, taška, kryt na korbičku a bezpečnostné popruhy súčasťou balenia, rozmery 75 × 40 × 75 cm (H׊×V), biela, modrá a ružová farba
78,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06872
DeCuevas 80586 Skladací kočík pre bábiky 3 v 1 s taškou FUNNY 2023 – 70 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, kombinovaný, 3 v 1, odnímateľná korbička, skladací, materiál konštrukcie plast a kov, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, max. výška bábiky 46 cm, taška a kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 62 × 41 × 70 cm (H׊×V), krémová, ružová a sivá farba
75,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: HRAkc06876
DeCuevas 80086 Skladací kočík pre bábiky s taškou FUNNY 2023 – 81 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, hlboký, skladací, materiál konštrukcie plast a kov, s úložným priestorom, max. výška bábiky 47 cm, taška a kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 80 × 42 × 81 cm (H׊×V), krémová, ružová a sivá farba
Zľavnené -5 %
78,90 € 82,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAkc06875
Smoby BN kočiarik hlboký pre bábiky
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 1,5 roka, hlboký, skladací, materiál konštrukcie kov, s úložným priestorom, kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 59 × 38 × 58 cm (H׊×V), ružová farba
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAmi0037
2,0
Decuevas 86143 môj prvý kočík pre psíka s doplnkami didi 2021 – 56 cm
Kočík pre psa – s plyšovým psíkom v oblečku a radom doplnkov, odnímateľná cestovná prenosná búdka s okienkom a sieťkou na prevážanie plyšáka v aute, mäkká dečka, mištička s fľaštičkou, úložný priestor v spodnej časti, rozmery kočíka 50 × 35 × 56 cm, budičky 33 × 23 × 23 cm, psíka 25 × 15 × 22 cm, hmotnosť 2kg, pre deti od 3 rokov
Cenová bomba
38,90 € Ušetríte 15,54 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAnk004296
DeCuevas 90251 Športový kočík pre bábiky trojkolesový GALA 2023 – 55 cm
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, trojkolesový, materiál konštrukcie plast a kov, otočné predné kolieska, s úložným priestorom, max. výška bábiky 46 cm, bezpečnostné popruhy súčasťou balenia, rozmery 48 × 33 × 55 cm (H׊×V), biela, modrá a ružová farba
33,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc06874
ABC Design Migno Teddy 2024 - Kočík pre bábiky Varianty
ABC Design Migno Teddy 2024
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, kombinovaný, odnímateľná korbička, skladací, materiál konštrukcie kov, s úložným priestorom, rozmery 71 × 44 cm (H׊), béžová farba
157,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAls4810
Kočík golfky kov pre bábiky
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, golfový, skladací, materiál konštrukcie plast a kov, s úložným priestorom, max. výška bábiky 30 cm, ružová farba
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: HRAbz25577
4,5
Smoby Kombinovaný kočík Maxi Cosi svetloružový pre bábiky
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, 3 v 1, hlboký, skladací, možnosť polohovania opierky chrbta a striešky, s úložným priestorom, max. výška bábiky 42 cm, kryt na korbičku súčasťou balenia, rozmery 54,5 × 38,5 × 64 cm (H׊×V), čierna a ružová farba
62,88 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: HRAbz23183

Kočíky pre bábiky

Kočíky pre bábiky

V kategórii Kočíky pre bábiky máme práve teraz na Alza.sk celkom 43 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kočíky pre bábiky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kočíky pre bábiky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kočíky pre bábiky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kočíky pre bábiky recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií