Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Kreatívne tvorenie pre deti

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Vhodné od
0 rokov
15 rokov
-
Najnovšie objednávky

Kreatívne tvorenie pre deti zabaví na dlhé hodiny celú rodinu. Pri umeleckej činnosti sa môžu vaše ratolesti kreatívne vyšantiť, alebo naopak presne postupovať podľa daného návodu. Všelijaké kreatívne tvorenie deti doslova zbožňujú. Poradíme vám, ako vybrať ideálnu kreatívnu súpravu práve pre vaše dieťa.

Pokračovať

Kreatívne tvorenie pre deti prospieva celej rodine

Kreatívne tvorenie pre deti nie je len prostriedkom, ako efektívne vyhnať nudu z domu. Kreatívna činnosť je pre deti veľmi prirodzená a má nepopierateľne pozitívny vplyv na ich zdravý vývoj. Umelecká činnosť je prospešná aj pre teenagerov a dospelých jedincov. Spoločné vyrábanie pre deti je ideálny spôsob, ako kvalitne stráviť spoločný čas.

  • Tvorenie podporuje rozvoj jemnej motoriky.
  • Je to nenásilný spôsob, ako naučiť deti sústredeniu a trpezlivosti.
  • Prirodzene podporuje detské sebavedomie.
  • Rozvíja individuálnu kreativitu a podporuje originálny prístup.
  • Učí novým zručnostiam a technikám.
  • Spoločné kreatívne tvorenie s deťmi utužuje rodinné vzťahy.

i

Na kreatívne tvorenie pre deti nie je nikdy neskoro

Deti začínajú prejavovať záujem o maľovanie spravidla okolo 2 rokov veku (niektoré deti aj skôr). Už v tomto veku by ste svojho mini umelca mali v jeho pokusoch o kresbu podporovať. Máte staršie dieťa alebo teenagera? Tvorenie s deťmi je prospešné v každom veku pre dieťa aj rodičov.

Podľa akých kritérií môžete vyberať vyrábanie pre deti?

Vyrábanie pre deti vyberajte s ohľadom na aktuálny vek dieťaťa. Veková hranica je vždy uvedená v popise produktu a vyjadruje náročnosť danej kreatívnej súpravy. Kreatívne potreby pre staršie deti môžu obsahovať malé komponenty a ostré predmety. Ďalej môžete vyberať podľa ročného obdobia alebo pohlavia.

  • Tematické vyrábanie s deťmi (Vianoce, Veľká noc, Halloween atď.) vám umožní vytvoriť originálnu výzdobu pre každé ročné obdobie (jeseň, zima, jar, leto) a významné sviatky.
  • Kreatívne sady pre dievčatá obsahujú umelecké potreby pre vyšívanie, pletenie a výrobu šperkov či ďalších dievčenských doplnkov. Alebo ide o set výtvarných potrieb ladených v dievčenských farbách.
  • Kreatívne sady pre chlapcov sú orientované na chlapčenské záujmy, ako je tvorba a zdobenie dopravných prostriedkov, robotov, náradia atď. Môžu byť tiež ladené v typicky chlapčenských farbách.

Kreatívne tvorenie pre deti
Vyberať môžete aj z obrovskej ponuky kreatívnych súprav ktoré obsahujú hneď niekoľko druhov tvorenia pre deti bez ohľadu na ich pohlavie.


Kreatívne tvorenie pre deti od 2 rokov až po teenagerov

Kreatívne tvorenie pre deti od 2 rokov spravidla obsahuje súpravu potrieb, ktoré sú vyrobené z neškodných materiálov a neobsahujú žiadne malé časti. Pokiaľ kupujete kreatívnu súpravu pre batoľa alebo dieťa predškolského veku, vždy sa riaďte odporúčaním výrobcu. U starších detí (10 rokov a viac) je veková hranica skôr orientačná. Pri nákupe pre staršie deti zohľadnite aj ich zručnosť a nadanie, aby pre nich bola kreatívna sada pre deti dostatočnou výzvou.

Kreatívne tvorenie pre deti – aký druh zvoliť?

Vyberáte kreatívne tvorenie pre deti? Ponuka je veľmi bohatá. Zábavné kreatívne sady pre deti zoženiete pre ratolesti všetkých vekových kategórií. Ak aj vás vyrábanie pre deti nadchne a budete si chcieť tvoriť aj vy sami, môžete si zaobstarať populárne antistresové omaľovánky pre dospelých. Z čoho môžete vyberať?

Obľúbená kreatívna sada pre deti – maľovanie podľa čísel

Maľovanie podľa čísel je kreatívna sada pre deti, ktorá malému umelcovi umožní vytvoriť impozantné dielo, ktoré si s pýchou vystaví v izbičke. Súčasťou súpravy je spravidla plátno, pastelky, akrylové alebo vodové farby. Dieťa si môže vyfarbiť rôzne motívy (zvieratá, kvety, mestá atď.) jednoducho podľa rozpisu čísel.

Diamantové maľovanie, alebo trendy kreatívne tvorenie pre deti

Diamantové maľovanie alebo aj kamienkovanie je trendy kreatívne tvorenie pre deti, ktorému prepadli nielen deti rôznej vekovej kategórie, ale aj mnohí dospelí. S pomocou trblietavých kamienkov vytvoríte úchvatné obrazy a motívy rôznych veľkostí (podľa náročnosti), ktoré si môžete ihneď zavesiť na stenu.

i

Zaobstarajte si na kreatívne tvorenie pre deti kvalitné pomôcky

Preferujete kreatívne tvorenie pre deti podľa ich alebo vašej fantázie? Bez pevne danej predlohy môžete ľubovoľne experimentovať, skúšať nové techniky, materiály a rôzne druhy farieb. Na realizáciu vášho umeleckého potenciálu potrebujete len výtvarné potreby.

Hľadáte kreatívne sady pre najmenších? Skúste prstové farby

Prstové farby sú ideálnym umeleckým štartom pre najmenšie deti od 2 do 3 rokov. Tieto roztomilé kreatívne sady sú pre deti úplne bezpečné. Vaše batoľa s nimi môže kresliť na papier prstom alebo spoločne vytvoríte odtlačok jeho ručičky či nožičky. Užijete si veľa zábavy a navyše si vytvoríte originálnu dekoráciu.

Batoľatá zabavia nielen prstové farby, ale aj maľovanie vodou, pri ktorom sa ale vôbec neumažú. Na maľovanie im stačí iba štetec, voda a špeciálny obrázok.

Kreatívne sady pre deti na zdobenie praktických a dekoratívnych predmetov

Kreatívne sady pre deti im umožnia vyskúšať si viac dekoračných techník na rôznych materiáloch. Papier alebo plátno nie sú jedinou možnosťou, ako sa môžu vaše deti umelecky realizovať. Čas od času to chce zmenu.

  • Maľovanie na kamienky je ideálne letné tvorenie pre deti aj ich rodičov. Krásne ozdobené kamienky sú originálnou záhradnou dekoráciou. Kvalitná kreatívna sada na tvorenie obsahuje všetko potrebné vrátane krásnych kamienkov.
  • Maľovanie na hrnčeky je kreatívna sada pre deti, vďaka ktorej si deti samy ozdobia hrnček na čokoládu alebo akýkoľvek iný obľúbený teplý či studený nápoj. Deťmi maľovaný hrnček je tiež skvelým darčekom pre pyšných starých rodičov.

Vyrábanie s deťmi – zima
Prstové farby

Vyrábanie s deťmi – 3 roky
Maľovanie vodou

Kreatívna súprava pre dievčatá
Náramky a koráliky

Najpopulárnejšie kreatívne sady pre dievčatá

Menšie aj väčšie parádnice ocenia kreatívne sady pre dievčatá, ktoré sa zameriavajú na výrobu rôznych šperkov, náramkov, náušníc, prstienkov a iných nevyhnutných ozdôbok. Dievčatkám určite urobí radosť kreatívna sada plná farebných rúžov, očných tieňov a tváreniek. Malé slečny sa môžu nazdobiť presne podľa svojich predstáv.

  • Detské šminky a maľovátka sú šetrnou alternatívou bežných kozmetických prípravkov pre ženy. Malé dievčatká tak môžu pred zrkadlom bezpečne napodobňovať mamičku a užiť si pri tom veľa zábavy.
  • Koráliky a výroba náramkov je vyrábanie pre deti, ktoré sa vyžívajú v rôznych ozdôbkach a nadšene ich tvoria nielen pre seba, ale aj pre svoje kamarátky a rodinu. S pomocou kreatívnej sady si vyrobia celé sety šperkov.
  • Vyšívanie a pletenie rozvíja jemnú motoriku a učí deti trpezlivosti. Klasické kreatívne sady pre deti obsahujú ihly a ihlice. Zaobstarať deťom môžete aj jednoduchý pletací prístroj, ktorý celý proces výrazne uľahčuje.

i

Kreatívne tvorenie z papiera? Úspech zaručia papierové kreatívne sady pre deti

Papierové kreatívne sady pre deti obsahujú rôzne vystrihovačky pre drobcov všetkých vekových kategórií. Šikovné deti si môžu postaviť napríklad detailné modely dopravných prostriedkov alebo stavieb. Dievčatká zasa môžu ľubovoľne prezliekať papierovú bábiku.

Jednoduché vyrábanie pre deti

Nemáte čas na prípravu a následné upratovanie? Existuje celý rad zábavných aktivít, ktoré pripravíte aj upracete behom pár minút. Vyrábanie  pre deti nemusí byť časovo náročné. Stávkou na istotu sú omaľovánky pre deti a samolepky, ktoré využijete nielen doma, ale aj na cestách. Vyberať môžete z nekonečného množstva rôznych tradičných a moderných motívov. Vďačné sú tiež pečiatky, ktoré si po odtlačení môžu deti vyfarbiť pastelkami.

Staršie deti ocenia vyškrabávacie obrázky. Táto jednoduchá sada na tvorenie pre deti obsahuje ostrý nástroj na vyškrabávanie, preto nie je vhodná pre menšie deti.

Fantáziu vášho dieťaťa podporí nielen kreatívne tvorenie, ale aj hračky

Kreatívne tvorenie dokáže zaujať, vhodné sú však aj kreatívne hračky, ktoré sú zaujímavou alternatívou pre všetky deti každého veku. Oslovia nielen všestranne nadaných malých umelcov, ale sú vhodné aj pre deti, ktoré nerady tvoria s tradičnými výtvarnými pomôckami. Skvelými príkladmi sú extrémne populárne slizy, modelovanie z rônych hmôt alebo mozaiky. Deti nemusia vždy nutne vytvoriť veľdielo. Prínosný je aj samotný proces tvorby, ktorý má preukázané terapeutické účinky.

Maliarska súprava – výtvarné potreby
Výtvarné potreby

Kreatívna súprava pre deti od 10 rokov
Diamantové maľovanie

Kreatívna súprava tvorenie – výroba mydla
Výroba mydla

Výroba mydiel pre deti ako zaujímavé kreatívne tvorenie

Výroba mydiel pre deti nadchne celú rodinu bez rozdielu veku. Toto kreatívne tvorenie s deťmi vám umožní vyrobiť si vlastné mydlá nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Kvalitná sada pre deti na vyrábanie obsahuje prírodné ingrediencie, praktické pomôcky, formy a tiež podrobný návod, vďaka ktorému vám pôjde tvorba mydiel pekne od ruky.

Praktické kreatívne tvorenie pre deti do auta

Vybrať kreatívne tvorenie pre deti predškolského veku do auta môže byť oriešok. Než dorazíte na miesto má dieťa len polovicu pasteliek. Menšie deti navyše rady tvoria aj mimo pripraveného papiera. Tento problém skvele riešia magnetické tabuľky. Deti môžu donekonečna kresliť a mazať bez toho, aby potrebovali akékoľvek iné výtvarné pomôcky.

Deti s chuťou ozdobia samy seba. Dočasné tetovania ponúkajú široký výber motívov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
11 699 položiek
5,0
Továreň na šperky
Sada na výrobu šperkov – s korálikmi, vhodná od 5 rokov, balenie obsahuje koráliky, škatuľku a prívesok
16,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif12127
4,7 30×
Play-Doh Zubár Drill'n fill
Modelovacia hmota – mäkká a ľahko tvarovateľná, téma zubár, tvorítko súčasťou balenia, biela, červená, strieborná, zelená a zlatá farba, vhodná od 3 rokov, 6 kusov v balení
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15901
5,0
Ses Moje prvé umelecké dielo
Sada na odtlačky – vhodná od 1 roka
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif10767
5,0 11×
Play-Doh Zábavné rezance
Modelovacia hmota – téma potraviny, bábovky súčasťou balenia, viacfarebná, vhodná od 3 rokov, hmotnosť 280 g
Zľavnené -4 %
23,90 € 24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz22610
5,0
Hama Korálky s glitrom – mix 6000 ks
Zažehlovacie korálky – súprava nažehľovacích korálok z plastu, priemer korálok 5mm, odporúčaný vek od 5 rokov, vyrobená v Dánsku
8,59 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa11012
3,9
Bella Make-up srdiečko
Skrášľovacia súprava , vhodné od 5 rokov
Zľavnené -8 %
7,99 € 8,69 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif14827
4,4
SES Lepenie tvarov
Kreatívne tvorenie – rozmery: 20×20×4cm, odporúčané od 1 roka
7,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif13955
5,0
Inteligentná plastelína - Cesta časom (krištáľová)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nevysychá a interaktívny, modrá farba, hmotnosť 80 g
9,40 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI208
5,0
Make It Real Náramky s príveskami
Sada na výrobu šperkov – s korálikmi, vhodná od 8 rokov, balenie obsahuje koráliky, návod, prívesok a šnúrky, typ: navliekacie koráliky, 124 korálikov
5,89 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz08212
4,5
Simba Glibbi Slime Sliz zelený
Hračka do vody – pre deti, pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov
Od  5,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif10090
4,3
Hrnčiarsky kruh
Kreatívne tvorenie – na dve 1.5V batérie, balenie obsahuje hrnčiarsky kruh, farby a modelovaciu hmotu, odporúčaný vek od 8 rokov
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif4414
4,4 18×
Podložky na nažehľovacie korálky 3 ks
Zažehlovacie korálky – podložky k nažehľovacím korálkam, obsahuje podložky v tvare kolieska, štvorca a šesťuholníka, odporúčaný vek od 5 rokov
Od  3,42 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa2966
4,8 11×
Play-Doh Hravá kaviareň
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, bábovky a tvorítko súčasťou balenia, viacfarebná, vhodná od 3 rokov
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz36110
3,0
Kozmetická sada
Kozmetická sada – rozmer 5×30×24cm, odporúčaný vek od 8 rokov
26,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif14242
4,7
Darčeková sada zažehľovacích korálikov – Svietiace v tme
Zažehlovacie korálky - na výrobu bol použitý materiál plast, v balení nájdete 1500ks korálikov
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa2972
4,8
Bigjigs Navliekacie koráliky Lúka
Korálky pre dievčatá aj chlapcov, navliekacie, materiál: drevo, vhodné od 3 rokov
16,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif5577
4,7 17×
Inteligentná plastelína – Aura (svietiaca)
Modelovacia hmota – mäkká, svietiaci, skákacia, nešpiní, nevysychá, interaktívny, nelepí sa a netoxická, modrá farba, hmotnosť 80 g
9,89 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI001c
5,0 13×
Maped Color Peps Prstové farby, 4× 80 ml
Prstové farby – pre deti, vhodné od 1 roka
Od  7,06 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif5120
4,8
Make It Real Kozmetická sada morská panna
Kozmetická sada – odporúčaný vek od 8 rokov
Zľavnené -17 %
14,90 € 17,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz08209
5,0
Hama midi – Hasiči
Zažehlovacie korálky - na výrobu bol použitý materiál plast, v balení nájdete 2000ks korálikov
10,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif12121
3,9
Sada krásy – korunka, náhrdelník, náušnice
Skrášľovacia súprava pre malé slečny, vhodné od 3 rokov
3,79 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz10534
4,6 15×
Loom I Do – náramky z gumičiek
Sada na výrobu šperkov – s gumičkami, s korálikmi, vhodná od 6 rokov, balenie obsahuje gumičky, koráliky a návod
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc04121
5,0
SES Maľovanie módnych prstienkov a náramkov
Sada na výrobu šperkov – vhodná od 6 rokov, 8 korálikov
12,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif1403
4,7 10×
Inteligentná plastelína - Tekuté sklo (krištáľová)
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nevysychá a interaktívny priehľadná, vhodná od 4 rokov, hmotnosť 80 g, 1 kus v balení
Zľavnené -10 %
9,79 € 10,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZI008

Kreatívne tvorenie pre deti

Kreatívne tvorenie pre deti

V kategórii Kreatívne tvorenie pre deti máme práve teraz na Alza.sk celkom 11699 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kreatívne tvorenie pre deti Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kreatívne tvorenie pre deti Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kreatívne tvorenie pre deti Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kreatívne tvorenie pre deti recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií