Kreul Foto transfer potch 60 súprava

Zobraziť katalóg
Kreul Foto transfer potch 60 súprava
Kreatívna sada – obsahuje Foto Transfer potch (50 ml), lesklý lak (50 ml), syntetický štetec, stierku a návod
Kód:  HRAif7502 Produktové číslo:  4000798499600 Stránky výrobcu
Kreul Foto transfer potch 60 súprava Predaj skončil

Kreul Foto transfer potch 60 súprava

Ak milujete kreatívnu tvorbu a originálne, vlastnoručne vyrobené veci, zo súpravy Foto transfer potch 60 značky Kreul budete určite nadšení. Vďaka nej si totiž môžete vytvoriť vlastné skvelé obrázky či doplnky do domácnosti. S pomocou špeciálneho lepidla môžete preniesť obrázky vytlačené na lejzrovej tlačiarni, novinové články, obrázky z časopisov a pod. na drevo, keramiku, plátno, kov, sklo alebo porcelán. Lepidlo na vodnej báze získa po zaschnutí saténový lesk a bude priehľadné a vodoodolné. 

Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Kreul Foto transfer potch 60 súprava

  • Kreatívna súprava značky Kreul
  • Pre prenos obrázkov na plátno, drevo, keramiku, sklo, porcelán atď.
  • Lepidlo na vodnej báze
  • Po zaschnutí bude obrázok vodoodolný, lepidlo priehľadné
  • Ideálne pre vytváranie darčekov či doplnkov do domácnosti

Ako na to?

Vytlačte si fotografiu či obrázok na lejzrovej tlačiarni alebo si pripravte článok z novín či obrázok z časopisu. Obrázok položte na podklad a starostlivo si vyznačte obrysy. Čelnú stranu natrite súvislou vrstvou lepidla, rovnako ako vyznačenú plochu na podklade. Je potrebné, aby ste s lepidlom pracovali rýchlo. Natretý obrázok umiestnite mokrou stranou na mokrý povrch podkladu. Rovnomerne pritlačte a prebytky lepidla odstráňte handričkou. Všetko dôkladne vysušte fénom a nechajte vychladnúť, prípadne môžete obrázok nechať vysušiť 24 hodín pri izbovej teplote. Potom navlhčite papierovú vrstvu hubkou a počkajte, kým papier nezmäkne. Následne opatrne papier vydrolte prstami alebo druhou stranou hubky. Na podklade potom zostane len vodoodolné lepidlo s preneseným obrázkom. Jemných zvyškov papierových vlákien sa ľahko zbavíte ďalším prelakovaním akrylovým lakom alebo ďalšou vrstvou lepidla.

Obsah balenia:
1 ks Foto Transfer potch (50 ml)
1 ks lesklý lak (50 ml)
1 ks syntetický štetec
1 ks stierka
1 ks návod

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kreul Foto transfer potch 60 súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kreul Foto transfer potch 60 Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreul Foto Transfer Potch 60 Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreul Foto Transfer Potch 60 Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kreul Foto transfer potch 60 Set.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií