AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kreul Mramorovacia farba Magic Marble metalická

Zobraziť katalóg
Kreul Mramorovacia farba Magic Marble metalická
Kreatívna sada – obsahuje 6×20ml
Kód:  HRAif7504 Produktové číslo:  4000798736101
Kreul Mramorovacia farba Magic Marble metalická Predaj skončil

Kreul Mramorovacia farba Magic Marble metalická

Buďte kreatívni a nechajte pracovať svoju fantáziu. Súprava mramorovacích farieb značky Kreul vám umožní zmeniť vzhľad vašich bytových doplnkov. Kúzlo mramoru urobí každú dekoráciu farebnejšiu, originálnejšiu a sviežejšiu. Súprava obsahuje 6 × 20 ml mramorovacej farby v odtieňoch zlatej, striebornej, metalicky modrej, metalicky zelenej, metalicky červenej a metalicky fialovej. 

Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Kreul Magic Marble

  • Súprava Kreul je vhodná pre zmenu vzhľadu bytových doplnkov
  • Obsahuje 6 odtieňov farieb
  • Farby Kreul sú vhodné na mramorovanie
  • Je vhodná na všetky materiály a plochy
  • Dodá vašim predmetom svieži vzhľad

Ako farby používať

Hladké plochy ako sklo, kov alebo umelá hmota je potrebné najprv odmastiť. Pri práci so sklom je vhodné použiť najskôr hodvábny lak. Pre lepší výsledok práce pri nakvapkávaní farieb vždy počítajte, že druhá farba potlačí prvú farbu a je tiež intenzívnejšia. Pre jednofarebné mramorovanie použite kombináciu bezfarebnej farby a žiadanej farby. Farby sú tiež vzájomne miešateľné a je možné tak docieliť ďalšie odtiene. Pri mramorovaní postupujte rýchlejšie, aby sa zabránilo vzniku farebného filmu. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kreul Mramorovacia farba Magic Marble metalická Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kreul Mramorovací barva Magic Marble metalická. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativset Kreul Magic Marmorierfarben - Farbe Metallic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativset Kreul Magic Marmorierfarben - Farbe Metallic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kreul Magic Marble Fémes márvány hatású színek.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií