LEGO City autá a motorky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
LEGO
(2)
Téma
Auta
(1)
Motorky
(1)
Polícia
(1)
Dopravné prostriedky
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Už sa vaše dieťa teší, keď bude samo riadiť? Skvelé vozidlá z LEGO® City mu umožnia jazdu podľa jeho predstáv. LEGO autá, pretekárske motorky, transportéry, karavany, lietadlá a člny bude ovládať bez vodičského preukazu. Naskočí vaše dieťa do auta, šliapne na plyn a zmizne v diaľke? Hlavne nech stále pamätá na bezpečnostost dopravnej prevádzky, pretože za ním vyrazí LEGO Polícia!

Pokračovať

LEGO autá dôjdu až k vám domov

LEGO Skvelé vozidlá si váš chlapec sám postaví, takže na ne bude o to viac hrdý. Vyhrajú sa s nimi deti od 5 do 12 rokov celé hodiny – na automobilových či motocyklových pretekárov, pirátov vôd a ciest, prípadne na odťahovú službu. Spoznajú pritom skutočný život v meste a môžu vyraziť aj na terénne preteky či letné kempovanie. Ku každému autu patrí množstvo doplnkov aj minifigúrky, ktoré si vaše deti zamilujú. Vďaka LEGO® City sú tradičné chlapčenské hry s autami ešte lepšie!

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky

LEGO City autá a motorky

V kategórii LEGO City autá a motorky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné LEGO City autá a motorky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie LEGO City autá a motorky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie LEGO City autá a motorky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii LEGO City autá a motorky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií