LEGO Star Wars Battleship

LEGO® – od Hviezdnych vojen až po najpopulárnejšiu videohru

LEGO® z filmov a hier nájdete vo všetkých rôznych žánroch. Chcete stavebnicu v štýle Star Wars? Alebo sa radšej ponoríte do sveta superhrdinov a zloduchov? Nech už si vyberiete čokoľvek, tak verte, že nešliapnete vedľa. Stavebnice LEGO® podľa filmov a videohier vás zabavia na nespočetné hodiny. A ak vás predsa len začnú premáhať myšlienky na to, že by ste sa možno radšej vrátili opäť k počítaču, nezabudnite, že existuje aj LEGO® Minecraft. Môžete si tak preniesť tento svet priamo na stavebnicovú dosku.

LEGO® Harry Potter nie je jediné, ktoré vás zavedie do tajomných miest

Ak ste zarytým fanúšikom tejto kúzelníckej série zo sveta Rokfortu, tak vás určite poteší, že existuje aj LEGO® Harry Potter. Vďaka nemu si môžete znova prežiť ikonické scény z tohto tajomného prostredia mágie a kúziel. Pokiaľ však nie ste fanúšikom kúziel, vydajte sa napríklad na dobrodružstvo do sveta Indiana Jones, ktorý tiež nájdete vo forme kociek. Ak ani to nie je pre vás to pravé orechové, tak už nezostáva nič iné, než sa pozrieť do džungle plnej dinosaurov, ktorú odhaľuje LEGO® Jurský svet.

Stavebnica LEGO Harry Potter
LEGO Star Wars

LEGO® z filmov a hier rovno do výstavky

LEGO® z filmov a hier niekedy býva pomerne komplexné a postaviť ho zaberie nejaký ten čas. Nie je teda nič lepšie, než si výsledný výtvor vystaviť vo vitríne alebo na inú výstavku, kde ho každý bude môcť obdivovať. Postavené LEGO® z filmov a hier je totiž niečo, na čo by ste mali byť pyšní. Ale pozor! Radšej svoje dielo umiestnite na vyvýšené miesto. Zo zhodenej hlavy Dartha Vadera poskladanej z tisícov kociek zaručene nebudete mať radosť.

LEGO z filmov a hier – loď

Vráťte sa späť do detstva

Hry ako Ninjago alebo Super Mario niektorí z nás hrali od detstva. Prečo ich teda neskúsiť vo forme LEGO kociek? Ďalej je tiež možné vyskúšať LEGO® z radu Disney. Všetky tieto stavebnice si zamilujú deti aj dospelí.

LEGO – filmy a hry

Nechajte svoju fantáziu pracovať na plné obrátky

LEGO® z filmov a hier by sa malo stavať podľa návodu. Avšak, ak sa nebojíte, skúste improvizovať a možno vytvoríte niečo úžasné a jedinečné, čo ešte nikto pred vami nepostavil.

LEGO hry a filmy – Star Wars

Kľúčové momenty na vlastnej koži

Rozmanitosť kociek LEGO® ponúka možnosť prežitia kľúčových momentov z vašich obľúbených filmov alebo videohier. A čo je výhodou? Dej si pokojne môžete upraviť podľa seba. :)