Ludi Nafukovací hrací stan Mačička

Zobraziť katalóg
Ludi Nafukovací hrací stan Mačička
Detský stan - alebo ohrádka a preliezačka, s nafukovacím matracom a opierkou chrbta, vhodné od 6 mesiacov
Kód:  HRAkn0904 Produktové číslo:  3550833200025 Stránky výrobcu
Ludi Nafukovací hrací stan Mačička Predaj skončil

Ludi Nafukovací hrací stan Mačička

Nafukovací detský stan Ludi Mačička vám najskôr poslúži ako bezpečná ohrádka pre bábätko, pre väčšie dieťa sa potom môže stať lákavou preliezačkou a nakoniec atraktívnym a chráneným miestom na hranie - doma i vonku. Dieťa upúta svojou jasnou červenou farbou, ktorá je doplnená motívmi mačičiek. Vizuálnu kontrolu nad dieťaťom však nestratíte ani cez túto výraznú farebnosť. Dostatočne veľká plocha stanu je totiž tvorená priehľadnými materiálmi. Hlavnou výhodou tohto hracieho stanu je bezpečnosť. Vďaka veľkým otvorom na preliezanie a dvom veľkým sieťovaným oknám, je vnútorný priestor stanu dobre vetraný.  

Kľúčové vlastnosti

  • Nafukovací, prenosný a ľahký
  • Bezpečný a dobre odvetraný
  • Nafukovací matrac na dno
  • Konštrukcia bez kovových a ostrých prvkov
  • Chráni pred slnkom aj vetrom
  • Jednoduchá montáž i demontáž
  • Vhodné pre deti od 6 mesiacov

Pohodlie a jednoduchosť

Dno je tvorené nafukovacím matracom, takže dieťa bude vždy pri hraní v teple a pohodlí. To môže ešte zvýšiť nafukovací "mačací chvostík" čiže opierka chrbta v tvare podkovy. Pretože sa jedná o nafukovací stan, celá jeho konštrukcia neobsahuje žiadny kovový, ťažký a tvrdý, alebo dokonca ostrý prvok, o ktorý by sa dieťa mohlo nejako poraniť. Pri tomto stane nemusíte riešiť žiadne problémy s jeho montážou. Postavíte ho tak, že jednotlivé, od seba oddelené steny, proste nafúknete. Tým vytvoríte akési ochranné "mantinely", ktoré dohromady tvoria stabilnú a pevnú kostru stanu. Po vyfúknutí môžete stan uložiť späť do obalovej škatule, ktorá ho spoľahlivo ochráni pred možným poškodením. Ľahkú krabicu so stanom potom ľahko pribalíte k cestovnej batožine.

Rozmer stanu:
100 × 90 cm

Rozmer balenia:
36 × 12 × 46 cm

Odporúčaný vek:
vhodný od 6 mesiacov

Náš tip:
Priestor hracieho stanu, a teda i zábavu, môžete dieťaťu spestriť pomocou sady farebných loptičiek (nie sú súčasťou tohto výrobku).   

Vyberte ich z našej ponuky - napr.:
Ludi Loptičky rôznofarebné 75 ks

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Nafukovací hrací stan Mačička Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Nafukovací hrací stan Kočička.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií