AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mini drony

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Konštrukcia
Skladacia
(2)
Pevná
(1)
Použitie
Detské
(1)
Profesionálny
(2)
Najnovšie objednávky

Mini dron výborne poslúži pri trávení voľného času v pohodlí domova. Chcete si zalietať doma či na záhrade a zaobstarať pritom pár záberov? Mini drony sú ideálnymi partnermi. S výberom vám radi pomôžeme.

Pokračovať

Čo je mini dron?

Čo si vôbec predstaviť pod pojmom mini dron? Ako už názov napovedá, ide o drobnejšiu alternatívnu verziu lietajúceho RC modelu normálnej veľkosti. Využijete ho najmä v menších, veľkosťou obmedzených priestoroch. Svoje uplatnenie nájde ale aj vonku, pokiaľ práve nefúka silnejší vietor.

Aké malé sú mini drony?

Mini drony sú u nás k dispozícii v skutočne maličkých rozmeroch. Na šírku dosahujú maximálne 10 cm a výškovo je to veľmi podobné. Hmotnosť tiež zodpovedá omrvinke, pretože ľahko zoženiete malý dron s hmotnosťou nižšou ako 80 g. S týmito rozmermi prichádza mnoho výhod, no musíte počítať aj s niekoľkými obmedzeniami.

  • Mini drony sú veľmi prívetivé pre začiatočníkov.
  • Veľkosť RC modelov je optimálna aj na doma.
  • Dron mini je lacnejší, ako dron normálnej veľkosti.
  • Kamera v drone sa postará o parádne zábery.
  • Bez nabitia si zalietate maximálne 15 minút.
  • Dosah prenosu je obmedzený od 30 do 100 m.

i

Chcete sa vyhnúť problémom pri lietaní vonku? Prečítajte si pravidlá na lietanie s dronmi.

Mini dron s kamerou

Mini dron s kamerou – to je predsa jasná vec! Relatívne vysoký počet nami ponúkaných dronov má v sebe zabudovanú kameru a bez problémov narazíte aj na mini dron s HD kamerou. S ním môžete vytvoriť chytľavé zábery z domu, kancelárie, ale napríklad aj zo záhrady. Fantázii sa medze nekladú.

Dron mini s kamerou

Dron mini s HD kamerou.

Je mini dron pre deti vhodný?

Dron nie je výhradne zábavou pre dospelých, a preto mini dron pre deti môže predstavovať ďalšieho spoločníka pri pátraní v tajomných zákutiach detskej izbičky. Navyše je to parádny darček, v ktorom si dieťa môže nájsť záľubu. Naučí sa, ako ovládať malý dron a poslúži ako vstupná brána do sveta RC modelov.

Stále neviete, ktorý malý dron si zaobstarať? Pozrite sa na náš podrobný článok Ako vybrať dron.

Lietajúce mini drony a ich ďalšie parametre

Dôležité sú aj ďalšie vlastnosti, ktorými môžu lietajúce mini drony oplývať. Nezabudnite ich pri výbere zohľadniť, môžu významne ovplyvniť celkový zážitok z lietania a ovládania mini dronu.

  • Mobilný telefón pri niektorých modeloch mini dronu nahrádza funkciu ovládača.
  • Počet vrtúľ ovplyvňuje, ako sa mini dron chová vo vzduchu. Najčastejšie je dron mini osadený štyrmi.
  • Autoštart a autopristátie – niektoré mini drony urobia túto občas zdĺhavú prácu za vás.
  • Stabilizácia obrazu je skvelý prídavok pre mini drony s kamerou. Video je menej roztrasené a vyzerá lepšie.

Radi by ste vedeli, čo si myslia zákazníci, ktorý si kúpili mini dron pre deti? Recenzie vám môžu pri výbere pomôcť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
Autel EVO Nano+ Standard Package /Orange - Dron Varianty
Autel EVO Nano+ Standard Package /Orange
Dron s kamerou – rozlíšenie videa 3840 × 2160, maximálne rozlíšenie fotografií 50 Mpx, 16× digitálny zoom, stabilizácia obrazu, panorama, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, dosah prenosu 10000 m, maximálna výška letu 800 m, max. rýchlosť 54 km/h, doba chodu 28 min, GPS, detekcia prekážok, autonómny let a sledovanie objektov, skladacia konštrukcia, rozmery v rozloženom stave 5,5 × 9,4 × 14,2 cm (V׊×D), rozmery v zloženom stave 5,5 × 9,4 × 14,2 cm (V׊×D), hmotnosť 249 g, legislatívna podkategória A1
Zľavnené -4 %
689,90 € 721,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: Autel22_03
Dron pre deti s LED osvetlením - Dron Varianty
4,8
Dron pre deti s LED osvetlením
Dron – bez kamery, kvalitný plastový materiál, odolný voči nárazom, 7-farebných svetiel, 3 rýchlosti, 3 režimy, ľahké ovládanie, 18 minút letu na jedno nabitie, indikátor batérie, v balení 2-dobíjacie batérie, diaľkové ovládanie na 3 AA batérie (nie sú súčasťou balenia), rozmery dronu 8,99 × 3,18 × 7,7 cm
Predp. cena
38,90 €
Očakávame apríl 2024
Objednávací kód: HRAkc06831
Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange - Dron Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange
Dron s kamerou – rozlíšenie videa 3840 × 2160, maximálne rozlíšenie fotografií 50 Mpx, 16× digitálny zoom, stabilizácia obrazu, panorama, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, dosah prenosu 10000 m, maximálna výška letu 800 m, max. rýchlosť 54 km/h, doba chodu 28 min, GPS, detekcia prekážok, autonómny let a sledovanie objektov, skladacia konštrukcia, rozmery v rozloženom stave 5,5 × 9,4 × 14,2 cm (V׊×D), rozmery v zloženom stave 5,5 × 9,4 × 14,2 cm (V׊×D), hmotnosť 249 g, legislatívna podkategória A1
966,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: Autel22_04
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Chcete dron, ktorý je ľahký, podporuje 4K video, má skvelú výdrž batérie a zvládne komunikovať pokojne aj na 20 km? Práve ste ho našli, pretože DJI posiela do predaja svoj vybrúsený diamant Mini 4 Pro. Čo ešte dokáže? Na všetko sa pozrieme v tomto článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Obľúbený dron má nástupcu. Je ním DJI Mini 3 Pro, skvele vybavený a predovšetkým nesmierne kompaktný dron, ktorý budete chcieť nosiť všade so sebou.
DJI Mavic ešte nikdy nebol lepší. S novým dronom Mavic 3 dostanete do rúk nekompromisnú výbavu na akékoľvek zábery. Čo ďalšie a v akých variantoch ponúka?
Viac článkov Všetky články

Mini drony

V kategórii Mini drony máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Mini drony – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné mini drony Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie mini drony Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie mini drony Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii mini drony recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií