Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rubik's Connected

Zobraziť katalóg
Rubik's Connected
2,3 6 hodnotení
Hlavolam – rubikova kocka, materiál plast, stredné náročnosť, vhodné od 8 rokov
74,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GCu21be02 Produktové číslo:  RBE001-CC
Rubik's Connected 74,90 € Momentálne nedostupné

Rubik's Connected

Svetovo najznámejší hlavolam Rubikova kocka je vám teraz dostupná aj v modernej inteligentnej verzii, avšak s klasickým pôvodným vzhľadom. Obľúbia si ju ako profesionálni speed-cuberi, tak aj úplní začiatočníci, ktorí s hlavolamom len začínajú. Rubik's Connected vás totiž naučí postup skladania hlavolamu krok za krokom, a to zábavnou interaktívnou formou už v 7 jednoduchých krokoch. Rubikovu kocku sa tak naučíte skladať rýchlo a precízne a potom svoje výkony môžete porovnávať s medzinárodnými rebríčkami alebo sledovať štatistiky vďaka prepojeniu s aplikáciou. S pokročilými senzormi v kocke Rubik's Connected, spoločne s inerciálnou meracou jednotkou sledujúcou uhlovú orientáciu, môžete pohyb kocky sledovať v živom prenose na svojom telefóne.

Kľúčové vlastnosti logického hlavolamu Rubik's Connected

  • Inteligentný hlavolam vo forme známej Rubikovej kocky vás naučí zábavným a interaktívnym spôsobom, ako vyriešiť hlavolam už v 7 rýchlych krokoch
  • Rubik's Connected podporuje učenie hrou, precvičuje schopnosti riešenia problémov a pamäť
  • Prepojenie hlavolamu s aplikáciou pomocou Bluetooth 5.0
  • Pomocou aplikácie sledujúcej orientáciu a pohyb kocky v reálnom čase hlavolam vyriešite
  • Aplikácia poskytuje aj štatistiky o tom, ako sa zdokonaľujete
  • Logická hra Rubik's Connected je vhodná pre deti od 8 rokov


Rubikova kocka s pôvodným dizajnom – ale inteligentná a interaktívna!

Pre všetkých milovníkov hlavolamov a klasickej Rubikovej kocky je tu horúca novinka 21. storočia, ktorá nadchne aj všetkých speed-cuberov! Hlavolam Rubik's Connected napodobňuje dizajn pôvodnej Rubikovej kocky, vďaka prepojeniu s vaším smart zariadením však budete môcť sledovať rotácie a pohyby častí kocky v reálnom čase v aplikácii, to všetko interaktívnym a zábavným spôsobom. Kocka Rubik's Connected jednoducho spája užitočné precvičovanie pamäti a logiky so zábavou.

S aplikáciou sa naučíte skladať hlavolam Rubik's Connected krok za krokom

Niekto sa s Rubikovou kockou naučil sám a intuitívne, iný s tým môže mať problém, a preto to predčasne vzdá. S hlavolamom Rubik's Connected sa však vzdávať predčasne nemusíte – zábavná aplikácia vás prevedie hravou formou jednotlivými krokmi riešenia najpredávanejšej hry na logiku všetkých čias, a to už len v 7 rýchlych ťahoch. Staňte sa zo začiatočníkov profesionálmi behom chvíľky s hlavolamom Rubik's Connected.

Priestor na neustále zlepšovanie vďaka Rubik's Connected

Inteligentná kocka Rubik's Connected nieleže premieta do interaktívnej aplikácie každý krok, ktorý urobíte, ale zároveň zaznamenáva aj presné štatistiky časov, pohybov a jednotlivých krokov. Vy tak máte uchované všetky záznamy z riešenia hlavolamu a môžete porovnávať svoje výkony s priateľmi a zlepšovať sa.

Klasický vzhľad Rubik's Connected alebo moderný dizajn GoCube Edge Full Pack

Ak ste fanúšikmi klasickej Rubikovej kocky a nostalgicky si prajete mať úplne tú istú na magnetický mechanizmus, len inteligentnú a prepojenú, potom presne pre vás je logický hlavolam Rubik's Connected. Ak chcete ale mať hlavolam nevšedného moderného vzhľadu, s rozšírenými možnosťami v aplikácii, 3D pohybmi, vlastným podsvietením a k tomu aj cestovným obalom, môžete zvážiť obstaranie inteligentnej Rubikovej kocky GoCube Edge Full Pack.

V balení hlavolamu Rubik's Connected nájdete:

  • Inteligentnú Rubikovu kocku Rubik's Connected
  • Nabíjací kábel USB


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Náročnosť
Stredné Hotovo!
Náročnosť
Stredná Hotovo!
Produktový rad
Rubikova kocka Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Náročnosť

Náročnosť
Stredné Hotovo!
Náročnosť
Stredná Hotovo!

Rad

Produktový rad
Rubikova kocka Hotovo!

Vlastnosti

Rozloženie kocky
3×3 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky rubíkové kocky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky logické spoločenské hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rubik's Connected. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rubik's Connected - Smarter Zauberwürfel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rubik's Connected - Smarter Zauberwürfel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rubik's Connected.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií