Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Šplhacie lano CUBS s uzlami na detské ihrisko

Zobraziť katalóg
Šplhacie lano CUBS s uzlami na detské ihrisko
4,0 1 hodnotení
Lano na šplhanie – pre deti od 3 do 12 rokov
Kód:  HRAa3459 Produktové číslo:  310003001
Šplhacie lano CUBS s uzlami na detské ihrisko Predaj skončil

Šplhacie lano CUBS s uzlami na detské ihrisko

Ste šťastným rodičom svojho potomka, ale s jeho množstvom energie si dáte len ťažko rady? Unavte ho a zároveň mu pomôžte rozvíjať silu, obratnosť a odvahu. Šplhacie lano je vhodné na cvičenie pre deti od 3 do 12 rokov. Pohyb v priebehu dorastania je dôležitý pre rozvoj nielen telesných, ale aj morálnych vlastností dieťaťa. Kúpte toto lano svojim deťom a uvidíte, ako si ho obľúbia. Na uľahčenie šplhania a lepšieho uchytenia dieťaťa je lano vybavené tromi uzlami. Výrobok je schopný odolávať UV žiareniu a meniacim sa poveternostným podmienkam.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Tovar je vyrobený v Európskej únii pre značku CUBS. Všetky výrobky CUBS boli testované a schválené v súlade s najnovšími európskymi normami a požiadavkami.

Špecifické vlastnosti:

Materiál: Prírodné lano
Nosnosť: 70 kg
Dĺžka lana: 210 cm
Vhodné pre deti od 3 do 12 rokov
Počet uzlov: 3

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Šplhacie lano CUBS s uzlami na detské ihrisko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šplhací lano CUBS s uzly pro dětské hřiště. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBS Kletterseil mit Knoten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBS Kletterseil mit Knoten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubs játszótéri kiegészítő - mászókötél csomókkal.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií