Stellar Blade Stellar Blade

Sviečky na tortu

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh
Klasické
(13)
Čísla
(18)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Sviečky na tortu sú súčasťou každej narodeninovej oslavy. Vytvorte oslávencovi nezabudnuteľný zážitok a ozdobte mu tortu krásnymi sviečkami, ktoré si môže s radosťou sfúknuť. Chcete vedieť, kde sa dá kúpiť narodeninová sviečka na tortu? U nás si vyberiete originálne sviečky na tortu s číslami alebo veselými motívmi.

Pokračovať

Klasické sviečky na tortu pre všetky vekové kategórie

Klasické sviečky na tortu potešia všetky deti aj dospelých. V ponuke nájdete rôznofarebné vyhotovenia, s bodkami, metalické alebo iba obyčajné biele, záleží tak na vašom vkuse a type torty. Ak chcete urobiť radosť vašim najmenším, kúpte im tortové sviečky so zvieratkami, poníkmi, úsmevmi a ďalšími veselými obrázkami.

Zaujíma vás, či existujú aj jedlé narodeninové sviečky? Bohužiaľ nie, pretože sú vyrobené z vosku, a preto aj horia. Skvelou alternatívou však môžu byť jedlé dekorácie a zdobenia.

Aké sú najlepšie narodeninové sviečky na tortu? Čísla nesklamú

Sviečky na tortu – čísla skvele nahradia niekoľko sviečok naraz, pretože si môžete nakombinovať vek oslávenca podľa vlastného vkusu. Na výber máte širokú škálu farieb aj fontov, od farebných cez metalické až po trblietavé, stačí si vybrať. Roztomilá narodeninová sviečka na tortu s jednotkou potom patrí na prvú narodeninovú tortu.

Originálna narodeninová sviečka na tortu – prskavka či fontána

Fontána na tortu rozžiari vašu oslavu naozaj vo veľkom štýle. Po zapálení sa tieto originálne sviečky na tortu premenia na veľké prskavky, sú tak skvelé na narodeninové prekvapenia. Pred zapálením ich umiestnite na tortu pomocou plastového hrotu ako klasické tortové sviečky. Potom si už budete užívať nezabudnuteľnú svetelnú show.

Narodeninové sviečky na tortu
Klasické tortové sviečky

Sviečky na tortu čísla
Sviečka na tortu – 1

Sviečka na tortu ohňostroj
Párty fontána na tortu

i

Hľadáte iné vybavenie na oslavy? Mrknite sa do našej sekcie Párty, oslavy a kostýmy na ďalšie skvelé doplnky ako dekorácie, balóniky, piňaty, baliace potreby a mnoho ďalšieho.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
31 položiek

Sviečky na tortu

Sviečky na tortu

Sviečky na tortu sú neoddeliteľnou súčasťou osláv narodenín a iných významných udalostí. Tieto malé, ale výrazné dekorácie pridávajú kúzlo a atmosféru každej oslave. Okrem dekoratívnej funkcie má sviečka na tortu aj symbolický význam a pridáva tak oslavám čarovný dotyk a vytvára nezabudnuteľné spomienky.

Aké narodeninové sviečky na tortu sú v ponuke?

Od tradičných jednoduchých sviečok až po špeciálne tematické a číselné varianty, je sviečka na tortu dostupná v rôznych farbách, veľkostiach a štýloch.

  • Sviečky na tortu – čísla vám pomôžu vyskladať na torte vek oslávenca.
  • Sviečky na tortu – písmená sú skvelým spôsobom, ako vytvoriť personalizovaný odkaz na narodeninovej torte.
  • Sviečky na tortu s menom sú ideálne, ak chcete aby na torte žiarilo meno oslávenca.
  • Hracia sviečka na tortu je skvelý spôsob, ako zabaviť deti alebo pridať oslave trochu zábavy.

Okrem rôznych typov nájdete aj biele či farebné narodeninové sviečky na tortu. Biele sú elegantné a vytvárajú uvoľnenú atmosféru, zatiaľ čo farebné dodajú oslave nádych radosti a pestrosti.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sviečky na tortu Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie sviečky na tortu Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sviečky na tortu Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sviečky na tortu recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií