Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tut Tut - Žeriav, CZ

Zobraziť katalóg
Tut Tut - Žeriav, CZ
Herná sada pre chlapcov, vhodné od 1 roka
Kód:  HRAif8917 Produktové číslo:  3417761801284 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tut Tut - Žeriav, CZ

Herná súprava Tut Tut - Žeriav zaujme deti už svojím spracovaním a farebnosťou. Je určená pre deti v predškolskom veku, ale určite sa s ňou zahrajú aj staršie deti. Herná súprava je tvorená samostatnými dielikmi, ktoré si väčšie deti môžu už samy poskladať. Súčasťou stavebnice je 1 autíčko – bager. Žeriav je kombinovateľný s ďalšími autíčkami a stavebnicami Tut Tut, preto súpravu môžete donekonečna rozširovať. Na rôznych miestach sú SmartPointy, na ktoré autíčka reagujú zvukmi, hudbou a frázami. Táto interaktívna hračka má veľa mechanických, zvukových a svetelných vnemov, ktoré zabavia ako malých, tak aj veľkých.

Kľúčové vlastnosti interaktívnej hračky Tut Tut, Žeriav

  • Interaktívny žeriav so SmartPointmi
  • Veľa možností zloženia
  • Vydáva zvuky, frázy, svetlá
  • Jedno autíčko Tut Tut je súčasťou balenia – bager
  • Kombinovateľná s ostatnými stavebnicami Tut Tut 
  • Autíčka reagujú na SmartPointy hudbou, zvukmi a frázami

Možnosti - Tut Tut, Žeriav

S touto interaktívnou hračkou Tut Tut - Žeriav môžete zostaviť veľký stroj pre autíčka Tut Tut. Na rôznych miestach sú umiestnené SmartPointy, na ktoré autíčka reagujú rôznymi frázami, zvukmi, hudbou či svetlami. Žeriav disponuje zdvíhaním a prenášaním autíčok a kameňov, ktoré sú súčasťou súpravy. Dokáže otáčať zdvíhacie rameno o 360°, jazdiť s autíčkami výťahom hore a dole. Pri prekladaní autíčka vydáva zvuky. Kamene zapadajú do otvorov žeriavu. Sú tu tiež otváracie a zatváracie dvere a okná. Autíčko bager dokáže dvíhať rýpadlo a otáčať celú kabínu. Autíčko dokáže zahrať 6 melódií, 3 pesničky a pozná desiatky milých fráz.

Žeriav Tut Tut aj pre zdravý vývoj dieťaťa

Žeriav Tut Tut môžete kombinovať s ostatnými dráhami a autíčkami Tut Tut. Pri hre si deti precvičia svoje motorické zručnosti, predstavivosť či kreativitu a zlepšia si aj svoju slovnú zásobu. Hračka je vyrobená z kvalitného plastu, preto vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie malých detí. Je vhodná pre deti od 1 roka do 5 rokov. Výrobca myslel aj na dlhú životnosť batérie, ktorú predĺžil vďaka automatickému vypínaniu hračky.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
1 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
1 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky autíčka pre najmenších
» Všetky hračky pre deti od 1 roka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tut Tut - Žeriav, CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tut Tut Jeřáb CZ.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií