Motorola - splátky

Huawei Mate 50 Pro

Zobraziť katalóg
Huawei Mate 50 Pro
3,8 8 hodnotení
Mobilný telefón – 6,74" OLED 2616 × 1212 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, hybridný slot, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 50Mpx (f/1,4) hlavný + 13Mpx širokouhlý + 64Mpx teleobjektív, predná kamera 13Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 66W, batéria 4700 mAh, model 2022, Android
Kód:  HU321ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei Mate 50 Pro

Mobil Huawei Mate 50 pro patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám sledovať udalosti na internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým snímačom, ale tiež využívať veľa užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Mobil je vybavený 6,74" displejom, čo si obľúbia fanúšikovia veľkých telefónov. Vnútri vás čaká priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. Plynulý chod systému zabezpečuje 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Veľkosť operačnej pamäte predstavuje 8 GB. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 4700 mAh. Za zmienku rozhodne stojí jeho konektorová výbava USB-C. Ponúkaný mobilný telefón zvládne náročné situácie bežného života vďaka svojej vodoodolnosti. Jeho ochrana je označená stupňom krytia IP68. Mobil HUAWEI bol uvedený na trh v roku 2022.

Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...
Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...

Kľúčové vlastnosti mobilu Huawei Mate 50 Pro

  • Inteligentný mobil HUAWEI je opatrený 6,74" obrazovkou
  • Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 8 GB
  • Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 4700 mAh
  • Bude sa hodiť konektorová výbava USB-C
  • Nehody spojené s vodou vás nikdy neprekvapia vďaka vodoodolnosti so stupňom krytia IP68
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 50 Mpx
  • Na zadnej strane sú k dispozícii 3 snímače fotoaparátu
  • Mobilný telefón je vybavený 6,74" OLED displejom
  • Fanúšikovia rýchlych scén si budú pochvaľovať 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Medzi ďalšie vlastnosti displeja sa radí adaptívna frekvencia a zakrivené hrany
  • Základné funkcie spravuje operačný systém Android 12 vrátane nadstavby EMUI
  • Rozšírenie vnútornej pamäte je možné použitím pamäťovej karty typu NM Card s veľkosťou 256 GB
  • Mobil má k dispozícii slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebné množstvo energie poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 4700 mAh

Na displej mobilu HUAWEI sa pozerá s radosťou

Každý okamih s mobilom HUAWEI bude stáť za to, pretože svojím 6,74" OLED displejom servíruje obsah v skvelej kvalite. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Frekvencia sa navyše upravuje podľa aktuálneho diania na displeji. Zakrivené hrany prispievajú k pevnému a pohodlnému držaniu telefónu jednou rukou, pretože umožňujú prstom efektívne obklopiť tvar smartfónu.

Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...
Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...

Zachytávajte krásne momenty na cestách

Výbava na fotenie v mobile zahŕňa trojitý fotoaparát. Telefón HUAWEI je vybavený 50Mpx zadným fotoaparátom, 64Mpx teleobjektívom, 13Mpx širokouhlým objektívom. Vďaka teleobjektívu môžete získať detailné snímky objektov, ktoré sú vzdialenejšie. To využijete napríklad pri fotografovaní zvierat, športových udalostí aj monumentálnej architektúry. Umožňuje priblížiť objekt až 3,5×. Širokouhlý fotoaparát sa vyznačuje krátkou ohniskovou vzdialenosťou na zachytenie širokého uhla záberu. Používa sa na zachytenie scén a panorám, kde je kľúčové zachytiť čo najviac vizuálneho priestoru. S mobilom HUAWEI natočíte videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Na zachytenie ostrých snímok je nevyhnutná optická stabilizácia snímača. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok je užitočná prisvetľovacia dióda. Telefón je vybavený zabudovanou variabilnou clonou, ktorá ovplyvňuje množstvo svetla dopadajúceho na snímač. K zachyteniu 3D modelov prispieva hĺbková kamera, ktorá dokáže vytvoriť skvelo optimalizované fotografie aj pri väčšej vzdialenosti od objektívu.

Batéria mobilu má dostatočnú výdrž

Mobilu HUAWEI zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4700 mAh, ktorá zaisťuje spoľahlivú výdrž jeden až dva dni. Pýši sa rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 66 W a ďalej rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Na dobíjanie je prítomný nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...
Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...

Mobil HUAWEI sa pýši spoľahlivým výkonom

Funkcie a operácie mobilu HUAWEI ovláda operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou EMUI. Android je známy svojou otvorenosťou a bohatou ponukou dostupných programov a aplikácií. Celkový dojem posilňujú nadstavbové mobilné služby Huawei Mobile Services, ktoré vám sprístupnia ďalšie doplnkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu urobí radosť svojou kapacitou 8 GB, ktorá umožňuje hrať aj 3D hry a obsluhovať virtuálnu realitu. Ak vám pamäť mobilného telefónu predsa len nebude stačiť, môžete ju rozšíriť za pomoci pamäťovej karty typu NM Card s veľkosťou 256 GB.

Telefón HUAWEI disponuje viacerými spôsobmi komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. S NFC (Near Field Communication) môžete realizovať bezkontaktné spojenie medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 centimetrov. Táto vlastnosť vám umožní bezstarostné platenie v obchodoch iba pomocou vášho telefónu. Vďaka WiFi na svojom telefóne môžete ľahko využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. S využitím technológie Bluetooth možno bezdrôtovo prepojiť telefón s rôznymi zariadeniami, to uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby kábla. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je variant GPS s rozšírenými funkciami, ktorý využíva nielen satelitné signály, ale tiež dáta z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto funkcia bude užitočná najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný.

Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...
Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. K prehliadaniu obsahu na internete, odosielaniu a prijímaniu e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými môžete rýchlo a bez komplikácií sťahovať veľké súbory, streamovať či uskutočňovať videohovory.

Šikovné funkcie mobilu prídu vždy vhod

Vychutnávajte si život naplno s mobilom HUAWEI. Pohľadom na telefón aktivujete biometrické rozpoznávanie tváre a odomknete ho. Napriek tomu má smartfón aj snímač odtlačkov prstov umiestnený v displeji aj na svojom tele. S ostatnými môžete zdieľať a prijímať od nich obsah, ktorý je bohatší než iba textové správy, a to vďaka MMS. Na smartfóne je dostupná funkcia OTG, ktorá dovoľuje pripojiť k zariadeniu iné periférie, ako napríklad myš a klávesnicu. Barometer zaznamená atmosférický tlak a môžete ho tiež využiť na odhad nadmorskej výšky aj pre ďalšie meteorologické aplikácie. Senzor priblíženia rozpozná, keď je telefón blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa zabránilo náhodnému dotyku.

Mobilný telefón Huawei Mate 50 Pro ...

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia (proximity), barometer a time of Flight

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a redukcia USB-C na USB-A

Rozmery telefónu:

162,1 × 75,5 × 8,5 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

209 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Huawei Mate 50 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Mate 50 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Mate 50 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Mate 50 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei Mate 50 Pro.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií