Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Huawei P50 Pro

Zobraziť katalóg
Huawei P50 Pro
3,1 8 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  HU3157ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei P50 Pro

Mobilný telefón Huawei P50 Pro ...

Huawei P50 Pro je možné hneď na prvý pohľad označiť ako smartfón. Vďaka nemu môžete vyjadrovať svoj názor na sociálnych sieťach, filmovať a fotiť štyrmi fotoaparátmi alebo používať rôzne aplikácie a hrať hry. RAM je vybavená kapacitou 8 GB. Smartfónu Huawei P50 Pro poskytuje energiu batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4360 mAh. Zaujať vás môže rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Samozrejmosťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Nočné mory nemusíte mať ani z obáv pred nechceným obliatím, všetko zachráni vodoodolnosť tohto mobilu. Jeho stupeň krytia dosahuje totiž hodnotu IP68. Môžete sa tešiť na obnovovaciu frekvenciu displeja, ktorá dosahuje 120 Hz. Smartfón HUAWEI má nadstavbu EMUI.

Zaujímavé parametre smartfónu Huawei P50 Pro

  • Na SIM karty pripravený konfiguráciou hybridný slot
  • Bezpečnosť zvyšuje vyššia vodoodolnosť
  • RAM 8 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 888
  • Grafický akcelerátor Adreno 660
  • Rozhranie NFC uľahčí platenie ako kartou
  • Zadný fotoaparát zariadenia disponuje rozlíšením 50 Mpx
  • Na chrbte mobilu nájdete 4 fotoaparáty
  • 66 W rýchleho nabíjania
  • Rýchle odomykanie mobilu rozpoznaním tváre
  • Mobil HUAWEI má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Huawei P50 Pro Bočný pohľad
Mobilný telefón Huawei P50 Pro Lifestyle

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Huawei P50 Pro

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom bude mať neskutočne jemné rozlíšenie. Je založený na technológii OLED. Pokiaľ by sme hovorili o jeho frekvencii, dostala sa na 120 Hz. Foto či videovýbavu zabezpečuje v mobilnom telefóne Huawei P50 Pro pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 64Mpx teleobjektív (f/3,5), 13Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 40Mpx hĺbkový objektív (f/1,6 ks ) a hlavný 50Mpx objektív (f/1,8). Ostré snímky si vezme na starosť optická stabilizácia. Samozrejmosťou je šikovná prisvetľovacia dióda. Na nevyhnutné vyhotovenie selfie snímok má mobilný telefón k dispozícii predný snímač s rozlíšením 13 Mpx. Môžete počítať s optickým zoomom, ktorý približuje 3,5×.

Smartfón Huawei P50 Pro s bohatou výbavou

Smartfón umožňuje používať dvojicu SIM kariet, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. O zníženie mobilného telefónu rizika neoprávneného vniknutia do Huawei P50 Pro sa stará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez hesiel a gest ponúka spoľahlivé rozpoznávanie tváre. Príjemnou a veľmi žiadanou funkciou je NFC, s ktorým bude platenie či synchronizácia ešte jednoduchšia. V parametroch sa nachádza tiež označenie OTG, čo v preklade znamená, že k smartfónu možno pripojiť tiež externý HDD či flash disk. Za zmienku stojí aj samozrejmá podpora na rýchle pripojenie k sieti a snímače nevyhnutné pre funkčnosť všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Huawei P50 Pro Možnosti pripojenia (porty)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Huawei P50 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P50 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei P50 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei P50 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei P50 Pro.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií