Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Huawei P60 Pro

Zobraziť katalóg
Huawei P60 Pro
4,3 5 hodnotení
Mobilný telefón – 6,67" OLED 2712 × 1220 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, hybridný slot, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 48Mpx (f/1,4) hlavný + 13Mpx širokouhlý + 48Mpx teleobjektív, predná kamera 13Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 88W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 4815 mAh, model 2023, Android
Kód:  HU324ax Produktové číslo:  HU324ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei P60 Pro

Mobil Huawei P60 Pro patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám pripojiť sa k internetu, zaznamenávať fotografie a videá trojitým snímačom, ale tiež využívať príležitosti mnohých praktických aplikácií alebo hrať hry. Mobil je osadený 6,67" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri sa skrýva priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. O hladký chod systému dbá 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Kapacita operačnej pamäte je 8 GB. Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 4815 mAh. Na mobile je dostupná funkcia bezdrôtového nabíjania, takže ho stačí iba položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Nepochybne vás zaujme svojou konektorovou výbavou USB-C. Ponúkaný mobilný telefón je vodoodolný, takže vás neprekvapia nástrahy každodenného života. Je chránený na úrovni stupňa krytia IP68. Mobil HUAWEI je novinkou roka 2023.

Kľúčové prednosti mobilu Huawei P60 Pro

  • Inteligentný mobil HUAWEI je osadený 6,67" obrazovkou
  • Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť ponúka kapacitu 8 GB
  • Dostatočnú energiu poskytuje batéria s kapacitou 4815 mAh
  • Telefón ponúka funkciu bezdrôtového nabíjania
  • Bezpochyby oceníte konektorovú výbavu USB-C
  • Znesie aj nehody spojené s vodou vďaka svojej vodoodolnosti so stupňom krytia IP68
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 48 Mpx
  • Na zadnej strane sú k dispozícii 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón disponuje 6,67" OLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén ocenia 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K ďalším vlastnostiam displeja náleží adaptívna frekvencia
  • Poskytne vám svietivosť displeja až 550 Nits
  • Základné funkcie riadi operačný systém Android 12 s nadstavbou EMUI
  • Internú pamäť je možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu NM Card s veľkosťou 256 GB
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Energiu obstaráva vstavaná batéria s kapacitou 4815 mAh

Na displej mobilu HUAWEI sa pozerá s radosťou

Každý moment s mobilom HUAWEI bude príjemne strávený, keďže svojím 6,67" OLED displejom prináša obsah v peknej kvalite. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Frekvenciu si navyše môžete upravovať podľa toho, čo sa práve na displeji deje. Zlepšenie čitateľnosti displeja vyžaduje zvýšenie úrovne jasu. Mobilný telefón HUAWEI prináša svietivosť displeje až 550 Nits.

Vyhotovujte fotografie na každom kroku

K výbave na fotenie v mobile náleží trojitý fotoaparát. Telefón HUAWEI je vybavený 48Mpx zadným fotoaparátom, 48Mpx teleobjektívom, 13Mpx širokouhlým objektívom. S teleobjektívom môžete fotografovať vzdialené objekty a získate detailné snímky vo vysokej kvalite. To sa hodí najmä pri fotografovaní zvierat, športových udalostí a architektúry. Ponúka schopnosť priblížiť objekt až 3,5×. Širokouhlý fotoaparát využíva krátku ohniskovú vzdialenosť na zachytenie širokého pohľadu. Je využívaný na zachytenie rozsiahlych scén a panorám, kde je dôležité zaznamenať čo najväčšiu vizuálnu plochu. S mobilom HUAWEI natočíte videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Na dosiahnutie ostrých snímok je dôležitá optická stabilizácia snímača. Pri fotografovaní s nedostatočným osvetlením vám môže pomôcť prisvetľovacia dióda. Telefón je vybavený zabudovanou variabilnou clonou, ktorá má vplyv na množstvo svetla dopadajúceho na snímač.

Batéria mobilu so solídnou životnosťou

Mobilu HUAWEI poskytuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4815 mAh, ktorá umožní nepretržitý chod jeden až dva dni. Môže sa pochváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 88 W a ďalej tiež bezdrôtovým nabíjaním. Telefón HUAWEI má dostatočný výkon batérie na to, aby mohol byť využitý ako zdroj energie na bezdrôtové nabíjanie ďalších zariadení, ako sú iné inteligentné telefóny, slúchadlá alebo inteligentné hodinky. Môže teda byť využitý ako nabíjacia základňa pre iné zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie. Na dobíjanie je nachystaný nabíjací konektor USB-C.

Mobil HUAWEI vám poskytne spoľahlivý výkon

Primárne funkcie a operácie mobilu HUAWEI zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou EMUI. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu má veľkosť 8 GB, ktorá zvládne aj 3D hry a virtuálnu realitu. Ak vám pamäť mobilného telefónu napriek tomu nebude vyhovovať, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu NM Card s veľkosťou 256 GB.

Telefón HUAWEI ponúka viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaistí NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykovú komunikáciu medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, často do 10 cm. Nechajte platobnú kartu v peňaženke a platenie v obchodoch vykonajte pomocou svojho mobilu. Vďaka WiFi na svojom telefóne môžete ľahko využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth prepojí telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby kábla. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je rozšírený variant GPS, ktorý kombinuje satelitné signály s pomocnými informáciami z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Túto technológiu oceníte najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný.

Komunikujte a zostaňte v kontakte za každých okolností

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám umožnia rýchle LTE (4G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, streamovanie obsahu alebo spojenie cez videohovor úplne bezproblémové a rýchle.

Dobre premyslené funkcie mobilu

Užívajte si život na plné obrátky s mobilom HUAWEI. Biometrické rozpoznávanie tváre vám umožní rýchlo odblokovať telefón jednoducho pohľadom. Okrem toho je v displeji smartfónu aj snímač odtlačkov prstov. MMS vám umožní zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Na smartfóne je k dispozícii funkcia OTG, ktorá dovoľuje pripojenie ďalších periférií vrátane myši alebo klávesnice. Senzor priblíženia na telefóne deteguje blízkosť pri tvári počas hovoru, preto automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a fólia na displej (nalepená z výroby)

Rozmery telefónu:

161 × 74,5 × 8,3 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

200 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Huawei P60 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P60 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei P60 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei P60 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei P60 Pro.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií