Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HUAWEI P7 Pink

Zobraziť katalóg
HUAWEI P7 Pink
4,8 84 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1920x1080, Procesor Hisilicon Kirin 910T Quad core 1.8 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64 GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, Micro USB, Android 4.4
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu

HUAWEI P7 Pink

HUAWEI P7 Pink je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Nová definícia dokonalosti

Mobilný telefón Huawei Ascend P7 nepochybne patrí medzi tie najtenšie telefóny. Vďaka svojej hrúbke 6,5 mm a šírke 69 mm perfektne padne do ruky. Sklenený zadný kryt telefónu je tvorený technológiou 7 vrstiev, s ktorou sme sa doteraz pri smartphonoch nestretli. Táto technológia zaručuje krásny vzhľad a zvyšuje transparentnosť. Dolné rohy telefónu sú inšpirované kvapkou vody šíriacou sa na povrchu skla. Tento design zaisťuje príjemné uchopenie.

Zvečnite svoju noc

Ascend P7 s 13Mpx zadnou kamerou a ISP funkciou low-ligt umožňuje vytvoriť perfektné momentky počas dňa aj noci pri nízkej hladine osvetlenia. Všetky fotografické technológie telefónu majú za úlohu nanovo definovať pojem "fotoaparátu v telefóne". S funkciou ultrarýchlej prípravy na fotenie za 1,2 sekundy a vďaka ultrarýchlemu prehrávaniu si fotky môžete aj okamžite prezerať. Táto inovatívna funkcia sa pohotovo aktivuje dvojitým stlačením tlačidla na stlmenie hlasitosti.

Vydrží tak dlho, ako si prajete

Len pár vecí je horších ako červená ikonka batérie. A preto sme vyvinuli užitočnú funkciu nazvanú "Inteligentný úsporný režim", ktorý podstatne zvyšuje využitie batérie, akonáhle sa začne vybíjať. Zvoľte si stupeň úsporného režimu Normálny, Inteligentný alebo Ultra podľa toho, ako dlho potrebujete ešte vydržať do ďalšieho nabíjania. Vďaka tomu získate až 24 hodín pohotovostného režimu pri iba 10% nabití batérie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, pozeral som mobil pre priatelku na vasej stranke. Kedze je zatazena na ruzovu farbu, tak som chcel nieco ruzove. Nasiel som u Vas Huawei P7 pink - https://www.alza.sk/huawei-p7-pink-d3966437.htm?catid=18855072#popis , ktory vsak bol pouzivany. Je na neho skratena zaruka na 12 mesiacov. Preto sa potrebujem opytat: 1. Ako dlho bol pouzivany? 2. Su na nom skrabance? 3. Aky bol dovod vratena od zakaznika? 4. Mozete mi poslat realne fotografie? 5. Preco, ak je skratena doba zaruky na polovicu, uvadzate ze je v akcii, so zlavou a cena je taka ista, ako je u ostatnych predajcov? Len nikde nie je skladom, ale vsade sa tento telefon pohybuje ako novy v cene 250 Eur. Viete mi upravit cenu, ktora by zodpovedala tomu, ze telefon bol pouzivany? Za odpoved dakujem.

Príslušenstvo pre HUAWEI P7 Pink
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií