AP+ nový vizuál AD homeoffice

Huawei Watch GT Runner

Zobraziť katalóg
Huawei Watch GT Runner
4,5 6 hodnotení
Smart hodinky – kompatibilné s Android a iOS, 1,43" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
Kód:  HUWGTRuna Produktové číslo:  55028111 Stránky výrobcu

Huawei Watch GT Runner

Majte úplný prehľad o vašej aktivite

Ozdobte vaše zápästie kvalitne a elegantne spracovanými smart hodinkami, ktoré budú celý deň monitorovať vašu aktivitu a zaznamenávať športové výkony. Pomocou technológie Bluetooth spárujete inteligentné hodinky Huawei Watch GT Runner s vaším telefónom, vďaka čomu budete dostávať upozornenia na dianie v aplikáciách, prichádzajúce správy alebo telefónne hovory. Tie teraz môžete aj efektívne vybaviť priamo z vášho zápästia, pretože smartwatch Huawei majú vstavaný reproduktor aj mikrofón. Všetky informácie uvidíte na priamom slnku, pretože 1,43-palcový AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 px ponúkne skvelé farby, kontrast aj čitateľnosť. Tieto smart hodinky dokážu ale oveľa viac. Vďaka batérii, ktorá udrží hodinky v chode až 14 dní, ich budú milovať aj aktívni športovci – predovšetkým bežci. Hodinky na beh Huawei Watch GT Runner totiž dokážu presne kvantifikovať bežecké schopnosti na základe Indexu bežeckej výkonnosti. Ďalej budete mať k dispozícii personalizované tréningy odvíjajúce sa od vašej aktivity a aktuálneho stavu. Hodinky na behanie disponujú vodoodolnosťou do 5 ATM. O presné snímanie všetkých kľúčových zdravotných ukazovateľov sa stará inovovaný modul na monitoring – TruSeen™ 5.0+. Na presné určenie polohy slúži podpora satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.

Kľúčové vlastnosti GPS hodiniek Huawei Watch GT Runner

  • Výdrž batérie až 14 dní na jedno nabitie (7 dní pri ostrejšej prevádzke)
  • Podpora bezdrôtového nabíjania, takže môžete využiť telefón s reverzným nabíjaním alebo kompatibilnú powerbanku
  • Smart hodinky vynikajú 1,43" AMOLED displejom (466 × 466 px)
  • K dispozícii budete mať viac ako 100 športových režimov
  • Odolnosť voči vode do 5 ATM
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor umožní realizovať volanie (cez telefón pripojený pomocou Bluetooth)
  • Hodinky pre športovcov Huawei Watch GT Runner sa ovládajú cez dotykový displej, funkčné tlačidlo a praktickú otočnú korunku
  • Outdooroví nadšenci ocenia prítomnosť vstavaného barometra
  • Zdokonalený modul na monitoring srdcového tepu TruSeen™ 5.0+ lepšie merajú tepovú frekvenciu, SpO2, mieru záťaže a účinnejšie meria kvalitu a dĺžku spánku
  • Na presné určenie trasy tréningu a vašej polohy pomôže podpora satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS
  • Inteligentné hodinky Huawei Watch GT Runner dokážu vyhodnotiť bežecký index, tréningový stres, tréningovú záťaž, regeneračnú tepovú frekvenciu a úroveň zotavenia
  • Dotykové hodinky Huawei Watch GT Runner možno využiť na ovládanie prehrávania hudby
  • V HUAWEI AppGallery na vás čaká veľké množstvo aplikácií

S hodinkami Huawei Watch GT Runner sa nestratíte

GPS hodinky Huawei Watch GT Runner disponujú navigáciou a presným určením polohy a vzdialenosti vďaka podpore satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Zaujímavou novinkou je offline navigácia a funkcia Route Back. Tá vás navedie späť, ak ste cestou stratili smer. Po ukončení tréningu bude hodinkami zaznamenaná trasa k dispozícii v aplikácii Huawei Health. Odtiaľ ju môžete rýchlo zdieľať a ukázať svojim priateľom.

Plne dotykový kruhový AMOLED displej

Užite si pohľad na žiarivý 1,43-palcový AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 px a podporou posuvných aj dotykových gest. Jednoduchým otočením zápästia sa displej kardio hodiniek Huawei Watch GT Runner rozsvieti a vy uvidíte všetky potrebné informácie na vašom zápästí. Devízou dotykových hodiniek Huawei je okrem ich spracovania a inteligentných funkcií aj skvelá batéria a možnosť bezdrôtového nabíjania. Pokiaľ máte telefón s reverzným nabíjaním, môžete sa podeliť o jeho energiu s hodinkami. Na plné nabitie vydržia dotykové hodinky Huawei Watch GT Runner fungovať až 14 dní pri bežnom používaní a 7 dní v náročnejšom režime.

Hodinky s EKG Huawei využívajú zlepšený optický senzor s ôsmimi fotodiódami

Na zaistenie ešte presnejšieho merania majú hodinky s EKG Huawei Watch GT Runner vylepšený modul sledovania srdcového tepu TruSeen™ 5.0+. Ten po novom tvorí osem fotodiód usporiadaných do kruhu s dvoma sadami svetelných zdrojov. Všetko je zakryté zakrivenou sklenenou šošovkou umožňujúcou pohodlné nosenie a výrazné zníženie vplyvu rušenia okolitým svetlom. Algoritmus modulu srdcového tepu hodiniek na šport Huawei teraz lepšie filtruje hlučné signály, vďaka čomu je monitorovanie srdcovej frekvencie aj pri náročnom cvičení (napr. intervalovom tréningu) oveľa presnejšie.

Hodinky pre športovcov Huawei Watch GT Runner vám vizualizujú váš pokrok

Nie je jednoduché presne kvantifikovať vaše bežecké schopnosti a práve kvôli tomu vznikol v rámci vedeckého bežeckého programu HUAWEI TruSport™ index bežeckých schopností. Ten vám pomôže s presným vyhodnotením vašich schopností a bežeckej úrovne. V aplikácii Huawei Running Ability Index jasne uvidíte váš pokrok vďaka hodnoteniu na základe viacrozmerných údajov vrátane historickej tepovej frekvencie, tempa, vzdialenosti a frekvencie behu. Vytýčte si ciele a sledujte ich plnenie alebo získajte presné informácie nevyhnutné na zostavenie vášho osobného tréningového plánu na dosiahnutie lepšej bežeckej výkonnosti. Hodinky na behanie Huawei Watch GT Runner vám na základe aktuálnych bežeckých dát zobrazia úroveň únavy, dobu zotavenia, aeróbnej a anaeróbnej intenzity tréningu, tréningové indexy a ďalšie údaje. Na dosiahnutie cieľov je potrebný tvrdý tréning, ale musí sa plánovať s rozvahou. Hodinky s krokomerom Huawei ponúknu funkciu Týždenná tréningová záťaž, ktorá vám ukáže, kedy je vhodné odpočívať po vysoko intenzívnom tréningu a vyhnúť sa tak možným zraneniam.

Hodinky na cvičenie Huawei Watch GT Runner ako kouč priamo na vašom zápästí

Vytvorte si tréningový plán vám na mieru na základe pohlavia, výšky, hmotnosti, srdcového tepu, tempa, vzdialenosti a frekvencie behov. Vďaka rozdeleniu do 4 tréningových období (úvodné, zdokonaľovacie, upevňovacie a redukčné) budete mať úplný prehľad o progrese. Hodinky na cvičenie Huawei Watch GT Runner disponujú inteligentným trénerom, ktorý analyzuje vaše týždenné tréningové údaje a podľa toho upraví váš bežecký plán na nasledujúci týždeň. Prehľadný súpis všetkých potrebných informácií a meraní nájdete v aplikácii Huawei Health. Počas tréningu je možné v hodinkách na šport Huawei využiť funkciu hlasového trénera v reálnom čase. Ten vás bude prostredníctvom zvukového upozornenia informovať o vašej tepovej frekvencii, celkovom tempe a ďalších údajoch.

Majte prehľad o vašom zdraví

Stačí trocha času a uvidíte komplexný prehľad o vašom zdraví a vašej energii. Športové smart hodinky Huawei Watch GT Runner zaznamenajú veľké množstvo dôležitých metrík. Budete poznať vašu tepovú frekvenciu, mieru stresu aj dĺžku a kvalitu vášho spánku. Spánok je jedným z kľúčových prvkov v našom živote, preto je dôležité, aby ste vedeli, ako dlho spíte a ako kvalitný spánok naozaj je. Optický senzor presne meria dĺžku aj jednotlivé fázy. Kardio hodinky Huawei Watch GT Runner vám pomôžu s vytvorením ideálnej spánkovej rutiny, aby ste sa každý deň cítili plní energie a maximálne oddýchnutí.

Smartwatch Huawei Watch GT Runner vám pomôžu uľahčiť úlohy všedného dňa

Niekto vám volá, ale vám sa nechce vyťahovať telefón z vrecka, pretože chcete mať voľné ruky? Pokiaľ máte Smartwatch Huawei Watch GT Runner spárované s vaším telefónom, môžete ich prostredníctvom hovory prijať a vybaviť. Huawei hodinky disponujú integrovaným mikrofónom aj reproduktorom, takže bude komunikácia s ostatnými rýchla a pohodlná. To isté platí aj na prehrávanie hudby, pretože prepínanie skladieb alebo úpravu hlasitosti zvládnete aj cez inteligentné hodinky Huawei. Samozrejmosťou je tiež ovládanie spúšte fotoaparátu vášho spárovaného mobilného telefónu. Môžete si tak presne načasovať dobu na ideálnu snímku a všetko naaranžovať tak, ako to chcete mať.

V smartwatch môžete využívať celý rad inteligentných aplikácií

V HUAWEI AppGallery pre hodinky nájdete ohromné množstvo aplikácií, ktoré môžete bez problémov používať. Každý používateľ si určite príde na svoje a zvolí si pre seba tie najdôležitejšie. Smart hodinky Huawei Watch GT Runner poháňa operačný systém HarmonyOS 2.1.

Pohodlné prepojenie smart hodiniek s telefónom

Aplikácia HUAWEI Health je kompatibilná so zariadeniami, ktoré poháňajú operačné systémy Android aj iOS a ľahko ich tak prepojíte s telefónom od iného výrobcu ako Huawei.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
46 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Chirurgická oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
38,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
14 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
21 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel, Remienok navyše Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dajú sa prepojiť s aplikáciou Strava?

Prosím, vychází tyto hodinky z modelu GT3 nebo GT3 PRO ?

Zdravim chcel by som sa opytat ci hodinky vedia zaznamenavat pri plavani druh plaveckeho stylu? A tiez ci sa nimi da volat ukazuju Id volajuceho ? Mobil mam iphone 13ku Dakujem za odpovede

Diskusia a poradňa k Huawei Watch GT Runner
Príslušenstvo pre Huawei Watch GT Runner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch GT Runner.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií