Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HyperX Cloud Gaming Headset

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud Gaming Headset
4,9 392 hodnotení
Herné slúchadlá – s odnímateľným mikrofónom, dynamické, uzavreté, meniče 53mm, 15Hz až 25000Hz, PS4 konektor, puzdro
Kód:  DS992b Produktové číslo:  KHX-H3CL/WR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HyperX Cloud Gaming Headset

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
HyperX Cloud Gaming Headset

HyperX Cloud Gaming Headset

Hrajte bez bolestí s náhlavnou súpravou HyperX Cloud. Slúchadlá sú optimalizované pre profesionálne hranie a majú mimoriadne mäkko vystlaný hlavový most, ušné polstrovanie z pamäťovej peny a klapky vystlané umelou kožou, takže vám umožnia hrať celé hodiny.

 

Súprava vyhovuje štandardu HiFi, je kompatibilná s adaptérom pre zapojenie v lietadle a vyznačuje sa bohatým zvukom a výrazným dizajnom HyperX. Slúchadlá HyperX Cloud sa opierajú o dvojročnú záruku, bezplatnú technickú podporu a povestnú spoľahlivosť, vďaka ktorým si výrobky HyperX hráči vyberajú už viac ako desať rokov.

Unikátny dizajn

v podaní slúchadiel HyperX

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Skvělý zvuk a nepřekonatelný design

Luxusné prevedenie

HyperX Cloud sú vybavené enormne veľkými meničmi s rozmerom 53 mm, ktoré dokážu správne reprodukovať atmosféru aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť.

Polstrovanie pamäťovou penou prináša svojmu užívateľovi mimoriadne pohodlie a izoluje ho od okolitého hluku. Prekrytie kvalitnou koženkou a mäkká polstrovaná čelenka vám pomôžu zabudnúť, že máte na ušiach špičkovú audio zostavu. Slúchadlá dodávajú intenzívny audiozážitok s krištáľovo čistými tónmi a nevídane hlbokými basmi. Medzi príjemné vychytávky patrí odnímateľný mikrofón.

  1. Masívne hliníkové prevedenie.
  2. Mäkká a pohodlná koža.
  3. Výmenné náušníky.
  4. Odpojiteľný mikrofón.
  5. Uzavretá konštrukcia pre odizolovanie zvuku.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Důraz na pohodlí

Nasaďte si ich ešte dnes

Obsah balenia:

  • Slúchadlá
  • Odpojiteľný mikrofón
  • Náušníky
  • Predlžovací kábel
  • Splitter
  • Obal na slúchadlá
  • Adaptér do lietadla
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám od začátku se sluchátky problém respektive s mikrofonem a to takový že jeho citlivost je velice slabá každý s kým komunikuji si stěžuje na velice slabý zvuk musím mít sluchátka přímo na hlavě nebo na krku a mikrofon přímo před ústy všechna nastavení zesílení mikrofonu co jsem našel jsem dal na max a stejně je stále problém a to ani nemluvím o tom pokud si dám sluchátka jen z hlavy a položím jen před sebe na stůl tak že je mám od úst 30cm tím komunikace končí protože každý začne nadávat proč na něj mluvím ze sklepa má někdo podobný problém nebo neví někdo co s tím ?

K Vánocům jsem si koupil tyto sluchátka. Jediný problém je, že už od začátku mi na mém ntbooku nejde mikrofon. Ve Windows- zařízení pro záznam píše: mikrofon není aktuálně k dispozici. Přitom, když jsem je zapojil do notebooku kamaráda, tak normálně funguje i mikrofon. Zkoušel jsem i od microsoftu stahovat: najít a vyřešit problémy se zvukem ( find and fix problems recording sounds) ale bez výsledku. Neví někdo co s tím?

Rád bych se zeptal, jsou lepší HyperX Cloud nebo Sony Wireless Headset 2.0? Z pohledu pohodlnosti a zvuku. Rád bych aby sluchátka měla 7.1 zvuk. Sony je mají, u HyperX nevím.

Dobrý den, máte , prosím, vyzkoušeno, že sluchátka Hyperx CloudX Chat Headset jsou opravdu kompatibilní na xBoxOne, jak se na obalu píše, anebo jsou určeny jen na PC hry popřípadě na Skype?

Tieto slúchadlá som vyhrala v adventnom kalendári a doteraz mi neprišli!! Kedy mi prídu nejde vás ani kontaktovať ani to jedno číslo jedine co mate lebo ten robot mi je na dve veci a email tiež nič. Ale email ani nič neprišlo a ja sa pýtam kde su ??? Chcelo to adresu dala som chcelo to odoslať tak som to poslala ale to bolo všetko!!! A ja chcem tie slúchadlá!!! Tak ako to s tým vašim kalendárom je ???

Chcel by som sa spýtať či sa náhodou kábel pri tychto slúchadkách nezmotáva , mal som už dosť slúchdiek a všade bol ten problém preto by som chcel vedieť či niekdo nemal tento problém

Sluchátka jsem pomocí splitter kabelu zapojil do notebooku skupiny Dell, zvuk funguje ale mikrofon to nedetekuje...Ani v záznamových zařízení není.

Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat zda-li když se připojí sluchátka přes redukci k dualshocku, bude fungovat i mimrofon?

Chtěl bych se zeptat, jak dlouhý je ten jack kabel. Děkuji

Dobrý den, uvažuji o zakoupení těchto herních sluchátek, chci se zeptat, zda jsou kompatabilní s mojí základní deskou MSI B350M MORTAR. Starosti mi dělá převážně TRRS Jack, zda mi bude bez problému fungovat mikrofon. Děkuji za odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k HyperX Cloud Gaming Headset
Príslušenstvo pre HyperX Cloud Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud Gaming Headset.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií