AlzaBoxy Q1 PET

I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254

Zobraziť katalóg
I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254
3,9 12 hodnotení
Myš bezdrôtová, bluetooth, vertikálna, vhodná pre pravákov a vertikálna, optická, 6 tlačidiel, zmena DPI, 1600DPI, čierna a sivá
Kód:  JP920b Produktové číslo:  MWBT245

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254 Predaj skončil

I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254

Chcete nájsť jednoduchú myš? S PC myšou I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254 vám pôjde práca na počítači jedna báseň. Do ruky sa vám s ňou dostane bezdrôtový typ myši, žiadny kábel vám tak už nebude prekážať. Na spojenie s PC poslúži moderná Bluetooth technológia s dosahom až 10 m. Telo myšky je vertikálne, ruka je vďaka tomu v prirodzenejšej polohe a znižuje sa riziko bolesti pri dlhšom úchope. Telo myšky má špeciálny tvar pre pravákov. Jej pohyb po stole sníma rýchla a presná optická technológia, myš vás poteší maximálnou citlivosťou 1600 DPI. Tešiť sa môžete na 6 tlačidiel, také nadštandardné množstvo poteší náročnejších používateľov. O napájanie sa stará AA batéria. Kláves na nastavenie hodnoty DPI umožňuje prenastaviť hodnotu citlivosti myši.

Rozhodujúce prednosti myši I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254

  • Bezdrôtová myš pre vás znamená to, že s rozmotáváním káblov je koniec
  • Optická funkcia zaistí presnú odozvu
  • Vertikálna stavba PC myši padne ako uliata do každej ruky a zvyšuje komfort pri práci
  • S počítačom sa spája pomocou Bluetooth
  • Citlivosť myšky na počítač I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254 dosahuje 1600 DPI
  • K dispozícii budete mať 6 tlačidiel na mnoho rôznych funkcií
  • Dosah signálu myši je až 10 m
  • DPI budete môcť ľahko meniť vďaka tlačidlu
  • Na prevádzku sú potrebné batérie AA
  • Na prevádzku vyžaduje jednu batériu

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,6 cm Hotovo!
Výška
7 cm Hotovo!
Hĺbka
11 cm Hotovo!
Hmotnosť
110 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám problém s touto myškou. Používam ju cez pripojenie bluetooth na Mac Book Pro a po čase nečinnosti sa vypne (odpojí). Asi cca 5-10 min keď sa s ňou nehýbe. Keď s ňou pohnem nič sa neudeje. Po otvorení správcu bluetooth zaraidení vidím že je dopojená. Keď ju chcem znovu pripojiť tak sa nepripojí. Idem aj podľa návodu že podržím pravý a stredný klik na cca 3 sec aby začala blikať ledka pre "pairing" ale aj tak nič. Tvári sa že sa pripája a potom len prestane a zostane nepripojená. Pripojiť sa dá len v prípade ak dám remove device, reštartnem počítač a znovu naparujem. Keď ale 5 min s ňou nehýbem tak som tam kde som bol pred tým. Teda katastrofa.

Dobrý den, myš jsem dnes přinesl domů a po rozbalení zjistil, že i když v blistru je místo na dongle, tak v balení není. Přitom i v myši vedle baterie je místo na jeho uložení. Je to jen chyba tohoto kusu nebo se opravdu s myší nedodává? Vůbec mě nenapadlo, že by nebyl součástí.

Modré svetielko na vrchnej strane myši pod tlačidlom pripojenia stále bliká. Myslím si, že kvôli tomu sa batérie vybíjajú strašne rýchlo, musím ich meniť každý mesiac, pričom sú to kvalitné alkalické batérie. V predchádzajúcej bluetooth myši mi vydržali cca 10 mesiacov. Dá sa to svetielko nejak vypnúť, alebo je to chyba kusu?

Funguje myš s iOS?

Dobrý den, Jak dlouho cca myš vydrží bez nabíjení? Děkuji

Dobrý den, mám problém se spárováním této myši. Nespáruje se ani s NB, ani s PC Windows 10. Díky za radu.

Potrebuje mys k fungovaniu nejake ovladace? Alebo staci zapnut BT a mys sa pripoji? Pytam sa pretoze na NB ktory by som ju chcel nieje mozne cokolvek instalovat (fir. nb) ale BT na notebooku je. Vdaka

Dobry den. Je k teto mysi dongle v baleni?

Diskusia a poradňa k I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254
Príslušenstvo pre I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC BlueTouch 245 Bluetooth Ergonomic Optical Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC BlueTouch 254 Bluetooth Ergonomic Optical Mouse.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií