PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iGET SECURITY M3B bezdrôtový GSM alarm

Zobraziť katalóg
iGET SECURITY M3B bezdrôtový GSM alarm
4,1 28 hodnotení
Alarm domový, pripojenie: GSM a Rádiové vlny, detekcia na dvere a okná a pohybu, hlasitosť signalizácie 110 dB(A), aplikácia v angličtine pre Android a iOS
97,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  iGt21009 Produktové číslo:  M3B SECURITY
iGET SECURITY M3B bezdrôtový GSM alarm 97,90 € Rozbalené

iGET SECURITY M3B bezdrôtový GSM alarm

iGET SECURITY M3B bezdrôtový GSM alarm je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .
GSM alarm iGET SECURITY M3B

Viacúčelový bezdrôtový GSM alarm iGET SECURITY M3B

Bezdrôtový strážny systém iGET Security M3B zabezpečí akýkoľvek byt, dom, kanceláriu, chatu alebo garáž. Vďaka bezdrôtovému spojeniu so všetkými detekčnými prvkami je inštalácia jednoduchá aj rýchla zároveň. Základnú jednotku stačí osadiť SIM kartou, vďaka ktorej možno dostávať upozornenie pomocou SMS alebo volania. V súprave systému iGET Security M3B nájdete detektor na dvere a okná, detektor pohybu, vnútornú sirénu (so 110 dB alarmom), 3× diaľkové ovládanie v podobe kľúčenky, 2× varovné nálepky a napájací adaptér.

GSM alarm iGET SECURITY M3B

Kľúčové vlastnosti GSM alarmu iGET SECURITY M3B

  • iGET SECURITY M3B je komplexný alarm s napojením cez GSM (nutné vložiť vlastnú SIM kartu)
  • Všetky senzory a detektory komunikujú s centrálnou jednotkou bezdrôtovo
  • Sprievodná mobilná aplikácia pre jednoduchšie nastavenie funkcií
  • Možnosť aktivácie/deaktivácie/režim doma/SOS pomocou aplikácie
  • Súčasťou balenia alarmu iGET SECURITY M3B je centrálna jednotka, detektor na dvere a okná, detektor pohybu, siréna 110 dB, 3× kľúčenky, 2× varovné nálepky, napájací adaptér

Alarm iGET SECURITY M3B komunikuje s aplikáciou či telefónom prostredníctvom GSM siete

Viacúčelový GSM alarm iGET SECURITY M3B používa na komunikáciu GSM sieť. Teda na ovládanie alarmu musíte byť s vaším telefónom pripojení k GSM sieti. Aplikácia iGET ALARM vytvára príkazové SMS, ktoré sú odosielané na SIM kartu, ktorá musí byť vložená do alarmu. Na základe vášho príkazu a správneho ovládacieho kódu urobí alarm iGET SECURITY M3B daný povel.

GSM alarm iGET SECURITY M3B

Komplexná výbava GSM alarmu iGET SECURITY M3B

Súčasťou systému iGET Security M3B je senzor otvorenia dverí alebo okien, nasleduje detektor pohybu a nesmie chýbať ani hlasná siréna. Ďalej je možné samostatne dokúpiť napríklad detektor plynu, úniku vody, dymu a mnohé ďalšie. Výrobca totiž ponúka až 106 rôznych príslušenstiev. V rámci bezpečnosti výrobca osadil hlavnú jednotku batériou s výdržou na 8 hodín prevádzky. Všetok prenos informácií z bezdrôtových detektorov a kľúčeniek chráni kódovanie, komunikácia je tak zabezpečená proti prípadným útokom.

GSM alarm iGET SECURITY M3B

Alarm iGET SECURITY M3B má centrálnu jednotku s dotykovou klávesnicou

Hlavná jednotka alarmu iGET SECURITY M3B je okrem displeja vybavená aj dotykovou klávesnicou. Tá slúži na aktiváciu alebo deaktiváciu alarmu. Avšak v rámci príslušenstva získate hneď tri kľúčenky zaisťujúce pohodlné ovládanie kľúčových funkcií.

GSM alarm iGET SECURITY M3B

Inteligentné bezdrôtové senzory

Bezdrôtové detektory disponujú dosahom až 80 m, pričom niektoré aj 200 m. Stačí len vložiť batérie/zapojiť a umiestniť detektor v priestore. Aktivácia a deaktivácia alarmu iGET SECURITY M3B je tiež ľahká a rýchla, buď použitím bezdrôtovej kľúčenky, klávesnice alebo mobilnej aplikácie. Odolné kľúčenky slúžia ako diaľkové ovládače alarmu. S ich pomocou aktivujete/deaktivujete alarm, zapnete poplach alebo zapnete špeciálny režim Doma, a to napríklad len na niektoré zóny.

Obsah balenia viacúčelového GSM alarmu iGET SECURITY M3B

1 ×centrálna zabezpečovacia GSM jednotka (hlavný ovládací panel pre všetky nastavenia a kontrolu systému)
3× diaľkové ovládanie (kľúčenka, pre rýchlu aktiváciu a deaktiváciu alarmu bez zadávania kódu)
1× bezdrôtový magnetický detektor pre zaistenie dverí alebo okien (stráži ich otvorenie)
1× bezdrôtový pohybový PIR detektor pre detekciu pohybu v miestnosti
2× varovná nálepka pre výstrahu na zabezpečený objekt
1× vnútorná siréna s hlasitosťou 110 dB
1× napájací adaptér pre centrálnu jednotku (tá obsahuje aj dobíjanie batérie s výdržou 8 hod.)
1× podrobný manuál v českom, slovenskom a maďarskom jazyku


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!
Pripojenie
GSM, Rádiové vlny Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
GSM, Rádiové vlny Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
na dvere a okná, pohybu Hotovo!

Signalizácia

Hlasitosť signalizácie
110 dB(A) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
centrálna jednotka, PIR snímač, Diaľkové ovládanie, Kľúčenka, senzor na dvere a okná, Siréna, Zásuvkový adaptér, Napájací kábel Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
99 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je to strasny srot. Podpora 0, nedoporucujem to kupovat

dobrý den, jaké parametry má napájecí transformátor, rád bych to namontoval do obytného auta kde je 12V. děkuji

Dobrý den, mám zájem o koupi 2 sad tohoto zařízení, které budou poté rozšířeny o více čidel dveře/okno. Každá z těchto sad bude v jiném podlaží. Jak zajistím abych správně přiřadil čidla z daného podlaží k dané jednotce a jak bude každá jednotka rozlišena v mobilní aplikaci.

Dobrý den , je možné na alarmu nastavit více uživatelů , Potřebuji aby každý uživatel měl své heslo abych věděl kdo odkódoval a zakódoval . Děkuji za info.

Dobrý den. Chci se zeptat jaký ma tento alarm napájení které jde z trafa? jde mi o to jestli 12 a nebo 5 voltů dc. Děkuji Za odpověď Petr

Dobrý deň, Pri aplikácii kódu 54*AA*BB*CC# viem nastaviť oneskorenie aktivácie alarmu, ale nie oneskorenie poplachu, ktorý sa zapne okamžite po aktivácii pohybového senzora. Siréna taktiež krátko vydáva zvuk aj pri zamknutí, resp. odomknutí alarmu, cca. 1 sekundu, no je to veľmi nepríjemné. Je možné tieto dva problémy nejako vyriešiť?

Dobrý den, jsou detektory od verze alarmu M3 kompatibilní s alarmem M3B ?

Dobrý deň, je možné povoliť v zariadenie roaming? 4ka kvôli slabému pokrytiu využíva Orange vysielače, avšak zariadenie musí podporovať roaming. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, aplikace iGET SECURITY M3 pro iOS se mi nedaří nalézt. Po stažení aplikace iGET SECURITY zde nemůžu nalézt postup Nastavení zařízení > Nouzové kontakty > Upravení kontaktu, což má být postup pro zrušení zasílání SMS při zakódování a odkódování alarmu. Existuje nějaký jiný postup k provedení tohoto úkonu nebo odkaz na aplikaci iGETSECURITY M3 pro iOS? Děkuju

Dobrý den. Zakoupil jsem váš Alarm iGET security M3B. Když zapojím do hlavní krabice s displejem zezadu kabely od sirény a zapnu alarm, tak se po chvilce celý alarm vypne a je nefunkční. Nicméně bez připojení sirény alarm funguje a na telefon hláška o vniknutí do objektu dorazí a zvoní na telefonu formou telefonátu. Prosím jak tento problém vyřešit.

123...
Príslušenstvo pre iGET SECURITY M3B bezdrôtový GSM alarm
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií