AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

iHealth WAVE AM4

Zobraziť katalóg
iHealth WAVE AM4
4,0 1 hodnotení
Fitness náramok plavecký snímač, snímač dennej aktivity a kvality spánku, rozpoznávanie štýlu plávania, vodotesný do 30m
Kód:  EAIH020k Produktové číslo:  IH-AM4 Stránky výrobcu

iHealth WAVE AM4

iHealth WAVE AM4 je špeciálny snímač aktívy určený predovšetkým pre plavcov. Vie totiž automaticky rozpoznať, že používateľ začal plávať a dokonca aj akým štýlom. Rozpozná všetky základné štýly plávania - kraul, prsia a znak. Snímač okamžite po rozoznaní aktivity spustí meranie a príslušný štýl zobrazí na displeji vrátane celkovej doby plávania. Na základe toho vám spočíta aj spálené kalórie, počet temp za minútu, celkový počet temp a rozloženie štýlov v percentách. Avšak plávanie nie je jediné čo iHealth WAVE AM4 vie, rozpozná tiež chôdzu, fyzické cvičenie či dokonca monitoruje váš spánok.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené predovšetkým na plávanie
  • Jednoduchý funkčný dizajn
  • Vysoko presné senzory
  • Veľmi dobre čitateľný displej
  • Zobrazuje tiež čas, dátum a deň v týždni
  • Diskrétny alarm - budenie vibráciami
  • Možnosť ukladania, editácie a prezeranie hodnôt na cloudovom účte
  • Nabíjanie pomocou magnetickej podložky
  • Dva remienky v balení

Mobilné aplikácie iHealth MyVitals

Disponuje taktiež veľmi obľúbenou funkciou alarmu, ktorý vás prebudí pomocou veľmi diskrétnych vibrácií. Nielenže vás hodinky dostanú z postele, ale tiež upozornia, že je čas cvičiť. Okrem toho zahŕňajú aj funkcie ako napr. krokomer, vzdialenosť či kalórie spálené počas dňa. Všetky namerané dáta si môžete zobraziť na displeji či prístroj spárovať s mobilnou aplikáciou iHealth MyVitals, ktorú nainštalujete na všetky Android alebo iOS zariadenia. Táto aplikácia ponúka veľa možností - zobrazuje podrobné štatistiky, grafy vašej histórie a vývoja. Hodinky automaticky odosielajú dáta do aplikácie cez bluetooth, ak je v dosahu nejaké zariadenie s aktívnou aplikáciou.

Už žiadne tlačidlá

Výrobcom udávaná vodotesnosť iHealth WAVE AM4 dosahuje hodnoty 30 m (3 ATM). Súčasťou balenia sú hneď dva silikónové remienky v čiernej a modrej farbe. Na ovládanie hodiniek nie sú potrebné žiadne tlačidlá. Všetky ovládania prebiehajú pomocou dotykov na displej alebo pohybmi zápästia. Zapnutie hodiniek tak urobíte ľahkým poklepaním alebo prudkým otočením zápästia. Integrovaná batéria sľubuje výdrž až sedem dní na jedno nabitie.

Doplňujúce informácie:

Merané hodnoty plávania:
celkový počet temp, množstvo spálených kalórií, skutočne aktívna doba, priemerný počet temp za minútu, percentuálne rozdelenie aktívnej doby medzi štýlmi

Merané hodnoty dennej aktivity:
počet krokov, množstvo spálených kalórií, cestovná vzdialenosť a celková hodnota dennej aktivity

Merané hodnoty spánku:
doba zaspávania, konkrétne časy a dĺžka prebudenia, celkový čas skutočného spánku a číselná hodnota kvality spánku

Vnútorná pamäť:
pre záznamy meraní za cca 10 dní

Výdrž na jedno nabitie:
5-7 dní

Napájanie:
DC 5 V/140 mA

Typ batérie:
3,7 V Li-ion 100 mAh

Životnosť batérie:
3 roky

Hmotnosť:
35 g

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, iheatn v češtině:

Při plavání se mi na displeji neobjevuje celkový čas plavání s uvedením %, pouze čas plavání jednotlivými plaveckými styly. Prosím o radu, zda se jedná jen o špatné nastavení (případně jak nastavit) nebo zda se jedná o vadu výrobku

Děkuji,ale zajímají mě funkce pro plavce.Opakuji otázku.Měří vzdálenost,popř.počet uplavaných bazénů a má stopky?Tento kus je rozbalený v orig.obalu?Již někdo používal?Děkuji za odpověď.

Je kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy J3 Duos (2016) ? Měří uplavanou vzdálenost a popř.počet bazénů? Obsahuje stopky?

Hezký den, umí hodinky měřit uplavanou vzdálenost nebo počet bazénů ? Děkuji

Dobrý den, píše se u těchto hodinek, že baterie vydrží 3 roky. Chci se zeptat, kde se dá koupit a co to je za baterie. Děkuji za odpověď. S pozdravem Renata M

Dobrý deň, dokáže náramok odmerať aj zaplávanú vzdialenosť ?

Dobrý den. Je Prosím súčasťou balenia aj nabijacka? Resp. Magneticka podlozka? Dakujem

píšete voděodolné do 30M = Vodotěsné 30 m (3 ATM), což znamená dle tabulek, že je nevhodné k plavání......

Diskusia a poradňa k iHealth WAVE AM4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iHealth WAVE AM4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ihealth WAVE AM4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ihealth WAVE AM4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iHealth WAVE AM4.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií