MS hokej AD elektro

IK Multimedia iRig BlueBoard

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig BlueBoard
MIDI kontrolér – Bluetooth MIDI pedál pre iOS a Mac, bezdrôtové ovládanie mobilných aplikácií, 4 podsvietené nožné spínače, 2× 6.3mm Jack vstupy na pripojenie ďalšieho príslušenstva, 4× AAA batéria
Kód:  IKM01b94 Produktové číslo:  iRig BlueBoard Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

IK Multimedia iRig BlueBoard

Midi pedál IK Multimedia iRig Blueboard je určený pre iPhone, iPad a počítače Mac. Umožňuje gitaristom, basgitaristom a klávesovým hráčom bezdrôtové ovládanie ich hudobných aplikácií pomocou spínania rôznych nastavení, zmenu zvukov, alebo zmenu parametrov efektov.

Kľúčové vlastnosti MIDI pedálu IK Multimedia iRig Blueboard

  • Bluetooth MIDI pedál (s dosahom 10 m)
  • Podsvietené nožné spínače na vysielanie programu, banku, alebo iných MIDI udalostí
  • Dva 6,3 mm jack vstupy na pripojenie voliteľného príslušenstva – Expression pedálu, vďaka ktorému je možné vysielať kontinuálne MIDI udalosti, alebo prepínača On/Off
  • Bluetooth iOS aplikácia beží na pozadí na mobilnom iOS zariadení, alebo na Macu a prekladá Bluetooth udalosti na MIDI
  • IK Multimedia iRig Blueboard funguje na štandardné AAA batérie

IK Multimedia iRig Blueboard ponúka širokú kompatibilitu

S IK Multimedia iRig Blueboard je možné prevádzkovať akýkoľvek softvér, ktorý je kompatibilný s MIDI – ako je IK AmpliTube, VocaLive, SampleTank, iGrand Piano – alebo akúkoľvek aplikáciu, ktorá je kompatibilná s Core-MIDI ako je Apple GarageBand. Toto veľmi mobilné zariadenie využíva na prenos udalostí zo svojich štyroch podsvietených nožných prepínačov a prípadne dvoch ďalších voliteľných pedálov, technológiu Bluetooth 4.0. Pomocou aplikácie pre iOS a softvéru pre Mac – iRig Blueboard – je Bluetooth signál zmenený na MIDI udalosti a interne nasmerovaný do hudobnej aplikácie, ktorá na zariadení beží.

IK Multimedia iRig Blueboard vám dopraje bezdrôtovú voľnosť

Vzhľadom na to, že ide o bezdrôtový prenos, môžete nastaviť scénu, alebo vykonať akúkoľvek zmenu bez toho, aby ste boli pripútaní k pódiu. Dosah zariadenia IK Multimedia iRig Blueboard je 10 m, čo hudobníkovi ponúka dostatok slobody, aby sa mohol túlať po pódiu, čo by s káblom nebolo možné. Vzhľadom na to, že sú pedále podsvietené, sú vždy ľahko viditeľné, za akýchkoľvek svetelných podmienok a to aj na naozaj temnom pódiu.

Lightning konektor zostane voľný

Skutočnosť, že IK Multimedia iRig BlueBoard využíva bezdrôtovú technológiu znamená, že nezaberá žiadne konektory vášho mobilného iOS zariadenia. Takže zároveň môžete použiť 30-pinový dokovací konektor iOS zariadenia, alebo Lightning konektor na pripojenie zariadenia ako iRig HD, iRig MIDI, alebo iRig Keys. Samozrejme môžete súčasne aj používať zariadenia, ktoré využívajú mini-jack iOS zariadení ako je iRig, alebo iRig Mic.

Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IK Multimedia iRig BlueBoard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig BlueBoard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig BlueBoard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig BlueBoard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iRig BlueBoard.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií