Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Inakustik Star HDMI 5 m Standard

Zobraziť katalóg
Inakustik Star HDMI 5 m Standard
4,5 14 hodnotení
Video kábel – prepájací, dĺžka 5 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 2,0), pozlátené konektory a obojstranná koncovka, rovné zakončenie
Kód:  INA00a1c Produktové číslo:  00324550

Inakustik Star HDMI 5 m Standard

Vysokokvalitný HDMI kábel od firmy Inakustik je skvelým riešením na prepojenie zariadení, ako sú monitory, televízia, DVD a Blu-Ray prehrávače, herné konzoly a ďalšie. Kábel dokáže prenášať kvalitné obojstranné audio a video s vysokým rozlíšením 1080p, a dokonca aj 3D video. Okrem toho je schopný prenášať ethernetový signál s dátovou priepustnosťou až 10,2 Gbit/s. Samotný kábel je opletený trojnásobným tienením pre špičkovú kvalitu prenosu. Na oboch koncoch je vybavený pozlátenými konektormi HDMI - HDMI.

Parametre a špecifikácia

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!
1. Male konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
HDMI 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
2 × Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Využitie

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
HDMI 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
2 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Pozlátené konektory, Obojstranná koncovka Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HDMI 2.0 káble
» Všetky prepojovacie HDMI káble
» Všetky káble k monitoru
» Všetky TV káble

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl by mi tu někdo opravdu seriózně poradit zda tento kabel v délce 5m bude dostačující na propojení nového XBOX Series X s touto televizí https://www.alza.cz/65-lg-65uj620v-d5116495.htm tak aby docházelo k přenosu maximálního rozlišení ? Polovina tu píše že ano druhá polovina že v délce 5m ne tak co si má člověk vybrat. To jsou jako všechny kabely do 1000 Kč k ničemu ? Děkuji

Je tento kabel funkční i na přístroji s HDMI 1.4

Dobry den, chcem sa opytat na HDMI kable "Inakustik Star 5 m" a "Inakustik Premium 5m" (linky nizsie). V skratenom popise je jediny rozdiel a to v rychlosti priepustnosti, ale v detailnom popise je zas uvedena ina rychlost. Ja potrebujem 5m dlhy, HDMI kabel, schopny pranasat 4K obraz az do 60Hz. Podla oficialnej stranky vyrobcu by to malli zvladat oba, ale s rozdielom podla dlzky kablu, teda "Star" to zvladne iba do 3m a premium az do 5m. Citacia: "Depending of the cable length, most High Speed HDMI Cables with Ethernet from in-akustik already support HDMI 2.0 now and are therefore optimally suitable for the future requirements of the improved audio-visual interface. For the „Star“ HDMI cables this applies up to 3.0m length, „Premium“ HDMI cables meet the HDMI 2.0 standard up to 5.0m length" Linky: https://www.alza.sk/inakustik-star-5m-d2431681.htm?catid=18849600#popis https://www.alza.sk/inakustik-premium-5m-d2431699.htm?catid=18849600#popis Viete mi poradit?

Diskusia a poradňa k Inakustik Star HDMI 5 m Standard
Príslušenstvo pre Inakustik Star HDMI 5 m Standard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Star HDMI 5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inakustik Star HDMI 5m Standard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inakustik Star HDMI 5m Standard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inakustik Star HDMI, 5m.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií