Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intel NUC 5I5RYK

Zobraziť katalóg
Intel NUC 5I5RYK
4,8 5 hodnotení
Mini PC s integrovaným CPU Intel Core i5 5250U 2.7GHz Broadwell, Intel HD Graphic 6000, 2x SO-DIMM DDR3L 1600MHz (max. 16GB), M.2, GLAN, WiFi, BT, mHDMI, mDP, 4x USB 3.0, VESA, bez OS
Kód:  NR201h3 Produktové číslo:  BOXNUC5I5RYK Stránky výrobcu

Intel NUC 5I5RYK

Miniatúrny multimediálny počítač zaujme kompaktným a sympatickým telom s rozmermi 11,5 × 11 cm a výškou len 3,3 cm! Aj napriek svojim rozmerom v sebe ukrýva schopnosti pre rôznorodé využitie. Ako doma sa bude cítiť napríklad v obývacej izbe, kde poslúži na prehliadanie internetu, konzumáciu multimédií a zvládne aj menej náročné hry. Ide o všestranné multimediálne centrum s dobrou konektívnou výbavou. Nechýba možnosť pripevnenia počítača pomocou VESA držiakov na chrbát monitora, čím skryjete nevzhľadnú kabeláž pred zrakmi ostatných.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery
  • Výkonný a úsporný procesor i5 z novej rodiny Broadwell
  • Konfigurovateľná operačná pamäť
  • Slot pre SSD formát M.2

Výkonný mini počítač

NUC 5I3RYK (The Next Unit Of Computing) je vybavený výkonným a veľmi úsporným procesorom Intel Core i5 5250U. Zo základnej frekvencie 1,6 GHz sa vďaka technológii TurboBoost II dokáže vyšplhať až na slušnú frekvenciu 2,7 GHz. Tak umožňuje plynulý multitasking a pohodlnú prácu v niekoľkých aplikáciách naraz. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo bežná činnosť je úplne bezproblémová. Jeho spotreba pritom ani v plnej záťaži nepresiahne 15 W. Nevzniká prebytok odpadového tepla, takže je chladenie maximálne tiché. Procesor podporuje technológiu Hyper-Threading, ktorá mu umožňuje fungovať, ako by išlo o štvorjadro. O grafickú stránku sa stará grafická karta Intel HD Graphics 6000.

Konfigurovateľné balenie

Počítač je uložený v kompaktnom tele, v ktorom je na vás voľba operačnej pamäte vo dvojici SO-DIMM slotov. Konektívna výbava zahŕňa na prednej strane dvojicu USB konektorov, jeden modrý vysokorýchlostný USB 3.0 a žltý, ktorý je neustále napájaný. Nabije vám múdry telefón, aj keď je počítač vypnutý. Ďalšie dva modré USB 3.0 porty nájdeme na zadnej strane, spolu s mini HDMI a mini DisplayPort konektory. Počítač má slot pre M.2 SSD disk a nechýba zabudovaná sieťová karta s rýchlosťou až 1 Gbps.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Balenie obsahuje
Napájací adaptér, VESA Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 5250U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Napájací adaptér, VESA Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 5250U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Strieborná Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
16 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Ďalšie
LAN, mini DisplayPort, mini HDMI Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
115 mm Hotovo!
Výška
32,7 mm Hotovo!
Hĺbka
111 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mohu se zeptat, jestli se na tomto pocitaci daji hrat i hry?(napriklad The Sims 4)

Dobry den, mam dotaz na Intel NUC 5I5RYK (https://www.alza.cz/intel-nuc-5i5ryk-d2360732.htm) V popisu je uveden typ uloziste SSD disk. Znamena to, ze SSD disk je soucasti baleni nebo se musi koupit samostatne (je mozne pouzit hybridni)? Dekuji. S pozdravem, Martin Falta Martin Falta

Diskusia a poradňa k Intel NUC 5I5RYK
Príslušenstvo pre Intel NUC 5I5RYK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 5I5RYK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 5i5RYK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC 5I5RYK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií