Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intel Pentium G4400

Zobraziť katalóg
Intel Pentium G4400
4,7 48 hodnotení
Procesor Dual-Core, 3,30 GHz (54 W), Intel HD Graphics 510, 3 MB L3 cache, socket 1151, Skylake 14 nm, BOX
Kód:  BO421u4 Produktové číslo:  BX80662G4400 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Pentium G4400

Najnovší dvojjadrový procesor 6. generácie procesorov Intel s označením Skylake prichádza s množstvom nových technológií a zvýšením výkonu. Prvýkrát do tohto segmentu prináša podporu pamätí štandardu DDR4 SDRAM s vysokou priepustnosťou, integrovanú grafiku Intel HD Graphics 510 podporujúci DirectX 12 a OpenGL 4.4. Tento procesor bude skvelou voľbou pre výkonné kancelárske počítače, ktoré potrebujú svižný chod a rýchly multitasking.

Výborná voľba pre menej náročných užívateľov

Intelu sa podarilo optimalizovať spotrebu ako u procesora, tak integrovanej grafiky. Nová technológia Speed Shift umožňuje veľmi rýchlo prepínať medzi jednotlivými úspornými stavmi procesora a znížiť tak celkovú spotrebu na danú úlohu. Akonáhle sa nejaká časť procesora pre aktuálnu úlohu nepoužíva, automaticky sa dokáže uspať a tak znížiť spotrebu aj teplotu. Všetko funguje najlepšie s novým operačným systémom Windows 10 .

Procesor Intel Pentium G4400 musí byť umiestnený do kompatibilnej základnej dosky, ktorá na sebe nesie päticu LGA 1151. Moderné čipové sady spoločnosti Intel prináša rad nových technológií, ktoré výrazne posunú vaše každodenné práce. Tento model svojimi vlastnosťami zaručene poslúži ako spoľahlivý základ vašej novej zostavy.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Modelové označenie
Intel Pentium G4400 Hotovo!
Kódový názov procesora
Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Rad

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Modelové označenie
Intel Pentium G4400 Hotovo!
Kódový názov procesora
Skylake Hotovo!

Počet jadier

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
3,3 GHz (3,3 GHz) Hotovo!

Výkon

CPU Passmark
3 559 Hotovo!

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty
Intel HD Graphics 510 Hotovo!
Frekvencia
350 MHz Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení Hotovo!
TDP
54 W Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!
L3 cache
3 MB Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, bude plne kompatibilný tento procesor s touto základnou doskou?? MSI H110M PRO-VD PLUS Rozbehne tento procesor s pomocou GPU aj nejake tie náročnejšie hry ?.. Vopred vďaka..

Dobry den chcem sa opytat ci je tento procesor kompatibilny z doskou ASUS H110-K a ci bude fungovat aj bez pouzitia externej grafickej karty. Dakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je tento procesor kompatibilní s jakoukoliv základní deskou?

na kolik fps by jelo csgo kdybych přidal 1050?

Dobrý den, je možné tímto procesorem nahradit procesor INTEL nh 82801gb v PC DELL Optiplex GX620? Děkuji za odpověď s pozdravem Hana B.

Dobrý Den,dostanu k tomu procesoru jak pisete zdarma ty 2 hry k zakoupenemu procesoru intel..predpokladam ze je to digitalne..Dekuji za vasi odpoved . Jelikoz je to tam uvedeny zdarma...

Dobrý den na kolik FPS rozjede minecraft a cs:go a euro track simulátor. Děkuji za odpověď

Dobrý den chtěl bych jse zeptat jesli tento procesor jde do této desky Odkaz do neznáma Děkuji za odpověď.

Chtěl bych se zeptat jestli půjde dát do Asus x553ma ?? Děkuji za odpověď

Chcel by som si zostaviť pc pre mining s tymto procesorom odporučili by ste mi základné dosky na ktoré by sa dal pripojiť ale chcem tam mať 3kusy PCIe x16 pre pripojenie grafických kariet Nvidia geforce gtx 1080ti a 2kusy pre pripojenie tych najdrahsich mining kariet na Alze?

123
Diskusia a poradňa k Intel Pentium G4400
Príslušenstvo pre Intel Pentium G4400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Pentium G4400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Pentium G4400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Pentium G4400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Pentium G4400.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií