AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Inteligentné vykurovanie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Kompatibilné aplikácie
Tuya
(94)
Apple Siri skratky
(19)
Samsung SmartThings
(7)
Xiaomi Home
(1)
Lidl Home
(28)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Inteligentné vykurovanie vám prinesie dokonalý komfort a pomáha šetriť energiu. Termostaty a termostatické hlavice vedia regulovať vykurovanie podľa vášho nastavenia alebo dokonca podľa toho, kde sa práve nachádzate. Samozrejme, môžete ich ovládať aj na diaľku. Chcete sa o nich dozvedieť viac? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Prečo si zaobstarať inteligentné vykurovanie domu?

Inteligentné vykurovanie domu je praktické a užitočné. Aké vám prinesie výhody?

  • Môžete ho ovládať manuálne, ale umožňuje aj ovládanie kúrenia cez internet alebo telefón.
  • Vykurovanie si môžete naplánovať podľa vlastného denného režimu.
  • Inteligentné termostatické hlavice aj termostaty zaznamenajú, či ste doma, a podľa toho riadia vykurovanie.
  • Ukážu vám aj spotrebu energie a vďaka svojim funkciám ju dokážu znižovať.
  • Termostaty môžete napojiť na kotol aj podlahové kúrenie.

termostat so snímačom
Termostat so snímačom

termostatická hlavica
Termostatická hlavica

Inteligentné vykurovanie s termostatmi

Inteligentné vykurovanie vo vašej domácnosti môžete realizovať pomocou termostatu. Dokáže nastaviť teplotu podľa momentálnej situácie – podľa toho, či ste alebo nie ste doma. Nemusíte sa teda obávať tepelného komfortu ani spotreby energie. Vďaka inteligentným nastaveniam ju dokáže znížiť. A samozrejme, ponúka mobilné ovládanie vykurovania.

Kotol a inteligentné kúrenie

Inteligentné kúrenie si môžete užívať, aj keď máte kotol. Termostat umiestnite do miestnosti, kde ho budete mať po ruke a napojte ho na kotol buď káblovo alebo bezdrôtovo. Môžete si na ňom nastaviť rôzne režimy pre jednotlivé dni.

Inteligentné podlahové kúrenie

Aj z obyčajného môžete urobiť inteligentné podlahové kúrenie. Niektoré termostaty sú určené pre systémy podlahového kúrenia, vykurovacích káblov, rohoží a fólií. Majú jednoduchú inštaláciu a rovnako jednoduché ovládanie na displeji alebo dokonca aj pomocou smartfónu.

i

Viac informácií o inteligentnom vykurovaní sa dozviete v článku Inteligentné termostaty a termostatické hlavice – ako vykurovať inteligentnú domácnosť?

Inteligentné termostatické hlavice

Inteligentné termostatické hlavice jednoducho pripojte na radiátor a užívajte si jednoduché nastavovanie. Môžete ich ovládať pomocou mobilného telefónu alebo klasicky otočením rukou. Vďaka efektívnemu plánovaniu aj zmenám aktuálnej situácie ušetríte peniaze za vykurovanie.

Inteligentná vykurovacia hlavica dokáže napríklad automaticky uzavrieť ventil, ak snímač zaznamená otvorené okno.

Inteligentné kúrenie s termostatom

Okrem ovládania inteligentného kúrenia cez telefón alebo počítač, disponujú termostaty aj ďalšími funkciami, vďaka ktorým je život s nimi pohodlnejší.

Geolokácia

Termostat s funkciou geolokácie zistí, ako ďaleko ste od domova, a podľa toho nastaví vykurovanie. Keď zistí, že sa blížite, teplotu zvýši a naopak.

Inteligentné plánovanie vykurovania domácnosti

Vďaka plánovaniu bude inteligentné vykurovanie domácnosti naozaj efektívne. Môžete si vybrať z rôznych prednastavených režimov alebo si určiť vlastné. Môžete ich nastaviť aj na jednotlivé dni, podľa toho, kedy ste doma, kedy ste v práci a pod.

Displej

Na termostate sa na jednoduché ovládanie nachádza displej. Môže sa ovládať pomocou tlačidiel, niektoré modernejšie typy sú aj dotykové. Displej môže mať aj termostatická hlavica.

  • Dotykový displej vám umožní pohodlné ovládanie.
  • Podsvietený displej zvýši čitateľnosť informácií.
  • E-ink displej je technológia, ktorá zobrazuje údaje ako vytlačené na papieri.

E-ink zobrazenie je jasné, kontrastné a navyše spotrebúva minimum energie.

Časovač

Časovač na termostate dokáže zapnúť vykurovanie v čase, ktorý nastavíte a v určitom časovom rozsahu.

Snímač teploty

Súčasťou termostatu je teplotný snímač, ktorý sa prepína v závislosti od teploty. Snímač môže byť zabudovaný vo vnútri alebo je káblom vyvedený von. Môže však byť aj bezdrôtový.

Inteligentné vykurovanie a konektivita

Niektoré inteligentné vykurovacie systémy sa dajú ľahko pripojiť k vašim zariadeniam, len sa uistite, že sú vhodné pre váš operačný systém, prípadne kompatibilné s ovládacími systémami.

  • V rámci operačných systémov ide o klasiku v podobe trojice Android, iOS, Windows.
  • Ovládacie systémy vám umožnia prepájať zariadenie alebo ho dokonca ovládať pomocou hlasu.

i

Na hlasové ovládanie inteligentného kúrenia môžete použiť Google Assistant, Apple HomeKit alebo Amazon Alexa.

Pripojenie inteligentného kúrenia

Inteligentné kúrenie má niekoľko spôsobov, akým sa môže spájať s ďalšími zariadeniami.

  • Termostaty a termostatické hlavice využívajú najviac WiFi. Môžete ich ľahko nastaviť odkiaľkoľvek.
  • ZigBee hravo spojí rôzne zariadenia aj od odlišných výrobcov a umožní vám ich ovládať na počítači, mobile alebo tablete.
  • Bluetooth funguje na vzdialenosť niekoľkých desiatok metrov a dokáže termostat spárovať s mobilným telefónom alebo počítačom.
  • Niektoré typy používajú na pripojenie a komunikáciu rádiové vlny. Ide väčšinou o bezdrôtové súpravy, kde sa využíva prijímač na kotle a termostat.
  • Z-wave dokáže prepojiť zariadenia rôznych výrobcov a ovládať ich nielen doma, ale aj odkiaľkoľvek cez internet.
  • GSM je vhodný tam, kde nie je dostupný internet, typicky napríklad na chalupe. Stále však umožňuje ovládanie kúrenia prostredníctvom mobilného telefónu. Stačí poslať termostatu SMS.

i

Energiu môžete šetriť aj inak ako len inteligentným vykurovaním domu. Ako na to sa dozviete v článku Ako ušetriť na elektrine?

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
317 položiek
4,7 17×
Elektrobock PT21
Termostat – izbový, inteligentný, programovateľný, ku kotlu, digitálny, vstupné napätie 230 V, e-ink displej
35,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ELBOCK001
3,7 22×
Tesla Smart Thermostatic Valve Style
Termostatická hlavica inteligentná programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, s umiestnením na radiátor, kompatibilná s Tuya, týždenné a denné programovanie, fungovanie Cez centrálnu jednotku, kompatibilná si ventilmi typu RA, RAV, RAVL a M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine a v angličtine
37,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: Tslpt2113
4,0 14×
Immax NEO Smart Multi senzor 4 v 1 Zigbee 3.0
Senzor – pohybový 4v1, Tuya, ZigBee 3.0, sníma pohyb, teplotu, vlhkosť a osvetlenosť, PIR, IP20, napájanie 2× batéria CR123A alebo micro USB, aplikácia Immax NEO PRO v češtine a ďalších 60 jazykoch kompatibilná s iOS, Android, s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Apple Siri skratky a ďalej so systémami Tuya, LIDL
31,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: IMXX19317
4,3 34×
Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity
Senzor – teploty, v češtine, angličtine, ovládanie pomocou mobilnej aplikácie
17,90 €
Zánovné
Objednávací kód: Tslpt2116
3,7 22×
Tesla Smart Thermostatic Valve Style
Termostatická hlavica inteligentná programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, s umiestnením na radiátor, kompatibilná s Tuya, týždenné a denné programovanie, fungovanie Cez centrálnu jednotku, kompatibilná si ventilmi typu RA, RAV, RAVL a M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine a v angličtine
35,90 €
Zánovné
Objednávací kód: Tslpt2113
4,8
Sonoff THR316D TH Elite
Termostat – izbový, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, inteligentný, programovateľný, ku kotlu, na radiátor, na podlahové kúrenie, digitálny, vstupné napätie 230 V, podsvietený displej, podporuje Android a iOS, kompatibilný s IFTTT, Google Assistant a Amazon Alexa, sieťové nabíjanie
20,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SNFa047
4,2
PH-HD23
Termostatická hlavica – smart, bezdrôtová a programovateľná, slúžiaca na kontrolu vykurovania v dome s možnosťou zaradenia do systému PocketHome, umiestnenie na radiátor, ovládanie pomocou centrálnej jednotky alebo autonómne, týždenné aj denné programovanie, pokročilé funkcie, podsvietený displej, zámok klávesov s možnosťou zmeny teploty o ±2°C, možnosť pripojenia externého senzora teploty a externého napájania, kompatibilná s ventilmi typu M30 (možnosť redukcií pre ďalšie typy), napájanie batériové 2× AA, vyrobené v ČR
39,90 €
Zánovné
Objednávací kód: PHterm22_02
Homematic IP Diaľkový ovládač (kľúčenka) – programovateľný – HmIP-KRC4
Diaľkové ovládanie – elegantná bezdrôtová kľúčenka (HmIP-KRC4) so 4 konfigurovateľnými tlačidlami je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; tento kompaktný diaľkový ovládač umožní jednoduché ovládanie predprogramovaných operácií a je alternatívou k aplikácii Homematic IP
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_40
Homematic IP Štartovacia súprava – Regulácia vykurovania – HmIP-SK9 (EEU)
Súprava na vykurovanie – štartovacia súprava pre reguláciu vykurovania (HmIP-SK9) a okamžitú úsporu energií, určená aj na prípravu integrácie chytrej domácnosti Homematic IP; súprava obsahuje dva základné prvky pre manuálne riadenie priestorovej teploty v miestnosti a proces vykurovania podľa individuálnych potrieb, čo vedie k okamžitej úspore a zníženiu výdavkov na energie až o 30 %; súprava obsahuje bezdrôtovú Termostatickú hlavicu Basic (HmIP-eTRV-B) a bezdrôtový okenný a dverný senzor – magnetický (HmIP-SWDM)
Super cena
77,28 € Ušetríte 3,97 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_01
Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – HmIP-WRCC2
Diaľkové ovládanie – programovateľný, bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRCC2) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; dve tlačidlá na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií smart domácnosti; zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď
30,91 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_42
3,9
Homematic IP Termostatická hlavica Eqiva – model N
Termostatická hlavica programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, s umiestnením na radiátor, napájanie: na batérie, denné programovanie, fungovanie Samostatne, kompatibilná si ventilmi typu M30
21,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: Home23_36
EMOS GoSmart opakovač signálu IP-2213Z pre ZigBee bránu
USB adaptér – prenosová frekvencia 2,4 GHz WiFi, kompatibilita EMOS GoSmart, Tuya, LIDL, Smartlife, otvorený systém, protokol Zigbee 3.0, párovanie automatické aj manuálne, jazyky aplikácie EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 ďalších jazykov, napájanie 5 V DC/1,0 A, podporované OS Android, iOS
Novinka
20,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: EMOS24067
BOT WiFi izbový termostat Tuya, 3A, biely
Termostat – izbový, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, inteligentný, týždenné a denné programovanie, ku kotlu, digitálny, vstupné napätie 230 V, dotykový displej, podporuje Android a iOS, kompatibilný s Tuya, Google Assistant a Amazon Alexa, sieťové nabíjanie
51,48 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HOMEaaa0522
BOT WiFi Izbový termostat Tuya, 16A, biely
Termostat – izbový, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, inteligentný, týždenné a denné programovanie, ku kotlu, digitálny, vstupné napätie 230 V, dotykový displej, podporuje Android a iOS, kompatibilný s Tuya, Google Assistant a Amazon Alexa, sieťové nabíjanie
51,48 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HOMEaaa0521
BOT Smart Bluetooth / Wi-Fi termostatická hlavica TH1, Tuya Smart
Termostatická hlavica programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, s umiestnením na radiátor, kompatibilná s Tuya a Smartlife, napájanie: na batérie, týždenné a denné programovanie, fungovanie Samostatne, Časovač, kompatibilná si ventilmi typu M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine a v angličtine
31,67 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HOMEaaa0456
Homematic IP Termostat HmIP-WTH-A
Termostat – izbový, pripojenie cez Rádiové vlny, inteligentný, programovateľný, digitálny, podsvietený displej, plánovanie a teplotný senzor, podporuje Android a iOS, batériové nabíjanie
63,01 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_41
Homematic IP Súprava vykurovania Homematic IP (byt 2 + 1) – HmIP-SET2
Súprava na vykurovanie – štartovacia súprava pre riadenie vykurovania HmIP-SET2 určená pre počiatočnú integráciu smart domácnosti Homematic IP; súprava obsahuje šesť základných prvkov pre vzdialené riadenie priestorovej teploty v miestnosti a proces vykurovania podľa individuálnych potrieb, čo vedie k okamžitej úspore a zníženiu výdavkov na energie až o 30 %; súprava obsahuje Centrálnu jednotku HmIP-HAP, 3× Termostatickú hlavicu HmIP-eTRV-2, 2× Nástenný termostat so senzorom teploty a vlhkosti HmIP-WTH-1 a bezplatnú mobilnú aplikáciu v CZ lokalizácii dostupnú pre operačný systém Android a iOS; Odporúčame pre byt 2 +1
344,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_03
Homematic IP Súprava vykurovania Homematic IP (StarterKit EVO) – HmIP-SET4
Súprava na vykurovanie – súprava štartovacia súprava pre riadenie vykurovania HmIP-SET4 určená pre počiatočnú integráciu smart domácnosti Homematic IP; súprava obsahuje tri základné prvky pre vzdialené riadenie priestorovej teploty v miestnosti a proces vykurovania podľa individuálnych potrieb, čo vedie k okamžitej úspore a zníženiu výdavkov na energie až o 30 %; súprava obsahuje Centrálnu jednotku HmIP-HAP, 2× Termostatickú hlavicu HmIP-eTRV-E a bezplatnú mobilnú aplikáciu v CZ lokalizácii dostupnú pre operačný systém Android a iOS
233,42 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_05
Homematic IP – Ochrana proti demontáži – pre Evo – CC-Sys-O-Cy
Modul – ochrana proti demontáži (CC-Sys-O-Cy) predstavuje jeden z bezpečnostných prvkov produktov inteligentnej domácnosti Homematic IP určených na zabezpečenie termostatických radiátorových hlavíc HmIP-eTRV-E a HmIP-eTRV-2 pred krádežou alebo neoprávnenou demontážou; pevná konštrukcia so spevňujúcim prstencom a zaistením pomocou dvojice matíc a skrutiek
9,31 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_13
3,5
iGET HOME TS10 Thermostat Radiator Valve
Termostatická hlavica inteligentná programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, s umiestnením na radiátor, kompatibilná s Tuya, Lidl Home a Google Home, napájanie: na batérie, týždenné a denné programovanie, kompatibilná si ventilmi typu RA, RAV, RAVL, RA-N, M30 a M28, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine a v angličtine
34,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: iGET23_030
5,0
Elektrobock BT710 – vysielač
Termostat – bezdrôtový, digitálny, vysielač – bat. 2×AAA, 6×zmena teploty denne, schopnosť ovládať až 9 spínacích prvkov, vhodný pre prijímače BT001, BT002, BT003, vyrobené v ČR
26,90 €
Zánovné
Objednávací kód: ELBOCK098
MOES Multimode Gateway, Zigbee+BT+RJ45
Centrálna jednotka oblasť využitia: osvetlenie, vykurovanie a chladenie, elektroinštalácia a ovládanie domácnosti, pripojenie: WiFi 2,4 GHz a bluetooth, komunikácia cez Tuya, kompatibilná s Android a iOS, ovládanie v slovenčine a angličtine, napájanie do siete a USB
25,90 €
Zánovné
Objednávací kód: Moes22_49
2,6
XtendLan XL-HLAVICE1 termostatická hlavica
Termostatická hlavica inteligentná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, s umiestnením na radiátor, napájanie: na batérie, týždenné programovanie, fungovanie Samostatne a Cez centrálnu jednotku, kompatibilná si ventilmi typu M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v angličtine
18,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: Xten23_07
3,0
EMOS GoSmart Prenosný ovládač scén IP-2004ZB, ZigBee 3.0, 3-tlačítkový
Bezdrôtový ovládač – prenosová frekvencia: ZigBee 2,4 GHz (IEEE 802.15.4), kompatibilita: EMOS GoSmart, Tuya, LIDL, Smartlife; otvorený systém, protokol: Zigbee 3.0, párovanie: automatické, manuálne, počet ovládacích tlačidiel: 4, napájanie: CR 2430 3 V, podporované OS: Android, iOS
27,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HM511b9

Inteligentné vykurovanie

Inteligentné vykurovanie

V kategórii Inteligentné vykurovanie máme práve teraz na Alza.sk celkom 317 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné inteligentné vykurovanie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie inteligentné vykurovanie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii inteligentné vykurovanie recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií