MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ION Mustang LP Red

Zobraziť katalóg
ION Mustang LP Red
4,7 8 hodnotení
Gramofón - s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, retro dizajn, rádio, náhon remienkom, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, MP3 prehrávač, RCA výstup, slúchadlový výstup, v balení prevodník pre 45 ot./min, USB kábel a Vinyl Converter Software
Kód:  ION001w2 Produktové číslo:  812715019440

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ION Mustang LP Red

Gramofón ION Mustang LP Red

Mustang LP Red je vysoko kvalitný poloautomatický gramofón od americkej značky ION, ktorý vás okamžite zaujme špeciálnym dizajnom, inšpirovaným automobilom Ford Mustang z roku 1965. Vyberať môžete z 3 rýchlostí otáčok a vďaka veľkému množstvu výstupov je možné ku gramofónu ION Mustang LP Red pripojiť širokú škálu zariadení. Gramofón je vybavený FM/AM rádiom a zabudované reproduktory umožňujú pohodlné počúvanie bez nutnosti pripojenia ďalšieho príslušenstva.

Gramofón ION Mustang LP Red

ION Mustang LP Red má zabudované rádio

Gramofón ION Mustang LP Red disponuje vstavaným FM/AM rádiom s integrovanou anténou a možnosťou ukladania obľúbených rádiových stanic. Pre čisté a maximálne kvalitné prehrávanie je k dispozícii keramická prenoska a vysoko odolný diamantový hrot.

Gramofón ION Mustang LP Red

Nastaviteľná rýchlosť otáčok

Pri prehrávaní platní s gramofónom ION Mustang LP Red môžete vyberať z 3 rýchlostí otáčok, a to 33, 45 a 78 otáčok za minútu. Čelná strana gramofónu pripomína tachometer legendárneho Fordu Mustang. Praktický kryt navyše gramofón ION Mustang LP Red spoľahlivo ochráni proti prachu.

Gramofón ION Mustang LP Red

ION Mustang LP Red ponúkne vstavané reproduktory

Gramofón ION Mustang LP Red disponuje 2 zabudovanými reproduktormi s frekvenčným rozsahom 60 až 20 000 Hz. K dispozícii je tiež integrovaný zosilňovač, takže pri počúvaní hudby nie je potrebné pripájať žiadne externé reproduktory.

Gramofón ION Mustang LP Red

Široká konektivita

Vďaka niekoľkým výstupom gramofón ION Mustang LP Red umožňuje pohodlné pripojenie širokej škály zariadení. K dispozícii je napríklad RCA výstup, slúchadlový výstup aj AUX výstup na pripojenie telefónu či iného zariadenia. Vďaka USB vstupu možno navyše nahrávať do formátu MP3 a prehrávať hudbu z flash diskov s kapacitou do 32 GB.

Gramofón ION Mustang LP Red

Kľúčové vlastnosti gramofónu ION Mustang LP Red

  • ZION Mustang LP Red využíva zabudované reproduktory
  • Praktický kryt na ochranu proti prachu
  • Dizajn inšpirovaný Fordom Mustang
  • Nastaviteľná rýchlosť prehrávania
  • Keramická prenoska
  • Široká konektivita
  • Vstavané FM/AM rádio
  • Vysoko odolný diamantový hrot
  • ION Mustang LP Red má remienkový pohon

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Červená, Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
343 mm Hotovo!
Hĺbka
376 mm Hotovo!
Výška
104 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den kde se dají koupit nové jehly do tohoto gramofonu a jaký typ? Děkuji

Dobrý den. Je možné se připojit, přehrávat hudbu, pomoci nějakého adaptérů Bluetooth:USB nebo Bluetooth:Audio-in ? Děkuji

Dobrý den, jaké reproduktory doporučujete k ION Mustang LP? Lze je připojit na zadní výstup?

Dobrý den. Lze dokoupit elektromagnetickou přenosku a podporuje ji gramofon?

Dobrý deň, je možné tento gramofón so svojim predzosilňovačom pripojiť cez RCA k aktívnym repro, ktoré majú tiež vstavaný predzosilňovač (napr. Klipsch R-41pm). Ďakujem.

Dobrý den, tento gramofon tedy přehrává jak malé, tak i velké desky? Děkuji předem za odpověď

Předpokládám že anténa je jen na povno pripojena zadny konektor tam není že? Má nekdo zkusenosti z prijmem tohoto zarizeni?

Dobrý den, dá se zařízení spojit s telefonem (iphone) přes bluetooth? Jde mi o to, když si na telefonu zapnu hudbu kupříkladu na youtube, jestli se mi tel spojí s radiem. Děkuji

Dobrý den, moc se v gramofonech nevyznám a potřebuji radu. Ráda bych pořídila tento gramofon taťkovi, vlastní spoustu starých desek, ale bojím se, že mu ty staré desky nepůjdou přehrát na moderním gramofonu. Můžete mi prosím vysvětlit, jak to je ? Děkuji.

Dobrý den. Rád bych si k tomu přikoupil nějaké reproduktory. Jaké doporučujete? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k ION Mustang LP Red
Príslušenstvo pre ION Mustang LP Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Mustang LP Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Mustang LP Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Mustang LP Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Mustang LP Red.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií