Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ION Photon LP

Zobraziť katalóg
ION Photon LP
Gramofón – remienkový pohon, rýchlosť otáčok 33/45/78, autostop, LED podsvietenie, AUX, digitalizácia vinylových nahrávok, Vinyl Converter softvér, USB kábel
Kód:  ION001l Produktové číslo:  0812715018900

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ION Photon LP

Gramofón môže byť síce v dnešnej dobe považovaný za „oldschool“, ale jeho časom ešte úplne neodzvonilo. Ak stále patríte medzi milovníkov vinylu a chcete oprášiť svoje staré dosky, alebo vás láka nákup skladieb na gramofónových platniach a pokukujete po kvalitnom prehrávači, ION Photon LP sa môže trafiť do vašich predstáv. Vydarený moderný vzhľad a biele farebné zhotovenie nie je to jediné, čo ponúka. Užijete si veľa zábavy s pekným svetelným podsvietením, ktoré vyzerá jednoducho skvele.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný vzhľ+ad
  • 3 rýchlosti otáčania 33 1/3, 45 a 78 RPM
  • Oživí dávno zabudnuté dosky
  • Jednoduchý RCA výstup umožňuje ľahko pripojiť reproduktory ku gramofónu
  • Digitalizuje vinylové platne
  • Vstavané USB audio rozhranie
  • Efektné farebné LED osvetlenie

Digitalizuje vaše staré nahrávky

Privátne počúvanie umožní 3,5 mm výstup pre slúchadlá. Cez štandardné RCA výstupy pripojíte domáce kino. Využiteľnosť prístroja zvyšuje vstupný konektor Aux. Môžete ním priviesť a digitalizovať akýkoľvek stereo signál napríklad z kazetových prehrávačov. Nahrávky si ľahko upravíte pomocou interného audio rozhrania a priloženého softvéru EZ Vinyl/Converter, môžete previesť do digitálneho formátu.

Systém spolupracuje s platformou PC i Mac. Vďaka podpore troch rýchlostí otáčania je zaručená kompatibilita s 33 1/3, 45 a 78 RPM doskami. Môžete teda zachrániť aj krehké šelakové dosky na 78 otáčok, nutné je však prikúpiť špeciálnu ihlu. Súčasťou produktu je aj praktický sklápací kryt proti prachu.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevím jak připojit gramofon k reprodukci?Přímok bednám,nebo přes zesilovač.Díky.J.R.

Lze ke gramofonu objednat i jehlu na 78 otáček - viz popis ?

Diskusia a poradňa k ION Photon LP
Príslušenstvo pre ION Photon LP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Photon LP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Photon LP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Photon LP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Photon LP .
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií