Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ION Vinyl Motion Air

Zobraziť katalóg
ION Vinyl Motion Air
4,0 2 hodnotení
Gramofón –priamy náhon, rýchlosť otáčok 33,3, 45 a 78, ovládanie: automat, vstavaný predzosilňovač, USB
Kód:  ION001p1 Produktové číslo:  0812715019563

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ION Vinyl Motion Air

Gramofón môže byť síce v dnešnej dobe považovaný za „oldschool“, ale jeho časom ešte úplne neodzvonilo. Ak stále patríte medzi milovníkov vinylu a chcete oprášiť svoje staré dosky, alebo vás láka nákup skladieb na gramofónových platniach a pokukujete po kvalitnom prehrávači, ION Vinyl Motion Air sa môže trafiť do vašich predstáv. Vydarený retro vzhľad a koženkové vyhotovenie nie je to jediné, čo ponúka. K jeho najväčším plusom totiž rozhodne patria kvalitné vstavané reproduktory a možnosť bezdrôtového počúvania.

Kľúčové vlastnosti

  • Oživí dávno zabudnuté dosky
  • Digitalizácia vinylových nahrávok
  • Dva vstavané reproduktory
  • 3 rýchlosti otáčania
  • Vstavané USB audio rozhranie a RCA výstup pre pripojenie reproduktorov
  • Elegantný a štýlový dizajn
  • Možnosť pripojenia bezdrôtových slúchadiel

Počúvanie na prvom mieste

Dva kvalitné vstavané reproduktory umožňujú počúvanie bez akýchkoľvek ďalších zariadení. Pokiaľ ale radi počúvate vinyl bez ruchu okolia, k dispozícii máte ako možnosť pripojenia bezdrôtových slúchadiel, tak 3,5 aj mm Jack konektor a samozrejmosťou je aj RCA výstup pre pripojenie domácej Hifi sústavy. Vďaka vstavanej batérii si so sebou môžete gramofón vziať naozaj kdekoľvek.

Digitalizuje vaše staré nahrávky

Doma si môžete v kľude vychutnať počúvanie vinylových nosičov z HiFi súpravy a vďaka internému digitálnemu audio rozhraniu a priloženému softvéru EZ Vinyl/Tape Converter ich môžete previesť do digitálneho formátu a vychutnať si ich aj na cestách, v MP3 prehrávači alebo smartfónu. Softvér dokonca dokáže sám rozdeliť nahrávku do jednotlivých skladieb. Systém spolupracuje s platformou PC i Mac. S troma prednastavenými rýchlosťami otáčania je zaručená kompatibilita s 33 1/3, 45 a 78 RPM doskami. Môžete teda zachrániť aj krehké šelakové dosky na 78 otáčok, nutné je však prikúpiť špeciálnu ihlu. Cez štandardné RCA výstupy pripojíte domáce kino alebo reproduktory.

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:
Vstavané USB audio rozhranie (Konektor USB typ B)
Stereo RCA výstup s linkovou úrovňou
3,5 mm Jack
Bluetooth

Rýchlosti:
33 a 1/3, 45, 78 otáčok za minútu

Softvér:
EZ Vinyl/Tape Converter

Rozmery:
194 mm × 346 mm × 464 mm

Hmotnosť
2,7 kg

Povrchová úprava:
Čierna

Súčasti dodávky:
Gramofón Vinyl Motion Air
CD so softvérom EZ Vinyl/Tape Converter
USB kábel
Adaptér pre singlové dosky
Napájací zdroj
Návod

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, nikde jsem se nedočetl o typu a kapacitě baterie, případně kolik desek dokáže přehrát v kuse na 1 nabití? Píšete, že umí i 78 otáček, je tedy v balení i jehla na přehrání oněch otáček? Děkuji Junger

Dobrý den, lze tento gramofon napájet i ze sítě? Děkuji

Jaká je doba poslechu na baterii?

Dá se napájet z powerbanky? Díky

Diskusia a poradňa k ION Vinyl Motion Air
Príslušenstvo pre ION Vinyl Motion Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Vinyl Motion Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Vinyl Air Motion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Vinyl Air Motion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Vinyl Motion Air.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií