iPhone 5C 8 GB (Blue) modrý

Zobraziť katalóg
iPhone 5C 8 GB (Blue) modrý
4,8 23 hodnotení
Mobilný telefón Apple A6 Dual-core 1.3 GHz, dotykový 4" Retina 1136 x 640, interná pamäť 8 GB, WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 8 Mpx fotoaparát s LED bleskom, GPS, gyroskop, akcelerometer, Lightning rozhranie, iOS 7
Kód:  RI018n0a Produktové číslo:  MG902CS/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPhone 5C 8 GB (Blue) modrý

Dovoľujeme si predstaviť vám inteligentný telefón Apple iPhone 5C - dizajnový kúsok z dielne svetoznámej firmy. Bezšvíkové plastové telo kryje oceľovú kostru, ktorá zaisťuje pevnosť prístroja. Kompaktný vzhľad s maximálnym výkonom je štandard značky. Útly profil prístroja priamo nabáda k tomu, aby ste ho mohli brať všade so sebou, napriek tomu nebude prekážať. Vďaka ergonomickej konštrukcii telefón skvele padne do ruky a poskytuje istotu pri manipulácii.

Všetky možnosti telefónu si naplno užívajte vďaka špičkovému 4-palcovému Retina IPS TFT displeji s nádhernými a živými farbami. Monitor je krytý oleofóbnou vrstvou, ktorá zabraňuje prílišnému zachytávaniu mastnoty z prstov. Výkon zariadenia nijako nezaostáva za vycibreným dizajnom. Použitý hardvér umožňuje vykonávať všetku činnosť ľahko a naozaj rýchlo. Prístroj disponuje dvojjadrovým Apple A6 čipom taktovaným na frekvencii 1,3 GHz. Spoločne s 1 GB operačnou pamäťou poskytujú silnú výpočtovú kapacitu. Preto pracujte, sprístupňujte, prehrávajte multimédiá, hrajte najnovšie hry a užívajte si. Vysoká úspornosť čipu garantuje dlhú výdrž batérie.

Samozrejmosťou sú dva integrované fotoaparáty. Hlavný (zadný) fotoaparát iSight disponuje 8 MPx rozlíšením a možnosťou snímať videá v HD rozlíšení. Iste poteší aj funkcia automatického zaostrovania a detekcia tvárí. Predný fotoaparát s rozlíšením 1,2 MPx je skvelý na videohovory. Smartfón poskytuje rad praktických aplikácií, ktoré pomáhajú znásobiť interaktívny zážitok. Tie základné ako kalendár, mail či prehrávač sú už integrované, zvyšok ľahko stiahnete z AppStore.

S okolitým svetom sa prepojte skrze 3G a 4G siete, prípadne využite Wi-Fi signálu vo vašom okolí či domácnosti (podporované sú štandardy 802.11a/b/g/n). Samozrejmosťou je aj technológia Bluetooth 4.0 a GPS. 8 GB interná pamäť poskytuje dostatok miesta všetkým vašim dátan, fotografiám a hudbe. Vďaka službe iCloud sa k svojmu obľúbenému obsahu dostanete aj z ďalších Apple prístrojov - ľahko tak môžete sprístupniť napríklad fotografie či videá.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1136 × 640 Hotovo!
Operačný systém
iOS Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1136 × 640 Hotovo!
Operačný systém
iOS Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
1,2 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
124,4 mm Hotovo!
Šírka
59,2 mm Hotovo!
Hĺbka
9 mm Hotovo!
Hmotnosť
132 g Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,4 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
1 510 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
1 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!
Značka procesora
Apple Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Software

Verzia operačného systému
iOS 8 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Ak chcete zabrániť poškodeniu tekutinou, vyhýbajte sa týmto situáciám:

  • Plávanie, alebo kúpanie sa s iPhonom.
  • Vystavovanie iPhonu natlakovanej vode, alebo silnému prúdu vody, napríklad pri sprchovaní, na vodných lyžiach, na wakeboarde, pri surfovaní, jazde na vodnom skútri a podobných činnostiach.
  • Používanie iPhonu v saune, alebo pare.
  • Zámerné ponáranie iPhonu do vody.
  • Práca s iPhonom pri teplotách mimo odporúčaný rozsah, alebo v extrémnom vlhku.
  • Pád iPhonu a ďalšie nárazy.
  • Rozoberanie iPhonu, vrátane odskrutkovávania skrutiek.

i

Odolnosť proti poliatiu, vode a prachu nie je trvalá a môže sa v dôsledku normálneho opotrebenia postupom času znížiť. Záručné podmienky nájdete tu.

» Všetky iPhone mobily
» Všetky dotykové mobily, smartfóny (smartphone) a firemné mobily

Chcete si o mobilných telefónoch prečítať viac? Ako vybrať mobil | Najlepšie telefóny | Najlepšie herné telefóny | Najlepšie fotomobily | Najlepšie odolné telefóny | Čínske telefóny | Záloha a obnova dát telefónu | Vrátenie telefónu do továrenského nastavenia | NFC platby mobilom | 5G mobilná sieť | Duálne fotoaparáty mobilných telefónov | Tipy a triky, ako fotiť mobilným telefónom | Bezpečné zmazanie dát | Najmenšie mobilné telefóny | Personalizácia telefónu | Ako zachádzať s mobilom v teple | Android

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jsou iPhony u vás určeny pro český trh, jedná se o CZ distribuci, nebo se jedná o EU distribuci případně mimo EU. Nevyznám se v tom, ale diskuze tohoto tipu jsem na internetu viděl v oblasti mobilních telefonů. Bude autorizovaný servis pak akceptovat telefon u vás zakoupený? Děkuji.

Diskusia a poradňa k iPhone 5C 8 GB (Blue) modrý
Príslušenstvo pre iPhone 5C 8 GB (Blue) modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPhone 5C 8GB (Blue) modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPhone 5C 8GB (Blau) blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPhone 5C 8GB (Blau) blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPhone 5C 8GB (Blue) modrý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií