AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Janome 744D

Zobraziť katalóg
Janome 744D
5 1 hodnotení
Overlock – 2/3/4-nitkový, mechanický, 9 stehov, voľné rameno
Cenová bomba
491,90 € Ušetríte 111,40 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  JANSS3448 Produktové číslo:  1002155
Janome 744D 491,90 € Momentálne nedostupné

Janome 744D

Overlock Janome 744D je mechanický šijací stroj s 2, 3 a 4 niťami, 7 typmi stehov a 9 šijacími programami. Má celokovovú vnútornú časť, čo z neho robí jeden z najkvalitnejších overlockov na trhu. Zamilujete si ho pre jeho jednoduché používanie. Obnitkovací stroj je vybavený voľným ramenom, diferenciálnym podávaním, vypínaním horného noža aj priehradkou na odpad. Dokáže strihať a čistiť tkaninu súčasne v jednej operácii. Používa sa najmä na opravu, šitie alebo lemovanie okrajov. Vyšívací stroj vytvára ozdobné, efektné švy na líci tkaniny. Voľné rameno využijete na lemovanie rukávov, nohavíc alebo iných uzavretých tkanín. So šijacím strojom Janome získa vaše oblečenie profesionálny vzhľad. Tento špičkový japonský stroj sa môže pochváliť životnosťou viac ako 500 motohodín.

Kľúčové vlastnosti overlocku Janome 744D

  • Overlock Janome má celokovovú vnútornú časť
  • Šijací stroj je vybavený voľným ramenom, diferenciálnym posuvom, horným spínačom nožov a priehradkou na odpad
  • Oreže a vyčistí tkaninu v jednej operácii
  • Obnitkovací stroj je vhodný na orezávanie, šitie a lemovanie okrajov
  • Voľné rameno pomáha pri lemovaní rukávov a nohavíc
  • Jeho životnosť je viac ako 500 moto hodín

Šijací stroj Janome má jednoduché ovládanie

Obnitkovací stroj Janome je jedným z najlepších strojov na trhu. Navliekanie stroja je veľmi jednoduché a jednoduchý návod nájdete pod krytom stroja. Overlock Janome zošije akúkoľvek látku. Vďaka diferencovanému podávaniu deleným podávačom nedochádza k zvlneniu ani nadmernému uťahovaniu švov. Konverzia na rolovací steh je jednoduchá, dokonca nie je potrebné meniť ani stehovú dosku. Šijací stroj je vybavený mechanizmom vypínania horného noža na šitie bez orezávania. Určite oceníte farebne odlíšené napínače nití. Súčasťou výbavy je aj predná lyžica na odrezky. Šírku rezu možno nastaviť v rozmedzí od 3,1 do 7,5 mm.

Špeciálne vlastnosti overlocku Janome

Robustná kovová konštrukcia zabezpečuje stabilnú prevádzku stroja aj pri veľkom zaťažení. Tvrdené oceľové nože dodávajú stroju dlhšiu životnosť. Overlock Janome má výkonný 105 W motor a jeho maximálna rýchlosť dosahuje 1 300 stehov za minútu. Obnitkovací stroj je vybavený elektronickým spúšťačom a kvalitným zabudovaným jednobodovým LED osvetlením. Možno s ním šiť 1 alebo 2 ihlami a 2, 3 alebo 4 niťami. Oceníte možnosť normálneho alebo rolovacieho lemovania vďaka jednoduchému prepínaniu pomocou pohyblivých vodidiel a posúvaniu reťazového tŕňa na stehovej doske. Vyšívací stroj môžete nastaviť tak, aby ste plynulo regulovali napätie nite, šírku šitej látky, dĺžku stehu od 1 do 5 mm a diferenciálny posuv od 0,5 do 2,2 mm. Overlock má aj reguláciu prítlaku pätky na šitie rôznych materiálov v rôznych vrstvách. Šičky ocenia plynulú reguláciu rýchlosti, možnosť veľmi pomalého šitia alebo plynulého zvyšovania rýchlosti na maximum.

Druhy stehov:
Overlockový steh so štyrmi niťami
Štvornitový elastický steh
Riedenie pomocou štyroch nití
Elastický steh na leme
Široký trojnitový steh
Úzky trojnitový steh
Úzky lemový steh
Rolovací steh
Rolovací steh dvojnitový
Lemovanie dvojnitové

Príslušenstvo:
Sada ihiel
Malý a veľký skrutkovač
Pinzeta
Náhradný nôž
Kľúč
Sieťky na nite
Držiak na cievky
Kefa
Navliekač nitky do ihly
Olej
Montážna doska – konzola
Schránka na odrezky
Pedál a štandardné príslušenstvo pre funkciu stroja

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
Poznámka:

» Všetky overlocky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Janome 744D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Janome 744D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Janome 744D.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií