AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Janome 990D

Zobraziť katalóg
Janome 990D
Overlock – celokovová vnútorná časť, 3 a 4-nitkový, šitie 1 či 2 ihlami, 5 druhov stehov, 9 šijacích programov, počas 1 operácie látku oreže aj očistí, vhodný na začistenie, zošitie a obrúbenie okrajov, pre ľahké, stredné a ťažké materiály, softshel a viacvrstvové teplákoviny, LED osvetlenie, súčasťou sada ihiel, sada skrutkovačov, pinzeta, pedál a štandardné príslušenstvo pre funkciu stroja, základná pätka na stroji, pätka na slepý steh, pätka na našívanie korálikov, pätky na kedrovanie (1/8", 3/16") a vodič
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  JANSS3493 Produktové číslo:  1036091
Janome 990D 422,87 € Momentálne nedostupné

Janome 990D

Janome 990D Overlock je 3/4-nitný mechanický šijací stroj s 5 typmi stehov a 9 šijacími programami. Má celokovovú vnútornú časť, čo z neho robí jeden z najkvalitnejších overlockov na trhu. Zamilujete si ho pre jeho jednoduché používanie. Overlock je vybavený diferenciálnym podávaním, vypínaním horného noža a možnosťou rolovacieho stehu. Dokáže strihať a čistiť tkaninu súčasne v jednej operácii. Používa sa najmä na začistenie, zošitie alebo lemovanie okrajov. Vytvára ozdobné, efektné švy na líci tkaniny. So šijacím strojom Janome získa vaše oblečenie profesionálny vzhľad. Overlock je určený pre ľahké, stredne ťažké a ťažké materiály vrátane softshellových alebo viacvrstvových teplákovín. Súčasťou je jedinečná sada pätiek na slepý steh, našívanie korálkov, kedrovanie 1,8" a 3/16" a vodič.

Kľúčové vlastnosti overlocku Janome 990D

  • Overlock Janome má celokovovú vnútornú časť
  • Vybavený diferenciálnym podávaním, vypínaním horného noža a možnosťou rolovacieho stehu
  • Oreže a očistí tkaninu v jednej operácii
  • Je vhodný na začistenie, zošitie a lemovanie okrajov
  • Overlock je určený pre ľahké, stredne ťažké a ťažké materiály vrátane softshellových alebo viacvrstvových teplákovín.
  • Súčasťou dodávky je jedinečná sada pätiek

Jednoduché ovládanie stroja Janome

Overlock Janome je jedným z najlepších strojov na trhu. Navliekanie stroja je veľmi jednoduché a jednoduchý návod nájdete pod krytom stroja. Overlock Janome zošije akúkoľvek látku. Vďaka diferencovanému podávaniu deleným podávačom nedochádza k vlneniu ani nadmernému uťahovaniu švov. Prechod na rolovací steh je jednoduchý, dokonca nie je potrebné meniť ani stehovú dosku. Stroj je vybavený mechanizmom vypínania horného noža na šitie bez orezávania. Šírku orezu možno nastaviť v rozmedzí od 3,1 do 7,5 mm.

Špeciálne vlastnosti overlocku Janome

Robustná kovová konštrukcia zaisťuje stabilný chod stroja aj pri veľkom zaťažení. Overlock Janome má silný výkon motora 105 W. Overlock je vybavený elektronickým spúšťačom a kvalitným vstavaným jednobodovým LED osvetlením. Šiť možno s 1 alebo 2 ihlami a 3 alebo 4 niťami. Oceníte možnosť normálneho alebo rolovacieho lemovania a mechanizmus vypnutia horného noža pre šitie bez orezu. pri overlocku si môžete nastaviť plynulú reguláciu napätia nití, šírky orezu šitej látky 3,1 – 5,1 mm, dĺžky stehu v rozmedzí 1 – 5 mm aj diferenciálneho podávania 0,5 – 2,2 mm. Overlock disponuje tiež reguláciou prítlaku pätky pre šitie rôznych materiálov v rôznom vrstvení. Krajčírky si cenia plynulú reguláciu rýchlosti, možnosť veľmi pomalého šitia či plynulé zvyšovanie rýchlosti na maximum.

Príslušenstvo:
Sada ihiel
Sada skrutkovačov
Pinzeta
Pedál a štandardné príslušenstvo pre funkciu stroja
Základná pätka na stroji
Pätka pre slepý steh
Pätka na prišívanie korálikov
Pätka na kedrovanie (1/8", 3/16")
Vodič


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
Poznámka:

» Všetky overlocky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň prosím vás kedy plánujete naskladnit tento produkt ? ďakujem

Diskusia a poradňa k Janome 990D
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Janome 990D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Janome 990D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Janome 990D.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií