AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Jawbone UP3 Indigo Twist

Zobraziť katalóg
Jawbone UP3 Indigo Twist
4,0 3 hodnotení
Fitness náramok - bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatické detekovanie aktivity, spánok (automaticky bez prepínania), Smart Alarm, stravovací režim, smart coach, srdcový tep), odolný voči postriekaniu vodou a potu, USB, bluetooth 4.0, LED indikátor, iOS/Android, výdrž batérie až 7 dní
Kód:  FTB002e9lcad Produktové číslo:  JL04-6161ABD-EU1

Jawbone UP3 Indigo Twist

Štýlový fitnes náramok, prostredníctvom ktorého môžete sledovať vašu každodennú aktivitu až do toho najmenšieho detailu. Pretože bez sústavného zaznamenávania dát nie je možné dosahovať správne výsledky. Zaznamenávajte, spoznajte svoje telo a zlepšite sa. Vďaka nameraným hodnotám budete mať absolútny prehľad o fungovaní svojho organizmu. Okrem praktického využitia je Jawbone UP3 aj elegantným módnym doplnkom, ktorý spestrí váš športový outfit.

Kľúčové vlastnosti

  • Fitnes náramok na sledovanie celodennej aktivity
  • Elegantné vyhotovenie z hypoalergénneho TPU
  • Zaznamenáva celý rad dôležitých informácií
  • Aplikácia zadarmo, kompatibilný so systémom iOS a Android
  • Odolná konštrukcia, odolná aj proti vode (nepotápať pod vodu)
  • Výkonná batéria až na 7 dní prevádzky
  • Prepojenie s mobilným telefónom, tabletom - prostredníctvom bluetooth
  • LED indikátor
  • Kompatibilitu s vaším smartfónom zistíte tu

Všetko, čo potrebujete vedieť

Dôvodov, prečo si zaobstarať práve tento náramok, je hneď niekoľko. Jawbone UP3 dokáže sledovať vašu celodennú aktivitu, na základe ktorej následne vypočíta počet spálených kalórií. Zároveň dokáže rozoznať, kedy spíte a v akej fáze spánku sa práve nachádzate. Keď už je reč o spánku - zariadenie disponuje aj zabudovaným budíkom, ktorý vás zobudí tak, aby ste boli ráno čo najviac svieži (založené na sledovaní spánku, budenie v rozmedzí 30 minút od nastavenej hodnoty).

Šikovný tréner do náročných podmienok

Náramku nechýbajú ani senzory na snímanie tepu či funkcia smart trénera, ktorá motivuje k dosiahnutiu vytýčených cieľov. Aby všetko fungovalo tak, ako má, je nutné prepojiť náramok s aplikáciou vo vašom smartfóne, prípadne tablete. Komunikácia prebieha prostredníctvom bluetooth. V aplikácii môžete nastavovať ciele, porovnávať sa s ostatnými alebo napríklad vkladať informácie o tom, čo ste práve zjedli. Čo sa týka samotnej konštrukcie, pozostáva z odolného materiálu. Ten je navyše vodoodolný, takže si nemusíte robiť žiadne starosti s počasím. Poteší aj zabudovaná batéria, ktorá udrží náramok v prevádzke až 7 dní.

Doplňujúce informácie:
Na tele náramku nájdete aj trojfarebnú LED. Modrá znamená, že spíte. Oranžová označuje aktivitu a biela upozornenia.

Senzory:
Bluetooth 4.0
Trojosový
Bio-impedancia - srdcový tep, dýchanie, Galvanic Skin Response (GSR)

Batéria:
Až 7 dní v prevádzke (na jedno nabitie)
Dobíjacia Lithium-Ion Polymer, 38 mAh
Dobíjanie trvá približne 1 hodinu

Rozmery:
220 × 12,2 × 3,0 - 9,3 mm

Obvod pásika:
140 - 190 mm

Hmotnosť:
29 gramov

Obsah balenia:
Jawbone UP3
Používateľská príručka
USB nabíjací kábel

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jawbone UP3 Indigo Twist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jawbone UP3 Indigo Twist. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jawbone UP3 Indigo Twist. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jawbone UP3 Indigo Twist. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jawbone UP3 Indigo Twist.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií