Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JBL Partybox 300

Zobraziť katalóg
JBL Partybox 300
4,6 26 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 240W, frekvenčný rozsah od 45 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 4.2, výdrž batérie 18 h
Kód:  JJ090g8s Produktové číslo:  JBLPARTYBOX300EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL Partybox 300

Bluetooth reproduktor

JBL PARTYBOX 300

Prenosný párty reproduktor JBL PARTYBOX 300 ponúka extrémny zvukový výkon a úžasné svetelné efekty, ktoré dodajú tú pravú šťavu každému večierku. Dva 6.5" woofre a tri výškové reproduktory s celkovým výkonom 240 W sa postarajú o pohlcujúci hudobný zážitok, ktorý bez problému ozvučí aj veľké priestory.

JBL PARTYBOX 300

Jednoduché prenášanie

Prenosný reproduktor JBL PARTYBOX 300 sa vďaka rozmerom 310×690×320 mm a hmotnosťou 15,8 kg pohodlne vojde do kufra auta, takže ho môžete vziať so sebou kam potrebujete. Zariadenie je naviac vybavené praktickými držadlami, ktoré umožnia jednoduché prenášanie reproduktora. Vďaka vstavanej batérii môžete reproduktor JBL PARTYBOX 300 rozoznieť naozaj kdekoľvek, či už je to na pláži, záhrade alebo na chate.

JBL PartyBox 300

JBL PARTYBOX 300 zaistí aj svetelnú show

Na nastolenie tej pravej tanečnej atmosféry je JBL PARTYBOX 300 vybavený svetelnými efektmi, ktoré lemujú jednotlivé reproduktory. Vyberať môžete z režimov Meter, Pulse a Party, ktoré ľahko nastavíte pomocou ovládacieho tlačidla na vrchnej strane reproduktora JBL PARTYBOX 300.

JBL PartyBox 300

Pripojte gitaru a mikrofón

JBL PARTYBOX 300 je vybavený konektormi na pripojenie gitary a mikrofónu, vďaka čomu sa ihneď stanete hviezdou stage. Vďaka Bluetooth rozhraniu môžete bezdrôtovo streamovať hudbu z vášho mobilného zariadenia. Na vrchnej strane reproduktora sa nachádza praktická štrbina, do ktorej pohodlne umiestnite váš mobilný telefón.

JBL PartyBox 300

Dlhotrvajúca zábava s JBL PARTYBOX 300

Vďaka vstavanej batérii s obrovskou kapacitou 10 000 mAh je zabezpečená až 18 hodinová prevádzka, čo bohato vystačí na celú párty a dokonca aj na after párty. Okrem toho môžete reproduktor JBL PARTYBOX 300 pripojiť do elektrickej siete pomocou 12V DC adaptéra (súčasť balenia).

JBL PartyBox 300

Prehrávanie cez USB

Pomocou USB konektora ľahko pripojíte externý disk s vašou obľúbenou hudbou alebo dobijete vaše mobilné zariadenie. Vo výbave nechýba AUX výstup a RCA konektory na prepojenie s ďalšími reproduktormi. JBL PARTYBOX 300 ľahko pripojíte k televízii, počítači alebo v aute pomocou prepojovacieho kábla do autozapalovača (súčasť balenia).

JBL PARTYBOX 300 s technológiou TWS

Pomocou RCA konektora alebo bezdrôtovej technológie TWS, využívajúcej Bluetooth rozhranie, ľahko prepojíte dva kompatibilné reproduktory do stereo režimu. Zaistíte si tak ešte výkonnejší zvukový výstup pre dokonalé ozvučenie veľkých priestorov či otvorených priestranstiev.

Kľúčové vlastnosti párty reproduktora JBL PARTYBOX 300

Špičkový zvukový výkon 240 W

Svetelné efekty (Meter, Pulse, Party)

Dobíjacia batéria s výdržou až 18 hodín

Vstup pre pripojenie mikrofónu a gitary

Partybox 300 má výstupy AUX, RCA L/R

Prehrávanie hudby cez USB z externých diskov alebo pomocou rozhrania Bluetooth
 

JBL PartyBox 300

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Výstupy
RCA – Cinch Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Výstupy
RCA – Cinch Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
240 W Hotovo!
Frekvencia od
45 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
4 Ohm Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
10 400 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
18 h Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
15,84 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
Párty Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa prepojiť partybox cez jbl connect s jbl xtreme 2?

Dobrý den, chci se zeptat, zda je vhodné JBL ozvučit i sálové lekce popřípadě venkovní workout?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda-li na tento reproduktor bude v nějaké brzké době nějaká sleva. Děkuji

Dobrý den vlastním dvě bedny jbl party box 300 .když je sparuji tak mají nádherný zvuk ale po nějakém čase např. 2 hodin začne hrát jedna opožděně asi o vteřinu. Nevíte co s tím dekuji

Zdravím mam jeden problém s mojim reprakom partybox 300. Po isto čase používania mi začal robiť zvláštnu chybu.... Keď ho postavím rovno tak počuť ako niečo tukne a zrazu reprak hrá akoby bol utopeny taky ten utopeny zvuk... Ale keď ho dám pole žiačky tak zase niečo tukne a už zrazu hra pekne jasno... Viete prosím poradiť čo s tým?... Vopred ďakujem

Zdravím de kúpim náhradné diely na JBL 300 potrebujem vrchný plast mám prasknutý nemôžem to nájsť na nete ďakujem na info

Dobrý deň. Chcem si kúpiť JBL pártybox 300 a dať ho do autá. Dá sa to spojiť s autom tak že sa hneď spoji s auto rádiom pri naštartovaní autá? Alebo vždy musím zapnúť a vypnúť JBL pártybox 300?

Dobrý deň, chcem sa opýtať ze ci je lepšie doma mat reproduktor napojený stále na el. prúd, alebo ho stále nabíjať? Ide mi hlavne o životnosť batérie.

Dobry den prosim o radu nejde mi zesilovat jbl 300 pres telefon ale musim vzdy rucne primo na reproduktoru podle youtube by to vsak jit melo diky za odpoved.

Dobrý den, prosím o radu. Připojí se mi partybox jbl 300 k novému iphonu se2 s bluetooth 5? Půjde spárovat? Děkuji za odpověď

123...
Diskusia a poradňa k JBL Partybox 300
Príslušenstvo pre JBL Partybox 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Partybox 300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Partybox 300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Partybox 300.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií