MS hokej Siguro kuchyňský robot

JURA X8

Zobraziť katalóg
JURA X8
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do kancelárie, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 5 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 47 × 37,3 × 46,1 cm (V׊×H), hmotnosť 14 kg
Kód:  JURAK135 Produktové číslo:  15413 Stránky výrobcu

JURA X8

Automatický kávovar JURA vám zaručí, že každá vaša káva bude vždy čerstvo namletá. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, stačí stlačiť tlačidlo a nápoj je pripravený. Navyše dokáže naraz pripraviť dve porcie kávy, čo je veľmi praktické, ak si chcete rýchlo urobiť kávu napríklad pre seba a svojho hosťa. Umožňuje flexibilitu v príprave všetkých vašich obľúbených kávových nápojov. Môžete sa tešiť až na 21 rôznych typov kávy. Plnoautomatický kávovar umožňuje spojenie s inteligentným mobilným zariadením, a tak je umožnené napríklad vzdialené zapnutie či nastavenie prípravy kávy. Automatický kávovar JURA pokryje potreby firiem či gastro prevádzok.

Automatický kávovar JURA X8 Screen
Automatický kávovar JURA X8 Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti automatického kávovaru JURA X8

  • Automatický kávovar JURA si získa srdce každého kávového nadšenca
  • Čakajú vás až 21 rôznych receptov
  • Káva je v kávovare stláčaná pod tlakom 15 bar
  • Nádržka na vodu má objem 5 l
  • Kapacita nádoby na kávovú usadeninu v porciách: 40
  • Materiálom automatického kávovaru JURA je plast
  • Z mliečnych receptúr sa dá pripraviť latte macchiato, caffe latte, cappuccino a flat white
  • Z nemliečnych receptúr si môžete vybrať espresso a ristretto
  • Nechýba takisto teplé mlieko, mliečna pena a horúca voda/čaj
  • Kávovar na zrnkovú kávu vyniká kompatibilitou s JURA J,O,E,®
  • Prepojenie cez Bluetooth
  • Chuť kávy modifikuje nastaviteľnosť teploty nápoja, nastaviteľnosť veľkosti nápoja a nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
  • K dispozícii budete mať tiež nastaviteľnosť teploty mlieka
  • Zásobník na 500 g kávových zŕn
  • Funkcia: funkcia horúcej vody, časovač, príprava dvoch šálok naraz, príprava nápoja jedným stlačením, automatické vypnutie a inteligentný

Nechajte sa rozmaznávať unikátnymi funkciami plnoautomatického kávovaru

Plnoautomatický kávovar JURA prináša funkcie na komfortnejšie používanie. Vďaka pridanej funkcii horúcej vody získate horúcu vodu bez kávy, čo je pohodlné a praktické, najmä ak nemáte k dispozícii samostatnú varnú kanvicu. Časovač poskytuje možnosť prednastaviť čas, kedy kávovar automaticky začne pripravovať kávu. Táto funkcia je hojne vyhľadávaná u ľudí, ktorí chcú mať čerstvú kávu presne v momente, keď sa prebudia alebo dorazia domov. Po určitom čase nečinnosti sa plne automatický kávovar automaticky vypína s cieľom šetriť energiu a maximalizovať bezpečnosť. S touto funkciou minimalizujete mieru opotrebovania kávovaru a predlžujete jeho životnosť.

Automatický kávovar JURA X8 Vlastnosti/technológia
Automatický kávovar JURA X8 Screen

Inteligentný automatický kávovar JURA

Inteligentný automatický kávovar JURA bude patriť medzi vašich najmilších pomocníkov v domácnosti. Vďaka intuitívnemu ovládaniu a smart funkciám je obsluha prístroja príjemná a jednoduchá. Je kompatibilný s inteligentnými technológiami, ako je JURA J,O,E,®, vďaka ktorým sa ku kávovaru pripojíte cez svoj telefón či tablet, a to z akéhokoľvek miesta. Aby ste využili všetky dostupné funkcie, inteligentný kávovar je nutné prepojiť s aplikáciou cez Bluetooth.

Čerstvo namletá káva navodí domácu pohodu

Automatický kávovar JURA vám garantuje čerstvo namletú kávu pri každej príprave. Tlak, pod akým je káva v prístroji stláčaná, je 15 bar, to stačí na vyrobenie espressa alebo kapučína, ako ho poznáte k kaviarne. Dostatočne veľký zásobník na kávové zrná vám ponúkne kapacitu 500 g, a tak sa nemusíte starať o neustále dopĺňanie.

Automatický kávovar JURA X8 Vlastnosti/technológia
Automatický kávovar JURA X8 Zadná strana

Upravte si chuť kávy podľa svojich individuálnych požiadaviek

Automatický kávovar JURA sa postará nielen o jednoduchú prípravu kávy, ale aj doladí jej dokonalú chuť. Tú obstará okrem iného funkcia nastavenia teploty nápoja, ktorá vyberie ideálnu teplotu sparenia kávy a dosiahne tak jej neodolateľnú arómu. Plnoautomatický kávovar je vybavený automatickým mliečnym systémom, len naplníte nádržku a necháte prístroj, aby urobil svoju prácu. Vychutnajte si vo svojej vlastnej kuchyni lahodné Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino a Flat White. Naparovacia tryska slúži na vytváranie pary, ktorá je nevyhnutná na ohrievanie a napenenie mlieka napríklad pri príprave kapučína alebo latte. Výsledkom je nápoj s plnou chuťou a krémovou penou. Kávovar má k dispozícii prídavný šľahač na mlieko, s ktorým vyrobí lahodnú mliečnu penu. Vy iba pridáte mlieko do zásobníka a vyberiete si nápoj podľa svojho gusta. Nachystané espresso kávovar zjemní našľahaným mliekom s bohatou penou. Nastavenie teploty pripravovaného mlieka je ľahké a vyžaduje len pár jednoduchých krokov.

Jednoduchá údržba aj čistenie kávovaru JURA

Údržba automatického kávovaru JURA je vskutku jednoduchá. Automatický proces čistenia prináša maximálne pohodlie pri používaní. Automatické preplachovanie sa aktivuje pri zapnutí prístroja a dokonale odstraňuje zvyšky kávy. Pred vypnutím prístroja sa vnútorný okruh opätovne prepláchne a odstráni kávové usadeniny. Na dosiahnutie čo najjednoduchšieho procesu údržby je nachystaná špičková technológia čistenia mliečnych okruhov. Tá zvládne automatické čistenie mliečneho systému po každej príprave mliečneho nápoja. Pokiaľ je nutné vykonať dôkladné čistenie alebo odvápnenie kávovaru na zrnkovú kávu, dostanete včas upozornenie. To následne zvládne odvápňovací program. Vápenaté a horčíkové usadeniny obvykle obmedzujú prietok vody, môžu znižovať teplotu a nepriaznivo ovplyvňovať chuť a arómu kávy. Môžete si tiež nastaviť správnu tvrdosť vody, aby ste dosiahli optimálnu chuť kávy. Kávovar sa po uplynutí nastaveného časového intervalu automaticky prepína do režimu pohotovosti, tak šetrí energiu aj životné prostredie.

Automatický kávovar JURA X8 Vlastnosti/technológia

Výbava:

nádoba na vodu, integrovaný mlynček na kávu, displej a mliečne riešenie, bezdotykový displej a manuálne tlačidlá, podsvietenie šálky, naparovacia dýza, mliečny systém a prídavný šľahač mlieka, systém odvápnenia a samočistiaci systém

Mliečne receptúry:

latte macchiato, caffe latte, cappuccino a flat white

Nemliečne receptúry:

espresso a ristretto

Ostatné receptúry:

teplé mlieko, mliečna pena a horúca voda/čaj

Rozmery:

47 × 37,3 × 46,1 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

14 kg

Maximálna výška priestoru pre šálku:

15,3 cm

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
5 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Kapacita zásobníka na kávové zrná
500 g Hotovo!
Kapacita nádoby na kávovú sadlinu v porciách
40 Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Príprava nápoja jedným stlačením, Automatické vypnutie, inteligentný Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť teploty nápoja, Nastaviteľnosť veľkosti nápoja, Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Príprava mlieka
Nastaviteľnosť teploty mlieka Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, Režim úspory energie, Nastaviteľná tvrdosť vody, Automatické čistenie mliečnych okruhov, Automatické preplachovanie, Odvápňovací program Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso, Mliečne kávové nápoje Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Displej, Mliečne riešenie Hotovo!
Používateľské rozhranie
Bezdotykový displej, Manuálne tlačidlá Hotovo!
Príprava nápoja
Podsvietenie šálky Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Prídavný šľahač mlieka Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
JURA J.O.E.® Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
46,1 cm Hotovo!
Šírka
37,3 cm Hotovo!
Výška
47 cm Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
15,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Receptúry

Minimálny počet receptúr
21 Hotovo!
Mliečne receptúry
Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino, Flat White Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Ristretto Hotovo!
Ostatné receptúry
Teplé mlieko, Mliečna pena, Horúca voda/čaj Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JURA X8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JURA X8.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií