Canon EOS M5 telo čierny + adaptér EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 čierna + papiere RP-54

Zobraziť katalóg
Canon EOS M5 telo čierny + adaptér EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 čierna + papiere RP-54
5 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CMOS 24.2Mpx, 3.2" výklopné dotykové LCD, Full HD video, SD/SDHC/SDXC, vstavaný blesk, elektronický hľadáčik, WiFi, HDMI, USB, sekvenčné snímanie 9 sn./s, bajonet Canon EF-M, 5-osová stabilizácia obrazu + Canon SELPHY CP1200 čierna + papiere RP-54
Kód:  OC065g5 Stránky výrobcu
Canon EOS M5 telo čierny + adaptér EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 čierna + papiere RP-54 Predaj skončil

Canon EOS M5 telo čierny + adaptér EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 čierna + papiere RP-54



Súprava pre milovníkov fotografií

Výnimočný model Canon EOS M5 je ideálnym riešením pre všetkých nadšencov fotografovania. Ide o vlajkový model bezzrkadlových fotoaparátov značky Canon. Je dokonalým spojením kompaktného fotoaparátu a digitálnej zrkadlovky. Rýchle zaostrovanie zaručí, že vám neunikne žiadny okamih a vaše spomienky zostanú navždy ostré. Pýši sa rozlíšením 24,2 Mpx, vďaka tomu zachováte mimoriadnu kvalitu detailov. Ďalšou podstatnou výhodou tohto aparátu je, že natáča skvelé videá a preto si uchováte svoje zážitky nielen v podobe fotiek, ale aj vo forme videa vo vysokej kvalite Full HD. K fotoaparátu navyše dostanete adaptér EF-EOS M, kvalitnú tlačiareň Canon Selphy CP1200 v čiernej farbe a súpravu 54 fotopapierov Canon.


Canon EOS M5
 

Bezzrkadlová jednotka od Canonu

Čierny Canon EOS M5 je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí majú radi kvalitu za rozumnú cenu. Ovládanie aparátu je veľmi jednoduché a intuitívne. Disponuje veľkým dotykovým 3,2" displejom s rozlíšením 1 640 000 bodov. Funkcia Quick Control uľahčuje rýchlosť nastavenia najpoužívanejších funkcií. Zhotovené snímky môžete ukladať na kartu vo formáte RAW aj JPEG. Dual Pixel CMOS AF pre presné sledovanie objektov a zabudovaná 5-osová digitálna stabilizácia vám pomôže natáčať filmové videá v rozlíšení Full HD. Vďaka výklopnému displeju môžete fotky a videá zhotovovať aj z neobvyklých uhlov.

Čím vyniká EOS M5?

  • Vysoké rozlíšenie 24,2 Mpx APS-C CMOS snímač
  • Špičkový výkon
  • Intuitívne ovládanie na výklopnom 3,2" dotykovom LCD displeji
  • Rýchlosť automatického zaostrovania
  • Video v kvalite Full HD
  • 49 zaostrovacích bodov
  • Možnosť využívať objektívy EF a EF-S
  • Malý šum aj pri vyššom nastavení ISO
  • Elegantný čierny dizajn
Canon EOS M5
 
Canon EOS M5
 

Stanete sa profesionálom

Fotoaparát Canon EOS M5 podporuje hneď niekoľko noviniek, ktoré prehĺbia vaše zručnosti s fotografovaním. Jednou z nich je "príbehová" aplikácia Canon Companion. Tá má v sebe zabudované foto a video manuály s inštrukciami na fotenie. Tiež ponúka možnosť ukladania fotiek a následné sledovanie svojho pokroku v kariére fotografa. Ak teda uvažujete nad fotografovaním, táto aplikácia by vám nemala chýbať.

Kráľ bezdrôtového pripojenia

Máte pri sebe neustále smartfón, notebook alebo tablet? Potom určite oceníte tiež bezdrôtové technológie, akými sú WiFi, Bluetooth a NFC. S EOS M5 môžete fotiť na diaľku a ukladať fotografie do Cloudu, okamžite prezerať fotky cez váš telefón alebo upravovať vašu galériu.

Canon EOS M5
 


S tlačiarňou kamkoľvek si predstavíte

Spoločne s fotoaparátom zakúpite tlačiareň Canon SELPHY CP1200 v čiernom vyhotovení, ktorá vyniká svojou mobilitou. Či už potrebujete tlačiť doma alebo kdekoľvek inde, túto šikovnú tlačiareň môžete zobrať všade so sebou. Okrem svojej mobility vyniká tiež rýchlosťou tlače a jednoduchým ovládaním farebného digitálneho displeja. Rýchlosť tlače fotografie s rozmermi 10 × 15 cm jej zaberie iba 47 sekúnd. Pripojenie k tlačiarni je možné priamo z fotoaparátu, cez USB, pamäťovú kartu alebo WiFi.

Spolu s tlačiarňou dostanete balenie 54 papierov vo veľkosti 100 × 148 mm (4" × 6").

Canon Selphy CP1200
 

Preneste svoje myšlienky na papier

  • Rýchla, jednoduchá a kvalitná tlač odkiaľkoľvek
  • Kvalita tlače s rozlíšením až 16,7 miliónov farieb
  • V cene aj balenie papierov RP-54 (10 × 15 cm) zadarmo
  • Pripojenie cez WiFi, USB a Bluetooth


Kuknite na video o Canon EOS M5 z dielne AlzaTech


 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,56 cm Hotovo!
Výška
8,92 cm Hotovo!
Hĺbka
6,06 cm Hotovo!
Hmotnosť
427 g Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Výmenné objektívy, Sánky na blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Elektronická Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
7 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Bajonet
Canon EF-M Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3,2" (8,13 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
295 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 040 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon EOS M5 telo čierny + adaptér EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 čierna + papiere RP-54 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M5 tělo černý + adaptér EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 černá + papíry RP-54. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M5 Gehäuse schwarz + EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 schwarz + Papier RP-54. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M5 Gehäuse schwarz + EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 schwarz + Papier RP-54. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS M5 (fekete) + EF-EOS M + Canon SELPHY CP1200 (fekete) + RP-54.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií