Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kandao Meeting Pro

Zobraziť katalóg
Kandao Meeting Pro
4,5 4 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
360° kamera – all in one konferenčná webkamera, kamera + všesmerový mikrofón (8 integrovaných mikrofónov) + reproduktor, funguje aj bez pripojenia k PC/notebooku – stačí pripojiť rovno k výstupnému video zariadeniu, automatické ostrenie na hovoriacu osobu, porty: RJ-45, WiFi, HDMI, USB-A na pripojenie myši či klávesnice, SD slot pre nahrávanie, integrovaný Android OS, Bluetooth diaľkový ovládač v balení
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KAN190c2 Produktové číslo:  W14444
Kandao Meeting Pro 901,90 € Rozbalené

Kandao Meeting Pro

Kandao Meeting Pro je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Urobte

videokonferencie inteligentnejšie

Kandao Meeting Pro je konferenčná 360-stupňová kamera s ôsmimi všesmerovými mikrofónmi, 10 W reproduktorom a dvomi Full HD objektívmi. Vďaka tejto konferenčnej kamere dostanú vaše rokovania či schôdzky na diaľku potrebnú obrazovú aj zvukovú kvalitu. Je ako stvorená pre aplikácieSkype, Cisco WebEx, Zoom, Slack, GoToMeeting a ďalšie. Okrem toho ponúka funkciu automatického ostrenia a jednoduchú inštaláciu.Pri kamere Kandao Meeting Pro sa môžete tešiť na bezdrôtové zrkadlenie obrazu z vášho zariadenia s Windows/Android pomocou Miracast alebo iOS cez AirPlay. 

 Kandao Meeting Pro

POČET MIKROFÓNOV

8

PRIPOJENIE

USB-C

MAX. ROZLÍŠENIE

Full HD (1 920 × 1 080)

 Kandao Meeting Pro

Inteligentné sledovanie a automatické zaostrenie

Táto kamera využíva najmodernejšie AI technológie, ktoré sa automaticky zameriavajú na aktívnych účastníkov konferencie. V prípade, že sa konferencie zúčastňuje viac ľudí, automaticky rozdelí obrazovku na obraz s 360° záberom všetkých účastníkov a potom jednotlivými obrazmi s jednotlivými používateľmi. Vie tiež dynamickyrozpoznať a sledovať toho, kto práve hovorí.

Kandao Meeting Pro je ideálny pre videokonferencie

Objektívy typu Fish Eye ponúkajú široký uhol záberu a bez problémov poskytne 360° záber celej miestnosti v rozlíšení 8K. Štandardne potom streamuje video v rozlíšení Full HD (30 fps). Využiť budete môcť tiež celkom tri režimy – diskusný, prezentačný a globálny mód. Kandao Meeting Pro je tak vhodná nielen na videokonferencie, ale aj vzdialené stretnutia, diaľkové štúdium či konzultácie.

 Kandao Meeting Pro
 Kandao Meeting Pro

Veľmi jednoduchá inštalácia

Samozrejmosťou je jednoduchá a rýchla inštalácia bez potreby špeciálneho softvéru. Kameru Kandao Meeting Pro stačí zapojiť do voľného USB-C portu a počas minúty môžete začať s prezentáciou.

Kľúčové vlastnosti
Kandao Meeting Pro

  • Kandao zaistí perfektný prehľad na videokonferenciách
  • Vysoká kvalita nahrávaného obrazu aj zvuku
  • Funkcia bezdrôtového zdieľania obsahu pre Windows/Android pomocou Miracast, zariadenia s iOS prostredníctvom AirPlay
  • Redukcia šumu
  • Automatické zaostrovanie na aktívnych používateľov
  • Vysoká podpora aplikácií pre videokonferencie
  • Pop-up systém chráni vaše súkromie
  • Kandao Meeting Pro ponúka niekoľko módov na streamovanie
  • So zvukovým dosahom 5,5 metrov
 Kandao Meeting Pro
 Kandao Meeting Pro

Nové funkcie pre zlepšenie meetingov a konferencií

Pomocou novej funkcie dokáže viac jednotiek Kandao pracovať spoločne. Prostredníctvom softvéru Kandao Meeting Omni, ktorý je voľne na stiahnutie na stránkach výrobcu, je možné prepojiť nanajvýš 4 jednotky Meeting Pro dohromady. Vďaka tomu môžete pohodlne pokryť veľkú zasadaciu miestnosť. Algoritmus Kandao Meeting AI4.0 umožní širšiu škálu inteligentného sledovania hovorcov. Tým vám ponúkne zážitok z komunikácie tvárou v tvár. Využiť možno aj prepínanie režimu schôdzok, v ktorom vám bude umožnené zvýrazniť aktívneho rečníka alebo si vybrať uhol pohľadu na obrazovku.

Kandao Meeting Pro chráni vaše súkromie

Kandao Meeting Pro navyše dynamicky optimalizuje expozíciu a dolaďuje tóny pleti na základe svetelných podmienok.Iste oceníte, že objektívy môžete jednoducho „schovať“ do tela kamery a tým chrániť svoje súkromie.

 Kandao Meeting Pro

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Vlastnosti
Stereo (viac ako 1 mikrofón), Autentické ostrenie (autofocus), Ovládanie na diaľku Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typ
Profesionálny, Webkamery Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Stereo (viac ako 1 mikrofón), Autentické ostrenie (autofocus), Ovládanie na diaľku Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny, Webkamery Hotovo!
Funkcie
Detekcia tvárí Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 360° kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tu někdo komu se podařilo nainstalovat Google Meet? Každá snaha o instalaci končí, podobně jako u dalších aplikací, hláškou "This device isn't Play Protect certified. Contact the device manufacturer or retailer and ask for a certified device." Zajímá mě zda to tedy někdy někdo byl schopný vyřešit. Máme už třetí kus a vždy to bylo stejné. Pokud je tu nějaký technický expert, třeba z alzy, která to zařízení dováží, tak moc ocením radu, jak to překonat. Díky.

Dobrý den, kolik váží zařízení? Děkuji za odpověď.

dobrý deň! funguje toto zariadenie aj pre zariadenia Apple? ďakujem!

Dobrý deň, plánujeme zakúpenie Kandao Meeting Pro. 1. Čo všetko je obsahom balenia ? 2. Pri pripojení cez USB kabel na notebook/ PC s Windows 10 a 11 je potrebná inštalácia obslužného softweru alebo je zariadenie rozpoznané ako web kamera ? 3. To isté ako otázka 2. Pri pripojení cez USB kabel macbook/OSX systém ? (je potrebá inštalácia softweru) 4. Je možne zdielať obrazovku notebooku/PC ak aktuálne beží meeting cez aplikácie v android systéme zariadenia (zariadenie je pripojené na TV cez HDMI kábel). Ďakujem.

Dobrý deň. Píšete, že funguje aj s MS Teams. Prosím, odpovedzte mi na zásadnú otázku. Funguje s MS Teams bez použitia notebooku? Pretože zákazník v recenzii to kategoricky popiera. Ďakujem.

Dobrý den, spolupracuje tato kamera i s MS Teams??

Dobrý den, máte někdo s tímhle zařízením pozitivní zkušenosti? Z jediné recenze tady vidím, že nefunguje zařízení bez připojení notebooku, což mi přijde jako zásadní.. kdyby to tak bylo, zařízení bych vrátil.

Dobrý den, lze toto zařízení zavěsit i vzhůru nohama na strop ? Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií