Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Kela Lopárik KAILA agát 30 × 20 × 1,5cm

Zobraziť katalóg
Kela Lopárik KAILA agát 30 × 20 × 1,5cm
Lopárik – vysoko odolný, tvrdé agátové drevo, rozmery 30×20×1.5cm
Kód:  KELPR106 Produktové číslo:  KL-11694

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kela Lopárik KAILA agát 30 × 20 × 1,5cm Predaj skončil

Kela Lopárik KAILA agát 30 × 20 × 1,5cm

Poďte si urobiť radosť a vybavte si kuchyňu novým agátovým lopárikom KAILA od značky Kela. Agátové drevo je veľmi odolný materiál a je ideálny na krájanie potravín. Ak nepotrebujete doštičku na krájanie, kúpte si ho na servírovanie raňajok, večerí či pohostení pre návštevy. Môžete si urobiť z obyčajného chleba so syrom zážitkovú večeru formou kompletne obloženej syrovej doštičky. Aj klasickému údenému kolenu alebo rebrám s chrenom a horčicou to pristane viac na doske než na tanieri. Nečakanú návštevu tak môžete oslniť doštičkou s údeninami, syrmi, trochou ovocia a zeleniny, ktoré bude vyzerať luxusne.

Prečo si vybrať doštičku KAILA

  • Kuchynská potreba z prírodného materiálu
  • Vysoko odolná doštička
  • Príjemný pocit z krájania bez nárazov noža o sklenenú, plastovú alebo kovovú plochu
  • Rôznorodé využitie lopárika KAILA ako na krájanie, tak aj na servírovanie
  • Menšia, ale nie malá doštička
  • Výrez na zavesenie alebo ľahšie uchopenie

Dôležitá je údržba

Drevené kuchynské potreby, ako práve lopáriky KAILA, nie sú vhodné na umývanie v umývačke a je nutné ich umývať pod vlažnou vodou. Drevo nie je kov, takže časom bude mať svoje zárezy od nožov a sekáčikov, a potom je nutné ešte viac dbať na čistotu. Kvôli dlhšej životnosti je vhodné raz za čas použiť na doštičku čistiaci olej.

Rozmery:
30 × 20 × 1,5 cm

Materiál:
agátové drevo

Farba:
prírodná

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kela Lopárik KAILA agát 30 × 20 × 1,5cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kela Prkénko KAILA akát 30x20x1.5cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kela Hackbrett KAILA Robinie 30x20x1,5 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kela Hackbrett KAILA Robinie 30x20x1,5 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kela KAILA akácfa vágódeszka 30 x 20 x 1.5 cm.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií