Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kodak Astro Zoom AZ252 čierny

Zobraziť katalóg
Kodak Astro Zoom AZ252 čierny
4,3 9 hodnotení
Digitálny fotoaparát – ultrazoom, deteguje tváre, so statívovým závitom, bez hľadáčika, optická stabilizácia obrazu, 1/2,3" snímač, rozlíšenie snímača 16,15 Mpx, maximálne rozlíšenie videa HD, uhlopriečka displeja 3", pevný displej, podporovaný formát JPEG , SD pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 32 GB, vnútorná pamäť 8 MB, rozhranie USB 2.0, HDMI a A/V (TV výstup) súčasťou, rozmery 7,77 × 11,36 × 6,97 cm (V׊×H), hmotnosť 0,336 kg, krytka objektívu súčasťou balenia
Kód:  OC073c1 Produktové číslo:  KOAZ252BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kodak Astro Zoom AZ252 čierny

MALÝ, ALE NABITÝ FUNKCIAMI 

Kodak AZ252 z radu Astro Zoom je určený všetkým, ktorí nechcú voliť kompromis medzi kompaktnými rozmermi a kvalitou snímok. Kvalitný 16 MPx snímač typu CCD v spojení s objektívom s 25× optickým zoomom začínajúcim na širokouhlých 24 mm zaisťujú čisté a ostré fotografie, ktoré vás očaria. K dispozícii máte všetko potrebné rovno v balení, takže môžete začať fotografovať ihneď. K pohodlnému používaniu prispieva aj české menu v prístroji. Fotoaparát sa napriek malým rozmerom vyznačuje skvelou ergonómiou, takže výborne padne do ruky a nebudete ho vnímať ako záťaž ani pri celodennom nosení. 

  • 25× optický zoom 
  • Rozsah ohniskových vzdialeností 24 600 mm (ekvivalent kinofilmu) 
  • Kvalitný 16 MPx snímač typu CCD 
  • České menu
  • 3" LCD displej s vysokým rozlíšením
  • Natáčanie videa v HD rozlíšení 720 p pri 30 sn/s
  • Optická stabilizácia obrazu (OIS)
  • Napájanie batériami AA

S 25× OPTICKÝM ZOOMOM NIE JE NIČ PRÍLIŠ ĎALEKO 

Kodak AZ252 vás nesklame v žiadnej fotografickej situácii vďaka objektívu s 25-násobným zoomom a optickou stabilizáciou. S rozsahom od širokouhlého po teleobjektív zvládnete dokumentovať športové udalosti, fotografovať prírodu okolo seba z bezprostrednej blízkosti aj na veľkú diaľku napríklad na safari a zhotovovať portréty aj skupinové fotky pri rodinných udalostiach. Veľkou výhodou je, že oproti zrkadlovke nemusíte na pokrytie rovnakého ohniskového rozsahu so sebou nosiť objektívy vážiace niekoľko kilogramov alebo zložito premýšľať, aký objektív pribaliť do tašky a aký nechať doma. Optický zoom dopĺňa štvornásobné digitálne zväčšenie, takže na dlhom konci dosahuje kombinovaný rozsah zoomu ohniskovú vzdialenosť 2400 mm. 

 NA 3" DISPLEJI UVIDÍTE VŠETKO DO POSLEDNÉHO DETAILU, ČESKÉ MENU UĽAHČÍ PRÁCU 

Komponovanie záberov, prezeranie snímok a výber tých najlepších je hračka na veľkom, jasnom a ľahko čitateľnom 3" LCD displeji s vysokým rozlíšením 230 tisíc bodov. Prácu vám uľahčí aj plne české menu fotoaparátu, v ktorom sa ľahko zorientujete. 

PRE 24 MM OBJEKTÍV NIE JE ŽIADNA SCÉNA PRÍLIŠ ŠIROKÁ

S objektívom s ohniskovou vzdialenosťou 24 mm vás nebude šírka záberu pri komponovaní záberu nijako obmedzovať. Žiadna rodinná stretávka alebo oslava s priateľmi nie je príliš veľká, aby niekto zostal mimo záber. A ak fotografujete na cestách, nepochybne oceníte panoramatický režim.

16 MPx SNÍMAČ ZAISTÍ DOKONALE PREKRESLENÉ SNÍMKY

Detailne prekreslené, čisté snímky v živých farbách zaobstaráte vďaka snímaču typu CCD s rozlíšením 16 megapixelov. O ostrosť za všetkých okolností sa postará optická stabilizácia obrazu. Dajte priestor svojej kreativite a objavujte možnosti rôznych prednastavených režimov a filtrov. Nemusíte sa báť ani orezu a zväčšovania, o kvalitu snímky pri vysokom rozlíšení neprídete.

OVLÁDNITE VŠETKY REŽIMY 

Na svojom Kodaku AZ252 môžete jednoducho prepínať medzi fotografickými režimami pomocou otočného prepínača, ktorý je pohotovo dostupný na hornom paneli. Zvoľte režim podľa scény a prístroj sa postará o všetko ostatné. Parametre zvoleného režimu môžete jednoducho upraviť, bez toho aby ste sa museli vydávať do nastavenia fotoaparátu. 

ZACHYŤTE NAJKRAJŠIE OKAMIHY NA VIDEU VO VYSOKOM ROZLÍŠENÍ

Statické snímky majú svoje jedinečné čaro, ale aj ten najvernejší fotograf uzná, že niektoré životné situácie stoja za zachytenie na video. S Kodakom AZ252 zaznamenáte vzácne okamihy jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Vaše nahrávky vo vysokom rozlíšení až 720 p pri 30 snímkach za sekundu budú vždy jasné a ostré.

NADŠTANDARDNÁ ZÁRUKA NA VÝROBKY KODAK

Okrem samozrejmej štandardnej dvojročnej záruky spoločnosť Kodak navyše poskytuje službu bezplatného vyzdvihnutia pokazeného prístroja a opätovného doručenia k vám domov po oprave v odbornom servise. Stačí vyplniť a odoslať stručný formulár. Kuriér od vás prístroj prevezme a doručí späť opravený. Šetríme tak váš čas, ktorý by ste strávili cestou k predajcovi, alebo peniaze za poštovné.


Parametre a špecifikácia

Šírka
11,36 cm Hotovo!
Výška
7,77 cm Hotovo!
Hĺbka
6,97 cm Hotovo!
Hmotnosť
336 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,36 cm Hotovo!
Výška
7,77 cm Hotovo!
Hĺbka
6,97 cm Hotovo!
Hmotnosť
336 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
16,15 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/2 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
600 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,7 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,2 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
3 cm Hotovo!
Optický zoom
25 × Hotovo!
Bajonet
Bez bajonetu Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Pevný Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 MB (0,01 GB) Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
AA Hotovo!
Typ napájania
4× AA Hotovo!
Výdrž batérie
280 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Krytka objektívu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má fotoaparát závit na stativ? Nevíte jak si porádí s nočními snímky vzdálenost cca 3m?

Dobrý den, prosím o informaci, zda je součástí balení i paměťová karta? V případě že nikoliv, potom o doporučení, jakou k tomuto přístroji zakoupit. Děkuji.

Dobrý den mám dotaz bude fotografie lepší z tohoto fotoaparátu nebo telefonu Samsung galaxy m12. Konkrétně fotografie kytek a přírody z blýská. Děkuji za odpověď.

Jak vypadá umístění na baterie ? U podobného přístroje byly baterie uzavřeny víkem se 3 plastovými klipy, které se časem ulomily a baterie vypadávaly z foťáku ven.

Dobrý den, mám o tento fotoaparát zájem,ale chtěl bych se zeptat,jestli by šlo obdržet nějaké foto focené tímto fotoaparátem. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Dobrý den, nenašla jsem informaci zda se blesk ovládá ručně, nebo se otevírá automaticky. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dotaz na první dobrou. Lepší fotografie bude z tohoto fotoaparátu nebo z mobilu Samsung S10? Díky

Hcel by som sa opýtať či sa v tomto fotoaparáte môžu používať aj dobíjateľné batérie.

Prosím má samospoušť?nikde jsem to nenašla.Děkiji

dobry den je sucastou fotoaparatu nabijacka?

123
Diskusia a poradňa k Kodak Astro Zoom AZ252 čierny
Príslušenstvo pre Kodak Astro Zoom AZ252 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kodak Astro Zoom AZ252 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kodak Astro Zoom AZ252 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kodak Astro Zoom AZ252 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kodak Astro Zoom AZ252 fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií