AlzaPlus+ kancelář

Kreul Mramorovacia farba Magic Marble základná

Zobraziť katalóg
Kreul Mramorovacia farba Magic Marble základná
Kreatívna sada – obsahuje 6× 20ml
Kód:  HRAif7503 Produktové číslo:  4000798736002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kreul Mramorovacia farba Magic Marble základná Predaj skončil

Kreul Mramorovacia farba Magic Marble základná

Ak milujete kreatívnu tvorbu a originálne, vlastnoručne vyrobené veci, zo základnej súpravy mramorovacích farieb Magic Marble značky Kreul budete určite nadšení. Vďaka nej si totiž môžete vytvoriť vlastné skvelé doplnky do domácnosti a dekorácie. Mramorovacie farby vytvoria na porceláne, sviečkach, drevených debnách či obrázkoch nádherné a jedinečné pestrofarebné vzory.

Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Magic Marble

  • Kreatívna súprava značky Kreul
  • Základná súprava mramorovacích farieb
  • Pre dekorovanie porcelánu, skla, kovu, sviečok, dreva a pod.
  • Originálny vzhľad
  • Ideálne pre vytváranie darčekov či doplnkov do domácnosti

Ako na to?

Hladké plochy je potrebné najprv starostlivo odmastiť, na sklo odporúčame použiť hodvábny lak. Vopred si rozmyslite, ako chcete, aby predmet vyzeral - druhá farba bude intenzívnejšia a potlačia prvú farbu. Pokiaľ máte záujem o jednofarebné mramorovanie, použite kombináciu bezfarebnej farby a farby, ktorú chcete tvoriť. Farby možno miešať dohromady a získať tak úplne nový odtieň. Pri mramorovaní je nutné postupovať rýchlo, aby sa zabránilo vzniku farebného filmu. Iba na bielych predmetoch bude vidieť originálny farebný tón, na ostatných predmetoch bude farba tmavšia. Pokiaľ chcete Mramorový textil, radšej najskôr materiál otestujte. Na čistenie používajte náhradku terpentínu.

Obsah balenia:
6 ks mramorovacích farieb Magic Marble (20 ml): biela, slnečné žltá, červená, modrá, zelená, čierna
Návod

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kreul Mramorovacia farba Magic Marble základná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kreul Mramorovací barva Magic Marble základní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreul Magic Marmor Basis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreul Magic Marmor Basis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kreul Magic Marble kreatív szett.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií