AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Zobraziť katalóg
KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110
Tyčový mixér nerez, 800W, 5 rýchlostí + turbo, nádoba 0.8l, hlava na drvenie ľadu
Kód:  EAV4095d Produktové číslo:  HZ505110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Unikátny tyčový mixér Krups Perfect sa stane vaším najvernejším kuchynským pomocníkom. Tento šikovný přítroj je vybavený brilantná mixovací hlavou pre jednoduchú a rýchlu prípravu pokrmov. Nová technológia zabezpečí, že veľké kusy budú privádzané späť k ostrie, kým nebudú dokonale rozmixované. To je veľká výhoda oproti bežným mixérom, kedy nerozmixované kusy zostávajú vplyvom odstredivej sily nespracované.

Štyri špeciálne navrhnutá zošikmená krídla skvele usmerňujú tok a eliminujú sania. Ny výber je zo štyroch možných mixovacích čepeľou pre efektívne spracovanie všetkých kúskov v čo najkratšom čase. Mixér disponuje tiež hlavou na drvenie ľadu, ktorá je schopná rozdrviť až 0,5 kg kusy ľadu vďaka trom zúbkovaným a jednému ostrému nožmi s exkluzívnou mriežkou. Ľahko tak pripravíte potrebné lahodné kokteily, smooothie či mliečne shaky.

Mixovací hlava je opatrená tromi úzkymi otvormi pre odvedenie rozdrveného ľadu, exkluzívne mriežkou pre konštantnú veľkosť drveného ľadu a dvojitou šľahacou metlou pre precízne našľahanie bielkov, ktorá je 5 x rýchlejšia než štandardné metličky. Objemná mixovacia nádoba dovoľuje spracovanie veľkého množstva surovín.

Doplňujúce informácie:

Materiál:
Vysoko odolná nerezová oceľ

Farebné prevedenie:
Biele / Čierne

Vlastnosti:
Kvalitný materiál
Spoľahlivá konštrukcia
Ochranné puzdro pre nerezové hlavy
Jednoduché čistenie a údržba
Ergonomické prevedenie
5 rýchlostí + Turbo
4 čepele - 3 vrúbkované, 1 ostrá

Príkon:
800 W

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
4 Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
4 Hotovo!

Rýchlosť

Počet rýchlostí
5 Hotovo!

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií