MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lacné pánske smart hodinky s koženým remienkom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
Kompatibilný OS
IOS
(2)
Android s GMS
(2)
Bezdrôtová technológia
NFC
(2)
Bluetooth
(2)
LTE
(2)
WiFi
(2)
GPS
(2)
Športové aktivity
Bedminton
(2)
Beh
(2)
Cyklistika
(2)
Fitness
(2)
Golf
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné pánske smart hodinky s koženým remienkom, respektíve všetky pánske smart hodinky s koženým remienkom zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je HUAWEI WATCH 4 Pro Classic, ktorý stojí 561,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
2 položky
5,0
HUAWEI WATCH 4 Pro Classic
Smart hodinky – pánske, kompatibilné s iOS a Android s GMS, 1,5" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 144 h, s ovládaním v češtine
561,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HU80585b2
5,0
HUAWEI WATCH 4 Pro Classic
Smart hodinky – pánske, kompatibilné s iOS a Android s GMS, 1,5" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 144 h, s ovládaním v češtine
591,26 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 21. 5. 2024
Objednávací kód: HU80585b2
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Stal sa z vášho dieťaťa v posledných mesiacoch leňoch a len zložito ho prehovárate k fyzickým aktivitám? Vyskúšajte smart hodinky WowME Kids Play, ktoré hravým spôsobom znovu naštartujú záujem o pohyb. Čo všetko vedia hodinky zmerať? A ako fungujú v každodennej praxi?
Inteligentné hodinkyXiaomi Watch S1 a S1 Active (RECENZIA) – nový dizajn s novými limitmi Posvietili sme si na dvojicu smart hodiniek od populárnej značky Xiaomi, ktorá v minulosti už niekoľkokrát prekvapila svojou schopnosťou ponúknuť elektroniku s takmer bezkonkurenčným pomerom cena/výkon. Podarí sa jej to aj tentoraz?
Tie najlepšie športové funkcie, famózny AMOLED displej aj 16-dňová výdrž batérie. Garmin Epix akoby mali všetko, čo si náročný športovec môže priať.
Uvažujete nad smart watch, ale odrádza vás nízka výdrž batérie alebo sa nechcete vzdať elegantného vzhľadu a mechanických ručičiek? Potom by vás mohli zaujať smart hybridné hodinky. O čo vôbec ide? A aké sú ich výhody a nevýhody oproti bežným inteligentným hodinkám? Na...
Viac článkov Všetky články
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pánske smart hodinky s koženým remienkom
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií