Laica digitálna kuchynská váha 20kg

Zobraziť katalóg
Laica digitálna kuchynská váha 20kg
Kuchynská váha – nosnosť 20kg, presnosť váženia 1g, LCD displej 6.1x2.8cm, funkcia Tara pre pridanie a váženie ďalších prísad, povrch z tvrdeného skla 3mm, dotykové tlačidlá, 60 sekundové podržanie nameranej hodnoty na displeji, rozmery platformy 30x22x2.1cm, prevádzka na batérie 2xAAA (nie sú súčasťou balenia)
Kód:  LAIDV004 Produktové číslo:  KS5020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Laica digitálna kuchynská váha 20kg Predaj skončil

Laica digitálna kuchynská váha 20kg

Digitálna kuchynská váha Laica je absolútne nevyhnutným pomocníkom v každej kuchyni. Vďaka svojmu kvalitnému prevedeniu a povrchu z 3 mm hrubého tvrdeného skla umožňuje vážiť potraviny až do 20 kg. Prehľadný LCD displej poskytuje okamžité informácie o nameranej hodnote a praktické dotykové ovládanie uľahčuje obsluhu váhy. Užitočná funkcia Tara umožňuje jedným stlačením ľahké váženie postupne pridávaných ingrediencií. Kuchynská váha Laica vás nadchne nielen svojim dizajnom s motívom varešiek a ovocia, ale aj presnosťou váženia na 1 g. Navyše obsahuje funkciu pre podržanie informácií na displeji na dobu 60 sekúnd. Vážte presne, vážte štýlovo!

Kľúčové vlastnosti digitálnej kuchynskej váhy Laica

  • Nosnosť až 20 kg
  • Presnosť merania na 1 g
  • Povrch zo silného tvrdeného skla
  • Kuchynská váha Laica má prehľadný LCD displej
  • Jednoduché dotykové ovládanie
  • Funkcia pre podržanie hodnôt na displeji
  • Nádherný taliansky dizajn
  • Prevádzka na batérie
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Viacfarebná Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!

Farba

Farba
Viacfarebná Hotovo!

Rozmery

Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
3 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Laica digitálna kuchynská váha 20kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA digitální kuchyňská váha 20kg. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Küchenwaage Laica Digital bis 20 kg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Küchenwaage Laica Digital bis 20 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Laica digitális, 20 kg.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií