Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lauben Sous Vide Stick SV01

Zobraziť katalóg
Lauben Sous Vide Stick SV01
4,9 51 hodnotení
Sous-vide varič , s príkonom 1200 W, časovač, LCD displej a nastavenie teploty, farba čierna
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  LAUPV043 Produktové číslo:  4260645680043
Lauben Sous Vide Stick SV01 102,90 € Momentálne nedostupné

Lauben Sous Vide Stick SV01

Lauben Sous Vide Stick SV01 je ponorný varič vhodný do každej domácnosti, ale tiež nájde svoje uplatnenie aj na cestách. Vďaka tomuto prístroju uvaríte rýchlo, kvalitne a s minimom tuku. Ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01 umožňuje variť vo vákuu pri nízkych teplotách, takže si potraviny zachovajú všetky dôležité živiny. Vrecká na varenie metódou Sous Vide sú súčasťou balenia a jediné, čo budete okrem Lauben Sous Vide Stick SV01 potrebovať, je akákoľvek nádoba s hĺbkou aspoň 11 cm. Ponorný varič sa ovláda len jedným tlačidlom, na displeji potom môžete pohodlne sledovať priebeh varenia. Lauben Sous Vide Stick SV01 je malý a skladný, vďaka čomu sa vojde do každej kuchyne, či už u vás doma, na chate alebo chalupe.


Kľúčové vlastnosti ponorného variča Lauben Sous Vide Stick SV01

  • Jednoduchý pomocník na rýchle, zdravé varenie
  • Varič Lauben umožňuje variť metódou Sous Vide
  • Vďaka príprave jedla vo vákuu pri nízkych teplotách a bez nutnosti použitia tuku si potraviny zachovávajú všetky dôležité živiny
  • Vrecká na varenie sú súčasťou balenia
  • Tieto ekologické a nezávadné zips lock vrecká môžete používať opakovane a dokonca ich umývať v umývačke riadu
  • Jednoduché ovládanie ponorného variča Lauben Sous Vide Stick SV01 pomocou jediného tlačidla
  • Vybavený displejom, ktorý zobrazuje priebeh varenia, aktuálnu teplotu a zostávajúci čas
  • Teplotné rozhranie si môžete nastaviť od 20 do 95 °C
  • Elektrický varič Lauben Sous Vide Stick SV01 je malý, skladný a zároveň dizajnový
  • QR kód na obale vám prehrá jednoduchý návod v mobile
  • Vysoký výkon 1 200 W zaručí rýchle varenie
  • Sous Vide Stick SV01 má veľmi tichú prevádzku
  • Ochrana proti prehriatiu aj nízkemu stavu hladiny vody
  • Skvelý na predprípravu surovín na grilovanie
  • Ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01 sa dodáva s textilným obalom
  • Kniha receptov ako darček
  • Vodoodolnosť variča IPX7


Zdravé varenie metódou Sous Vide s ponorným varičom Lauben SV01

Ponorný elektrický varič Lauben Sous Vide Stick SV01 je skvelý na bežné varenie, ohrev vody, na cesty a do malých kuchýň. Jeho hlavnou prednosťou je však príprava jedla vo vákuu pri nízkych teplotách a bez nutnosti použitia tuku. Takto pripravené potraviny nestrácajú tvar ani objem, uchovávajú si všetky dôležité vitamíny, minerály a ďalšie nutričné hodnoty. Rovnako tak si udržia chuť, vôňu a farbu a pri príprave nie je potrebný žiadny olej ani tuk. Metóda Sous Vide zaručí vždy perfektný výsledok a využívajú ju aj kuchári v michelinských reštauráciách. Jedlo nikdy nepripálite ani nerozvaríte. Príprava nie je nijako náročná a varič Lauben Sous Vide Stick SV01 všetko postráži za vás.

Intuitívne ovládanie a moderný vzhľad elektrického variča Lauben Sous Vide Stick SV01

Ovládať ponorný elektrický varič Lauben Sous Vide Stick SV01 je veľmi jednoduché, vystačíte si s jediným tlačidlom. Presný priebeh procesu sledujete vďaka kontrolkám a prehľadný displej vám poskytne všetky informácie, ktoré pri varení budete potrebovať, ako napr. aktuálnu teplotu či zostávajúci čas varenia. Zdĺhavé čítanie návodu nebude potrebné, ovládanie je úplne intuitívne a ak by ste sa predsa len o niečom chceli uistiť, na krabici Lauben Sous Vide Stick SV01 nájdete QR kód na skenovanie vaším smartfónom. Potom sa vám prehrá video návod. Znamenitý kuchynský pomocník Sous Vide Stick SV01 vám so svojím minimalistickým dizajnom a malými rozmermi nebude v kuchyni nijako prekážať ale naopak, bude sa na neho radosť pozerať.

Minimálne úsilie a napriek tomu maximálne zdravé jedlo

Výborné a zároveň na vitamíny bohaté jedlo vám spoľahlivo zaručí varenie metódou Sous Vide, na ktorú je ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01 presne konštruovaný. Všetky živiny zostanú zachované a nebudete musieť použiť ani toľko tuku, koľko ho spotrebujete pri varení bežnými spôsobmi. Suroviny na prípravu jedla jednoducho vložíte do špeciálnych zips lock vreciek, dáte do nádoby s vodou aspoň 11 cm hlbokej a ponoríte do nej varič Lauben Sous Vide Stick SV01. Potom už len nastavíte teplotu v rozmedzí od 20 do 95 °C – podľa druhu pokrmu a prístroj ju sám bude regulovať. S ochranou proti prehriatiu aj nízkemu stavu vody bude vaša kuchyňa úplne v bezpečí. Pomocou elektrického variča Lauben Sous Vide Stick SV01 a metódy Sous Vide dostanete z jedla maximum pri vynaložení minimálneho úsilia.


Lauben Sous Vide Stick SV01

So Sous Vide Stick SV01 nemôžete v kuchyni nikdy zlyhať

S ponorným varičom Lauben Sous Vide Stick SV01 očakávajte vždy ten najlepší výsledok. Jedlo nemôžete nikdy spáliť ani rozvariť. Naopak, vždy si zachová svoju originálnu vôňu, textúru a tvar.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Všetko potrebné je súčasťou balenia

Pokiaľ si zaobstaráte tento elektrický varič Lauben Sous Vide Stick SV01, potom nemusíte očakávať žiadne ďalšie výdavky s ním spojené. Všetko, čo budete na varenie metódou Sous Vide potrebovať nájdete v balení, a to vrátane zips lock vrecúšok. Nádobu s hĺbkou aspoň 11 cm určite doma nájdete.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Varte zdravo s Lauben Sous Vide Stick SV01

Pri varení metódou Sous Vide, ku ktorej je varič Lauben Sous Vide Stick SV01 priamo navrhnutý, si pripravíte jedlá bohaté na živiny aj vitamíny a nespotrebujete žiadny tuk.


Lauben Sous Vide Stick SV01

Navarené rýchlo aj kvalitne vďaka vysokému výkonu

Ohriatie vody na vami požadovanú teplotu zaistí varič Lauben Sous Vide Stick SV01 veľmi rýchlo vďaka svojmu vysokému výkonu 1 200 W. Jedlo tak máte hotové v kratšom čase než obvykle a napriek tomu zvládnete pripraviť aj väčší počet porcií. Z veľkých rodinných osláv už nemusíte mať hrôzu, všetkým bude určite chutiť.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Úplne jednoduché ovládanie

S ponorným varičom Lauben Sous Vide Stick SV01 si poradí naozaj každý, pretože na ovládanie celého procesu vákuovania vám postačí jediné tlačidlo. Zložité nastavovanie a pripájanie cez Bluetooth či WiFi nie je vôbec potrebné.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Ekologicky šetrné vrecúška

Nemusíte sa báť ani ekologického dopadu pri varení Sous Vide metódou s varičom Lauben Sous Vide Stick SV01, pretože uzatváracie vrecúška, ktoré pri varení využijete, sú zdravotne úplne nezávadné a zároveň šetrné k životnému prostrediu. Môžete ich používať dlhodobo, pretože zips lock vrecká možno ľahko opláchnuť alebo dokonca aj umyť v umývačke.


Lauben Sous Vide Stick SV01

S varičom Lauben Sous Vide Stick SV01 máte za štvrť hodiny hotovo

Dajte zbohom vyčerpávajúcemu postávaniu pri sporáku celé hodiny. So Sous Vide metódou pripravíte jedlá zdravo, chutne, ale predovšetkým rýchlo. Napr. rybu stihnete servírovať za 15 minút, iné zložitejšie recepty vám nezaberú viac ako 60 minút.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Ponorný varič Lauben vám v kuchyni nebude nijako prekážať

Vďaka svojim kompaktným rozmerom vám ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01 nebude zaberať v kuchyni veľa miesta. Naopak, možno sa stane dizajnovým doplnkom vašej kuchyne vďaka svojmu štýlovému vzhľadu. Spodná časť je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Uskladníte ho kdekoľvek vďaka jeho oválnemu tvaru a textilnému obalu, ktorý je súčasťou balenia Lauben Sous Vide Stick SV01.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Výkonný, ale zároveň veľmi tichý

Hoci je elektrický varič Lauben Sous Vide Stick SV01 veľmi výkonný, jeho pumpu, ktorá zaisťuje cirkuláciu vody pri varení, takmer nebudete počuť. Varič Lauben Sous Vide Stick SV01 pracuje veľmi ticho a nebude rušiť ani vás, ani ostatných členov domácnosti.


Lauben Sous Vide Stick SV01

Automatická kontrola teploty

Požadovanú teplotu podľa typu jedla, ktoré sa chystáte pripravovať, si nastavíte podľa ľubovôle od 20 do 95 °C. O viac sa nestaráte, varič Lauben Sous Vide Stick SV01 potom teplotu reguluje sám a to s maximálnou odchýlkou 1 %.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Oddýchnite si, varič Lauben uvarí za vás

Ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01 je veľmi samostatný a vám tak odpadnú dlhé hodiny strávené postávaním pri sporáku – spotrebič Lauben si totiž sám stráži, či má potrebné dostatočné množstvo vody v nádobe alebo keď sa blíži koniec varenia. V takýchto prípadoch vás včas upozorní.

Lauben Sous Vide Stick SV01

Bezpečnosť vždy na prvom mieste

Odísť z kuchyne počas procesu varenia je pre mnohé gazdinky nepredstaviteľná myšlienka. S elektrickým varičom Lauben Sous Vide Stick SV01 si to však dovoliť môžete a to bez strachu – varič je totiž vybavený ochranou proti prehriatiu a je vo vodotesnom vyhotovení.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Lauben Sous Vide Stick SV01

Skvelý pomocník aj na letné grilovanie

Prebiehajú záhradné grilovačky s priateľmi často bez vás, pretože postávate pri grile a strážite mäso? S varičom Lauben Sous Vide Stick SV01 si môžete prítomnosť svojich hostí plne užiť, lebo si metódou Sous Vide dopredu pripravíte suroviny na gril a tým skrátite čas, ktorý by ste museli venovať jedlu a nie svojej rodine a známym.


Kniha receptov ako darček k variču Lauben Sous Vide Stick SV01

Pri zaobstaraní ponorného elektrického variča Lauben Sous Vide Stick SV01 dostanete ako darček aj knihu s 10 receptami metódou Sous Vide od Marka Fichtner, na ktorých si iste pochutíte a budete ich pripravovať opakovane.


Súčasťou balenia elektrického variča Lauben Sous Vide Stick SV01 je:

  • Ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01
  • Kruhový držiak na varič
  • Textilný obal na pohodlné uskladnenie
  • 2× špeciálne zips lock vrecko
  • Kniha 10 receptov metódou Sous Vide

Recept na steak Sous Vide pomocou ponorného variča Lauben Sous Vide Stick SV01



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko Hotovo!
Typ variča
Ponorný Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Dĺžka kábla
0 m Hotovo!
Hmotnosť
1,5 kg Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Typ variča

Typ variča
Ponorný Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 200 W Hotovo!
Dĺžka kábla
0 m Hotovo!
Hmotnosť
1,5 kg Hotovo!
Funkcie
Časovač, LCD displej, Nastavenie teploty Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
SOUS-VIDE Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky ponorné variče
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na kolik litrou je mozne pouzit??

Mna by zaujimalo prosim vas, ako riesite vec, ked mam napr. stoceny bocik, ktory ma priemer 15cm, alebo nejake ine maso, ktore ma vacsi objem. Resp. ako viem ako ho dlho varit aby vnutorna teplota bola taka aka ma byt a na potreby cas . Dakujem

Dobrý den, v polovině vaření přístroj vypnul, červená kontrolka blikala a přístroj začal vydávat výstražný signalizační zvuk - v návodě není tato závada popsaná. Co s tím?

Dobrý den Jaký je nejdelší čas pracovního cyklu? Po zkušenosti například s výrobkem značky Stiba kdy nastavitelný čas je maximálně 4. hodiny.

Na kolik litrů vody maximálně je a jaký je nutný ponor do vody. Chci zjistit, jestli na to mám hrnec. A jde připnout i na hrnec s "ohnutým" okrajem? Nikde nevidím detail klipu. Děkuji Romana Wolfová

Dobry den, Po nastaveni teploty a casu sous vide pouze prerusovane pipa a nezačne ohřev. Nevite čím to je? Děkuju

Dobrý den, je možné zjistit jak moc by měl být přístroj hlučný? Pořídil jsem si jej a slyším jej i z druhé místnosti, nepůsobí to na mě jako "tichý chod", tak nevím, jestli nemám jen špatný kus.

Zdravím, co vše potřebuji k úspěšnému použití tohoto produktu? Dle informací se vaří ve vakuu, je přístroj na vysání vzduchu součástí balení, pokud ne jaký lze použít? Předem děkuji za informaci a přeji hezký den.

Dobrý den musí vše být v sáčku? Jde mi k to, jestli s tím udělám i dlouho taženou polévku kde budou suroviny přímo ve vodě

Diskusia a poradňa k Lauben Sous Vide Stick SV01
Príslušenstvo pre Lauben Sous Vide Stick SV01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben Sous Vide Stick SV01 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lauben Sous Vide Stick SV01.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií