AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lauben Stick Blender 800WT

Zobraziť katalóg
Lauben Stick Blender 800WT
4,4 5 hodnotení
Ručný mixér – príkon 800 W, 6 rýchlostí, objem nádoby 1000 l, materiál nádoby plast, základňa, tyčový nadstavec, šľahacie metly a nádoba na mixovanie súčasťou balenia, určený pre mixovanie, sekanie a šľahanie, turbo tlačidlo, regulácia otáčok a príslušenstvo vhodné do umývačky, dĺžka kábla 1,2 m, biela farba
Kód:  LAURM203 Produktové číslo:  800WT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lauben Stick Blender 800WT

Lauben Stick Blender 800WT – na vytvorenie tisícok receptov vám bude stačiť jediný prístroj

S tyčovým mixérom prémiovej značky Lauben nepotrebujete v kuchyni ďalšiu ruku, ani keď chystáte slávnostné štvorchodové menu. S robustným a výkonným mixérom so šiestimi rýchlosťami a funkciou TURBO vytvoríte dokonale hladké zeleninové pyré, vyšľaháte pevný sneh z bielkov, nasekáte orechy do dezertu, pripravíte nadýchanú zemiakovú kašu alebo krémové polievky a omáčky. Mixér poháňa silný motor s výkonom 800 W, takže si bez problémov poradí napríklad aj s ľadom do koktailov. Na výber máte z dvoch farebných variantov, obidva sú vypracované v elegantnom a zároveň funkčnom dizajne, o ktorom svedčí prestížne ocenenie IF Design. Mixér je robustný a vďaka ergonomickému tvarovaniu a protišmykovej úprave sa dobre drží. So špeciálnym anti-splash tvarom mixovacej hlavice sa nemusíte báť rozstreknutia mixovaných potravín, takže môžete pracovať bez obáv o kuchynskú maľovku. Súčasťou mixéra sú dve mixovacie nádoby s protišmykovým dnom, sekacia nádoba a niekoľko nadstavcov vrátane šľahacej metly alebo špeciálneho nadstavca na prípravu dokonalej zemiakovej kaše. Všetky nadstavce jednoducho uložíte do skladovacieho stojana, ktorý je súčasťou balenia. S tyčovým mixérom Lauben zvládnete aj náročnejšie kuchárske techniky v priebehu niekoľkých minút. Jednotlivé nadstavce aj nádoby možno navyše umývať v umývačke riadu, takže ušetríte ešte viac času.

Silný a multifunkčný tyčový mixér Lauben

Tyčový mixér Lauben Stick Blender 800WT splní v kuchyni aj tie najnáročnejšie požiadavky. Vďaka motoru s výkonom 800 W a titánovým čepeliam sa nezastaví ani pred tvrdou zeleninou, ktorú potrebujete rozmixovať na hladké pyré. Na výber máte zo 6 rýchlostí a niekoľkých nadstavcov, s ktorými vytvoríte takmer čokoľvek, na čo máte chuť. Od krémových polievok a omáčok až po dokonale vláčnu zemiakovú kašu. Mixér si však poradí aj s nasekaním orechov do bábovky alebo drvením ľadu do domácich koktailov. So šľahacou metlou vykúzlite úplne pevný sneh z bielkov ako mávnutím kúzelnej paličky.

Anti-splash dizajn

Ovládanie tyčového mixéra zvládne úplne každý. Na výber máte zo 6 rýchlostí, samozrejmosťou je aj funkcia TURBO. Mixovací nadstavec má extra dlhú nohu, takže môžete bez problémov mixovať aj horúce ingrediencie. Všetci poznáte situáciu, keď mixované ingrediencie z nádoby vystreknú a vy nielenže prídete o polievku na večeru, ale navyše môžete znova maľovať kuchyňu. S naším mixérom sa vám toto nestane, pretože sme hlavicu vytvarovali tak, aby k nechcenému rozstreknutiu potravín nedošlo. V priebehu domáceho večierka teda nemusíte obliekať zásteru ani pri výrobe koktailov pre hostí. Iste vás tiež poteší, že všetky nadstavce možno umývať v umývačke riadu.

Prémiový dizajn bez kompromisov

Lauben Stick Blender je príkladom dômyselnej kombinácie funkčného a štýlového dizajnu, za ktorý mu právom patrí prestížne ocenenie IF Design. Nielenže dobre vyzerá, ale vďaka ergonomickému tvaru a protišmykovej úprave sa s ním veľmi ľahko manipuluje a dobre sa drží. Telo mixéra je zároveň dostatočne robustné, takže nad ním máte absolútnu kontrolu. Oceníte aj praktický stojan, do ktorého umiestnite všetky nadstavce. Mixér vám v kuchyni nebude zaberať veľa miesta a vaše kuchynské skrinky zostanú upratané. Na výber máte z dvoch farebných variantov.

Obsah balenia mixéra Lauben Stick Blender 800WT

  • Mixovací nadstavec – základný mixovací nadstavec je robustný a vďaka ergonomickému tvarovaniu a protišmykovej úprave sa dobre drží. Tvarovaná hlavica mixéra bráni rozstreknutiu mixovaných potravín, takže môžete bez obáv pracovať bez zástery. Na mixovanie môžete využiť jednu z mixovacích nádob s protišmykovým dnom, ktoré sú súčasťou balenia. Tento nadstavec je ideálny na prípravu zeleninového pyré, omáčok, krémových polievok alebo mliečnych koktailov.
  • Nadstavec na zemiakovú kašu – s týmto nadstavcom dosiahnete dokonalé výsledky pri príprave zemiakovej kaše. Pri použití klasického nadstavca máva kaša nevábnu lepidlovú konzistenciu, to sa vám s týmto nadstavcom nestane. Kaša bude vždy dokonale vláčna. Stačí zemiaky nakrájať na malé kúsky, pridať smotanu a maslo a stlačiť tlačidlo.
  • Sekáčik – sekáčik bude vašim obľúbeným pomocníkom. Poradí si s drvením ľadu, nasekaním orechov, byliniek či čerstvej zeleniny. Cibuľu s ním nakrájate nadrobno za chvíľku. Ušetríte tak veľa času a špinavého riadu.
  • Metla/Šľahač – šľahací nadstavec vám uľahčí prácu hlavne pri pečení. Tuhý vaječný sneh vám už nikdy nebude stáť v ceste za dokonalým múčnikom. S týmto nadstavcom vykúzlite množstvo dezertov od čokoládovej peny po snehové pusinky.
  • Stojan – súčasťou balenia je praktický stojan, ktorý oceníte najmä vtedy, ak vládne vo vašej kuchyni poriadok. Do stojana ľahko umiestnite všetky nadstavce a súčiastky mixéra a uložíte ho do kuchynskej skrinky či necháte na linke ako ozdobu.
  • Mixovacia nádoba 1 000 ml s vekom – pridali sme na nádobu veko, aby vám lepšie slúžila na krátkodobé uchovanie pokrmov, tiež má ergonomické držadlo a nalievaciu hubicu.
  • Mixovacia nádoba 600 ml ˆ– menšia nádoba na ľahšiu manipuláciu, ergonomické držadlo a hubica.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!
Funkcie
Mixovanie, Sekanie, Šľahanie Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
800 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!
Funkcie
Mixovanie, Sekanie, Šľahanie Hotovo!
Vlastnosti
Turbo tlačidlo, Regulácia otáčok, Príslušenstvo vhodné do umývačky Hotovo!
Objem nádoby
1 000 l Hotovo!
Materiál nádoby
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
1,2 m Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Základňa, Tyčový nadstavec, Šľahacie metly, Nádoba na mixovanie Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Sekanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
1 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!

Rýchlosť

Počet rýchlostí
6 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nádobu dodáváte jako IBC kontejner nebo jiný tip nádoby? Děkuji

Diskusia a poradňa k Lauben Stick Blender 800WT
Príslušenstvo pre Lauben Stick Blender 800WT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben Stick Blender 800WT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lauben Stabmixer 800WT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lauben Stabmixer 800WT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lauben Stick Blender 800WT.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií